2020. január 6., hétfő

Ez az év erőteljes átalakulásokat hoz – Mihály Arkangyal 2020 január 3.

Ez az év jelentős átalakulásokat hoz – a bolygótokon, a nemzetek között és egyéni szinten is.
Ez a most folyamatban lévő fokozatos energia szint növekedése miatt történik.
Azt fogjátok látni, hogy nagyon kevés szünet lesz mostantól kezdve az egyes beeső energia hullámok között. A hullámoknak exponenciálisan nőtt a frekvenciája és inkább olyan érzés lesz, mint egy folyamatos beáramlás és nem pedig a fény erősödő és gyengülő hullámai.
Amint Metatron elmondta a múltban, most nagy átalakulások fognak lezajlani a bolygótokon, ahogyan a jövőben is. Ezt néha rendkívül zűrzavarosnak és káoszosnak érezhetitek, ha a drámaian átalakuló területeken vagy azok közelében éltek. Egy aktuális példa erre Ausztrália és az a nagy kiterjedésű tűz, ami épp most zajlik ott.
Személyes élményként, ezek a nagyszabású felforgató események, mint pl. ez a tűz nagyon félelmetes érzést adnak. Úgy tűnik majd, hogy mindent leromboló energiával csap le azon területekre, amelyeket megérint és igen jelentős személyes és állat királysági veszteségeket okozhat.
Kulcs fontosságú, hogy közületek mindenki a belső hangjára hallgasson és kövesse azt az útmutatást, amit ilyenkor kap annak érdekében, hogy a megfelelő helyen legyen a megfelelő időben.
Azzal együtt, hogy elveszthettek személyes tulajdonokat ezen zűrzavaros események kapcsán, ha hallgattok a belső útmutatásokra, ez elvezet benneteket a biztonságba.
Kérlek emlékezzetek arra, hogy minden olyan ember, aki ilyen alkalmakkor elveszíti az életét azért távozik el, mert ezt már azelőtt megtervezték, hogy emberként manifesztálódtak volna. Sok lélek egyszerűen érdektelen aziránt, hogy ilyen rendkívül erős átalakulások alatt éljen a Földön és arra vágyhat, hogy a személyes fejlődését más módon folytassa.
De ezzel együtt mindenféle képen nyújtsátok ki segítő kezeiteket, ha erre lehetőségetek van. Viszont e mellett csendesen tartsátok fent azt a magasabb szintű tudatosságot, ami tisztában van azzal, hogy mi történik itt és most. Épp úgy, ahogyan ti is mindannyian egy erőteljes belső erőteljes megtisztítási folyamaton haladtok át, ugyanígy van ezzel a bolygótok is. Amint az energia szintje emelkedik a Föld egyre több és több drámai megtisztításon esik át. Tűzek, viharok, földrengések, drámai hőmérséklet ingadozások formájában.
Közületek mindazok, akik eredetileg belementek abba, hogy itt maradjanak ezen rendkívüli átalakítási folyamatok alatt, továbbra is megkapják majd az ahhoz szükséges útmutatást, hogy biztonságban maradjanak. Ennyire azért fontos az, hogy mindannyian megtanuljatok együtt áramolni a Fénnyel és a belső útmutatásotokkal.
Bízzatok abban, hogy biztonságban vagytok. Bízzatok abban, hogy rátok vigyáznak és tudjátok azt is, hogy ha elveszítetek egy szeretetteket ezen időszak alatt, ez egyidejűleg a ti és az ő terveitek része is. Mindig emlékezzetek arra, hogy bármennyire letaglózó is egy ilyen veszteség, a szó szoros értelmében sohasem veszítünk el senkit vagy semmit.
Ebben a nagyon valóságosnak érződő álomban, amit megtapasztaltok úgy tűnhet, hogy elveszítetek valakit vagy valamit, ami nagyon kedves a számotokra. Ha ez történik, akkor emlékezzetek arra, hogy emeljétek meg a tudatotok szintjét annak érdekében, hogy megtapasztalhassátok, hogy még mindig teljesek vagytok anélkül is, amit elveszítettetek.
Az a zűrzavar, ami jelenleg Ausztráliában zajlik egy adott időszakban a ti világotokra is át fog terjedni. Épp úgy, ahogyan a belső tisztítási folyamatok a lényetek különböző részein végig halad és átalakít, amit csak megérint, ugyanez történik a Föld bolygón is. Azok a tüzek, viharok, földrengések és föld csuszamlások, amelyek most jelen vannak és továbbra is meg fognak történni, a bolygótok erőteljes tisztításának a külső megnyilvánulásai.
Nyilvánvaló, hogy ez a tudás nem elegendő számotokra világi értelemben, ha azok egyike vagytok, akik elveszítették az otthonukat, a kedvenc állatukat vagy egy családtagjukat. Ezt ettől még meg kell gyászolnotok. De ha közben egy magasabb szintű megértést is szem előtt tartotok ez segíthet nektek abban, hogy újra kapcsolódjatok azokhoz, akiket elveszítettetek.
Az emberi természet részéhez tartozik, hogy gyászoljon, amikor elveszít valamit. Ez megtörténhet egyidejűleg azzal is, hogy az ember egy tudatos magasabb szintű megértéssel bír. Ha tehát ilyen a mostani helyzetetek, akkor engedjétek meg magatoknak a gyászt. De amint a gyász minden egyes hulláma elapad, akkor nyúljatok magasabbra, hogy vissza állítsátok az Egységről és a Békéről szóló tudatosságotokat.
Ez fontosabb most, mint valaha. Megtanuljátok, hogyan tudtok lehorgonyozódni az elégedettség, a szeretet és a belső béke állapotába még akkor is, amikor a benneteket körülvevő világ látképe rendkívül felkavaró. Ezek azok a pillanatok, amikor a legmélyebb szinten tudjátok vizsgáztatni magatokat olyan szempontból, hogy mennyire szilárdan horgonyoztátok le magatokat ebben az állapotban.
Gyakoroljátok azt folyamatosan, hogy mélyen megpihenjetek a szívetekben. Összpontosítsatok a belső fényetekre és engedjétek meg magatoknak, hogy elmerüljetek benne és elárasszon benneteket.
Mindig emlékezzetek arra, hogy mély szeretetet kaptok azon lényektől, akik körül vesznek, szeretnek benneteket és akik bíztatnak benneteket, amint továbbra is növekedtek és fejlődtök.
Minél nyitottabb a szívetek, annál korábban fogjátok megtapasztalni azt, hogy milyen sok szeretetet küldenek ők felétek ténylegesen
Szeretünk Benneteket és az Áldásunkat küldjük,
Mihály Arkangyal vagyok

by Sharon Davis

Megosztotta szeretettel,
Pars Kutay

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése