2020. január 7., kedd

2020. első TANÍTÓ időszaka ... 01.10. - 01.14.

2020. első TANÍTÓ időszaka ... 01.10. - 01.14.
01.10. TELIHOLD ... BELSŐ GYERMEK gyógyítása, Lélekben lévő SPIRITUÁLIS ÚTON meglévő fájdalmakkal való szembenézés. ... Ekkor Holdanya az Ikrek csillagképből, a Nagykutya csillagképben lévő Szíriusz felett ragyog fel.
Ezen a napon és egész hétvégén is, legyünk nagyon tudatosan a kommunikációinkban.
01.11. Telihold 2. napja ... OTTHON, CSALÁD, Lélekcsalád elszakadások felismerése, elengedések, egymásra találások. ... Ekkor Holdanya az Rák csillagképen halad át. Estefele a Jászolban tér velünk nyugovóra, hogy éjjel megmutassa, hogy kik Lelkünk Igaz társai.
01.12. Telihold 3. napja ... amikor az ÖNFELVÁLLALÁS-ban kapunk szembesítéseket. ... Ekkor Holdanya a Rák csillagkép ollóján és az Oroszlán csillagképben feje alatt ragyog.
01.12. ... Ezen a napon találkozik egzakt pontosan a Nyilas csillagkép végében a Szaturnusz és a Plútó. A találkozást erősíti, az ott kalandozó Nap, Merkúr és Ceres is.
Ezen időszakban megláthatod, avagy megérezheted, hogy hol kell Neked kilépned a saját falaid mögül. És a körülötted lévők is megmutatják, hogy hol vannak azok a határok amiket feléjük kell kijelölnöd.
Ceres, Földanya fájdalmait is előtérbe helyezi, így ezen a hétvégén nagyon sokat tehetünk Földanyánkért.
01.13. ... Amikor is a Nap beéri a Szaturnusz és Plútó randit, így számoljunk azzal, hogy most aztán minden Napfénybe, napvilágra kerülhet.
Az igazi kaland, hogy a Szaturnusz és a Plútó közös energiája már karácsonykor beindult, így Mindannyiunk számára azóta is képet kapunk arról, hogy MIVEL IS LESZ DOLGUNK 2020-ban.
01.14. ... A nap kilép a Szaturnusz és a Plútó karjaiból és átveszi az Irányítást. ... Itt kezdődik a Móka és a Feladatok megoldásának időszaka, ... amire a teljes ÉVÜNK áll rendelkezésre.
ღ Szeretet Fénnyel és Áldással ... Esztergomi Gréta #Gretael

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése