2019. december 10., kedd

2019 az Elengedés Éve – 2020 az Új Kezdetek Éve!

Ez az év az elengedésről szólt.
Régi ruhák, adósságok, a súly, se veled, se nélküled kapcsolatok és más emberek véleménye, akik nem aktív részei az életednek – válj meg ezektől, ha eddig még nem tudtad megtenni. Hiszen már csak egy hónapod maradt.
Ez az év lehetőséget adott arra, hogy elengedd azt, aki egykor voltál. Hogy megbocsáss magadnak és elkezdj végre szabaddá válni. Ez az év arról szólt, hogy elengedd a kételyeidet, az ellenállást és a tétovázást.
Hogy elengedd a múlt foszlányait…
Remélem, ebben az évben végre megengedted magadnak a félelmet, így az már nem ural többé. Ahogy azt is, hogy képes voltál tisztán látni minden helyzetet anélkül, hogy a kétségeid irányítottak volna.
Ebben az évben talán megláttad végre az emberek igazi arcát – így a ragaszkodás sem tart fogva többé. Remélem, elengedted a múlt minden emlékét, mert pontosan tudtad, hogy más lesz nélkülük az életed.
Nagyon remélem…
Ezt az évet a haladás határozta meg. Nem arról szólt, hogy beérj a célba, hanem hogy minden lépéssel előrébb legyél. És talán furcsán hangzik, de megeshet, hogy éppen a visszalépés hoz eredményeket.
Mert elkezdesz befelé fordulni…
Amikor ezt megteszed, felismered, hogy az elméd gyakran létrehoz egyfajta biztonsági hálót számodra, amely végigvezet az életen. Ez alapján határozod meg, mit vagy hajlandó és mit nem vagy hajlandó megtenni.
Ha előre akarsz lépni, akkor meg kell vizsgálnod a védőhálódat és fel kell tenned a kérdést, hogy vajon tényleg szolgál téged? Vagy csak visszatart valamitől, amit félelmetesnek hisz? A biztonság tökéletesnek tűnik. Ezért választod a könnyű utat és építesz ki sekélyes kapcsolatokat – te és mi mindannyian.
Aztán rájössz, hogy az élet, amit eddig egyengettél, valaki másé. Nem rólad szól. Nem arról, amit te akarsz. Ha felismered az ürességet, már tudni fogod, mit tegyél. Hiszen ebből az évből még hátravan egy hónap.
Még elengedheted a múltadat! Még köszönetet mondhatsz mindenkinek, aki segített vagy akit el kellett engedned. Nem vagy már az a személy, aki régen voltál, és soha többé nem leszel az, aki ma vagy. Mivel a régi éned már nem létezik, nem kell gyötörnöd vagy bántanod magadat miatta.
Inkább köszönd meg, hogy az lehettél és azután engedd el.
A folyamat során pedig rájössz, hogy kitörölsz mindent, amit eddig felépítettél, de nem kell emiatt rosszul érezned magadat. Tudod a test folyamatosan újjászületik. A bőr minden hónapban megújítja magát, a szervek sejtjei is újjáépülnek.
Ideje, hogy megtanuld, hogyan születhet az elméd is újjá!
Nem egyetlen ember vagy, hanem sok különböző. Azért, mert folyton változol – napról napra. Sok különböző részből állsz, sok különböző személyiségjegyből, amelyeket akkor építesz fel, teszel teljessé, amikor szükséged van rá.
De el fog jönni az a pillanat, amikor ezeket is el kell engedned.
És ez a pillanat most jött el…
Az év utolsó hónapja még mindig az elengedésről szól. Szóval, ha eddig nem tudtál túllépni valamin, akkor itt az ideje. Így egy sokkal boldogabb és tisztább jövőt építhetsz magadnak, hiszen a jövő mindig a jelenből táplálkozik.

Ezt soha ne feledd…

Forrás: http://goodstuff.hu/2019/12/09/2019-az-elengedes-eve-2020-az-uj-kezdetek-eve/?fbclid=IwAR33xkR49Yyrjzh0Z4cvb7TzoaaIOGE2ctYYdNXTu6aRcEaEBAxbfpcfGNY


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése