2019. június 18., kedd

Koronázási időszak ami egy beavatói Teliholddal indul – 2019. június 17-19.

A teremtő időszak újabb állomásához értünk. Egyik csoda a másik után ér minket.
Mindannyian Nimród gyeremekei vagyunk, ezáltal bennünk van az őstudás. Az az tudás, hogyan tudjuk használni isteni erőinket, hogyan találjuk meg és működtessük termékenységünket, miért is vagyunk a Földön, milyen képességekkel rendelkezünk. Vagyis valójában hogyan is kell valójában élni az anyag világában használva ezen erőket. Azt az erőt, amivel bármit képesek vagyunk megvalósítani, bármit képesek vagyunk megoldani, amivel mindig megtaláljuk az irányt a továbblépésre, megkapjuk a válaszokat a kérdésekre. Bennünk van ez a hang, ez a képesség, ez az alkotóerő, az élet szeretete, a jóság, a szeretet, a szerelem ereje. Ott lüktet, lobog mindenki szívében.
Ezt mindenki tudja, hallja, érzi, csak van aki nem tudatos rá, vagy még nem ébredt rá, vagy nem meri meghallani, elnyomja magában, mert túlságosan kötődik az anyagi világhoz, még nem ismerte fel, hogy a valódi ereje a láthatatlanban rejlik. Az anyag látható, sűrű birodalma egy csodavilág, itt élni kiváltság, de ez csak egy állomás az élet végtelen folyamában. Olyan mint egyik napod a másik után. Nem az az egy napod határozza meg életed, fontos, de jön a következő. És mindig van egy cél ahová haladsz, amihez meg is van az erőd, tudásod, hogy megvalósítsd. Így kell elképzelni egy inkarnációdat, testetöltésedet is, amit azonban a felsőbb vezetésed irányít, a láthatatlan erőd.
A következő három napban (június 17-19.), míg Nimród koronájaként ragyog a Nap, erre világít rá, ezt tudatosítja benned, ehhez szerezheted meg a bizonyosságot.
Vagyis ráébredhetsz, ráérezhetsz, ráláthatsz valódi erőidre, amit majd 19-én (nagyon fontos nap lesz) be is ültethetsz az életedbe. Nemcsak a Tejút energáit kapod kezedbe (Nimród felruházza a Bikát, belső teremtő erődet), egyszerre megkapod meg gyógyító erőidet is, hiszen ugyanabban a pillanatban mikor a Nap kibukkan a Bika szarvai közül és Nimród koronájaként ragyog fel, éppen oppozícióba kerül a Holddal is, aki ekkor a Kígyótartó csillagaiban vándorol. A két beavató csillagkép erejét kapod meg egyszerre. Ráaádásul mélyen, a lelkedbe, hiszen a Hold teljességében ragyog, csúcson jár, ezáltal lelked teljesen nyitva van. Szellemileg (korona – Nap), lelkileg (gyógyító erők – Hold) egyszerre töltődünk. Mi ez ha megint nem valami csoda? A Teremtő megint valami gyönyörűt rajzolt az égre.
Ha tehát az eddig eltelt időszakban valóban elvégezted a dolgaidat, mindent elengedtél (ma este még megteheted nyugvó Napnál), akkor valóban átvarázsolhatod életedet.
A június 17-19-i időszakban szertartásodat kiegészítheted azzal, hogy délidőben, mikor amúgy is megszólítod felső vezetésed, szólj Nimródhoz is, hívd be őt, kérd támogatását, együttműködését, védelmét. Nagyon erős ebben a három napban a teremtői erő (még mindig felfelé ível a Nap, amihez hozzáadódik most Nimród ereje), ezáltal megteheted azt is, hogy kérsz, vagyis valódi vágyaidat harmadik szemedre kihelyezve megkéred Nimródot, hogy támogasson a megvalósulásukban. Kérj, megadatik. Közben kérlek ne feledd az imát Jupiter felé fordulva.

Forrás: https://www.facebook.com/csillagtenger/?__tn__=kC-y.g&eid=ARDl4VxAOpEwuKnKpi0cbfdBrWholOQ_bN4L7n97HXWr2oVRsb8kjETsFdUitDiOVHQmkDqS_FQFowDw&hc_ref=ARSJKHn-OqkrGOHoVdpQFTGfAxbQIw11K3JZV2m3_5pMhnhKtdj8gnvz7MpBpHJkA8E&fref=nf&__xts__[0]=68.ARDVAt_DZQr3_3vStS8FjQMudP2AHF1EHGhjRhGv6eCplthvAxCds35HOCeDL_-Trwf85TxeeRaD4aVHzG5PNWDM3jgQmsXIa67rALdO01o-ShuhWyb-MDWDV7RGFwcZu7PZcyObxsnuL4N1KjaHMJkWf9_bCAvYQjmF5aNc6lkxoWHP_j7hV8dqjBGW0U3y9S-FEc5pnaN_HC8FnJIkLgRgDOp4oSQtXN8G_2SPrw7Q2G44nC6RZ-tDmiqK83sZXMdWzA9tmT55U0wY6fWpGMPNHZES3i8tLzLA3jCDDKpkQLW5PZwqtrZR4DMp9g9F0CoORVjPuOnY9QmaIncd0Go10jf0E3eCMNMsmDq-DKrxC8PPyojX5Q06

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése