2019. május 17., péntek

NAPVIHAR




A Napvihar most nagyon aktív. Kell egy pár nap a koronális tömeg kilövelléshez (akár 10 milliárd tonnányi plazma), ami egy napkitöréskor felszabadul, hogy ez elérje a Földet, mivel ez annyira sűrű és nehéz, ez az oka annak, hogy a mai napig tartott, hogy elérje az „aktív” geomagnetikus vihar státuszt.
Viszont egy Nap villanás energiája, ami fényes, könnyű és kicsit eltérő csak 8 percet igényel, hogy elérje a bolygónkat - így valószínű azok, akik nagyon érzékenyek már érzékelték a Nap villanásokat az elmúlt hét során és most pedig a vihar teljes hatását fogják érezni.
A Napviharok átmenetileg megzavarják a Föld magnetoszféráját, amint a Nap szelek és villanások interakcióba lépnek a Föld elektromágneses mezejével. Mindnyájunknak van egy személyes elektromágneses mezőnk, ami körülvesz bennünket (az auránk) és minden elektromágneses energia, ami hat a Földre, hat a saját energia mezőnkre is.
Épp ahogy a földi időjárás hatással van ránk érzelmi, szellemi és spirituális szinten – ugyanúgy az Univerzumban kint lévő időjárás is hat ránk, főleg akkor, amikor az eléri a Földet.
Az elmúlt 24 órában a Nap szelek egyre erősebbé váltak és ez a beérkező energia mindenre hatással lehet, ami létezik ezen a bolygón.
Az egyik fő dolog, amit mindazok, akik rendkívül érzékenyek az energiákra észre fognak venni, a zavar az alvásmintájukban, mivel a kutatások azt mutatják, hogy a Nap viharok kibillentik a szinkronból a cirkadián ritmusunkat, ami a belső biológiai óránk, ami kontrollálja az ébren és alvással töltött időszakainkat.
Ez azért van, mert a geomágneses vihar elektromágneses aktivitása a tobozmirigyünket arra készteti, hogy több melatonint termeljen – ami megzavarja az alvásritmusunkat.
A Nap villanásokról tudjuk, hogy kihatnak a Schumann rezonanciára (a Föld szívdobbanása), ami kihat a mi belső ritmusunkra is. Erről aztán úgy vélik, hogy befolyással van az agy tevékenységünkre és az általános egyensúlyunkra a jó közérzetünkre és a stabilitás érzékünkre ebben a világban. Úgy vélik, hogy a villanások közvetlenül hatnak az idegrendszerünkre is, ami által kifejezetten nyűgösnek, óvatosnak érezzük magunkat és általában úgy, mintha harcoló/menekülő üzemmódban lennénk.
Ezért tehát lehet, hogy most rendkívül félősnek érezzük magunkat és általában a legrosszabbat képzeljük el minden helyzetben, amibe kerülünk.. Még esetleg azt is észre vehettük, hogy múltbéli hibáink miatt stresszeljük magunkat vagy esetleg szörnyűlködünk a miatt, hogy mit hoz a jövő a számunkra.
Mindez azon alacsonyabb szintű rezgések következménye, amelyeket felfelé húz az új magasabb rezgésszintű energia, ami ebből a Nap viharból érkezik, mindez jót akar nekünk és segít abban, hogy jelentős változásokat vigyünk véghez, amelyek eltávolítanak bennünket a múltunkból, hogy pozitívan tudjunk belépni a jelenbe ill. a jövőbe.
A feldolgozatlan érzéseink (eltárolt sejt szintű emlékek) és a múltbéli nyílt sebek szintén a felszínre fognak kerülni, hogy ezeket tudomásul vehessük és meggyógyíthassuk – amelyek, ha feloldódnak még magasabbra emeli a rezgésszintünket.
Ez arra késztethet bennünket, hogy kinyújtsuk a karunkat azokhoz, akiktől elidegenedtünk, vagy akikkel félreértéseink vannak, vagy akiknek nem bocsátottunk meg, vagy akinél megbocsátásra várunk.
Lehet azt találjuk, hogy vitatkozóbbá válunk, durvábbakká azokkal, akik körbevesznek bennünket, azt is érezhetjük, hogy minden, ami bennünket körülvesz rendkívül zűrzavaros ebben az időszakban – lehet mindez igaz, de a mi emelkedett tudatossági és érzékenységi szintünk mindezt még fel is nagyítja.
Mindez úgy hangzik, mintha szélsőségesen traumatikus néhány napon mennénk majd keresztül, viszont, ha tisztában vagyunk azzal, mi az, ami történik és odafigyelünk a gondolat mintáinkra, a testi érzéseinkre, akkor rádöbbenünk arra, hogy mindezt teljes mértékben kézben tartjuk és könnyedén át tudunk vitorlázni ezen a viharon éppen úgy, ahogy eddig is minden más hasonlón is (akár tudatosan vagy tudat alatt).
Az intenzív energetikai időszakok mindig mély változásokat hoznak és óriási lehetőséget rejtenek a személyes növekedésünkhöz. Sokan azt fogjuk észre venni, hogy belső változás történik bennünk a következő néhány napban és lehet, hogy nem érezzük 100%-osan önmagunknak magunkat, sőt az is lehet, hogy „testen kívüli” élményekben lesz részünk. Észre vehetjük azt is, hogy több szinkronicitás, azaz véletlen egybeesés történik körülöttünk, amelyek csak kis apró jelek, megerősítések figyelmeztető jelleggel. Jelzik a számunkra azt, hogy minden rendben van és a jó úton járunk.
Azt is érezhetjük, hogy a fejünkben nagy a zaj és még ha teljesen egyedül és csendben is vagyunk, akkor is úgy tűnhet, hogy minden túl hangos. Lehet, hogy cseng a fülünk és a testünk lehet türelmetlen, ami a meditációt/mindfullnesst túl nehézzé teheti, esetleg akár lehetetlenné.
A testünk minden sejtje vészüzemmódot érez majd, amint érzékelik a beérkező energia hullámokat. Az auránk (személyes elektromágneses mezőnk) természetesen érzékeli a beérkező magas szintű rezgéseket az atmoszférában és mint az őrült azon fog dolgozni, hogy ráhangolódjon erre az új energiára, hogy ugyanazon frekvencián rezeghessünk és ismét visszatérhessünk a békébe és a harmóniába.
Kollektív közösségi szinten az emberi tudatosság meghívást kap az Univerzumtól arra, hogy sokkal magasabb frekvencián rezegjen, mint az, amin jelenleg rezonál.
Ahhoz, hogy változás következzen be a személyes életünkben valamint az emberiségében is, kulcsfontosságú, hogy bizalommal legyünk az isteni univerzális energia iránt és szépen átvitorlázzunk a következő néhány napon, amikor megérkezik ez a Nap vihar belső és külső békességgel, nyugalommal és hittel.
Habár esetleg úgy érezzük, legszívesebben szétrobbannánk, ahogyan a Nap is, ha együttérzéssel, kedvességgel, megértéssel és empátiával reagálunk erre, akkor ez megerősíti és felemeli a saját valamint a kollektív energiát is az egész bolygón.
Néhány jellemző tünet, amit az emberek a Nap viharok alkalmával megtapasztalnak:
- nyomás jellegű fejfájások
- egyensúlyérzet hiánya
- arcpír
- szédülés
- hányinger
- kimerültség
- fülcsengés
- nehéz összpontosítás
- zavartság
- ködös elme
- feledékenység
- átmeneti memória kiesés
- felkavarodott alvás minták
- aggódás, stressz, irritabilitás, szomorúság, idegesség
- félelem, túlterheltség
- fokozott tudatosság
- megnőtt intúició
- felismerések a semmiből
- elveszítjük az idő érzékünket (az idő túl lassúnak/gyorsnak tűnik)
- véletlen egybeesések észrevétele pl. bizonyos számsorok újra megjelennek
- előérzetek
- intenzív álmok, rémálmok
- kommunikációs problémák
- az elektromos eszközeink megzavarodnak
A fenti oka nagy részben az, hogy a személyes rezgésünk olyan frekvencián van, ami sokkal alacsonyabb, mint az új, Napból/Univerzumból érkező energiáé.
Ahhoz, hogy emeljük a rezgés szintünket, hogy egy szintre kerüljünk a magasabb rezgésű energiával az alábbiakat tehetjük:
- igyál sok szűrt vizet (nem csap vizet)
- vegyél sós vízfürdőket
- meditálj és vedd észre az újra visszatérő gondolatokat és érzéseket
- kerüld a coffeint és az alkoholt
- tölts időt a természetben
- fogyassz magas rezgésű ételeket mint zöldség, gyümölcs
- emlékeztesd magad arra, hogy az Univerzumban minden energiából van és a tudatos gondolat és szándék azonnal megváltoztathatja azt, hogy hogyan érezzük magunkat és hogyan gondolkodunk.
- mély lélegzetvétel
- megbocsátás, elengedés, feladás, kedvesség, együttérzés, elfogadás, empátia gyakorlatai (ahol csak lehetséges)
- átmenetileg leválasztódni bárkiről és bármiről, ahol az energia mérgező és leszívó hatással bír
A Nap viharok felkínálják számunkra a lehetőséget, hogy DNS aktiválásokat, letöltéseket és frissítéseket kapjunk, amelyek a csillogó fényből és az energiából származnak, amit a Nap kibocsát. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy részt vegyünk annak a manifesztálásában, amit el szeretnénk érni és amit meg szeretnénk kapni az életünkben, úgyhogy kulcsfontosságú az, hogy pozitív szándékkal összpontosítsunk különösen akkor, ha a múltunkkal vagy a távoli jövőnkkel van dolgunk.
Amikor a tudatos éberségünk magas szinten van, képesek vagyunk arra, hogy megcsapoljuk a beérkező, rendkívüli töltéssel rendelkező energia hullám hosszakat és értelmezzük azt az infomációt, amit bennük tároltak. Ha mindezt megzabolázzuk és felhasználjuk, a beérkező energia vezethet bennünket az életünkben és végsősoron elvezethet bennünket oda, hogy a teljes potenciálunkat kibontakoztassuk és elérjük a magasabb szintű küldetésünket a Földön.
Nem csak azt fogjuk észre venni, hogy az energiánk újra kalibrálódik annak érdekében, hogy együtt rezegjen az univerzális energiával, hanem azt is észre vesszük egy személyes szinten, hogy egészen pontosan kivel és mivel rezgünk erőteljesen együtt a mindennapi életünk során.
Ez az elengedés és lezárás időszaka lesz, ahogyan annak is, hogy erős és jelentőségteljes kötelékeket hozzunk létre azokkal és mindazzal, akik és amik igazán számítanak nekünk.

Forrás: Internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése