2019. május 8., szerda

[HAVI ENERGIÁK] Dönts úgy, hogy útnak indulsz felfelé

A május hónap egyjegyű száma a 8-as, a “Végtelen Körforgás” szimbóluma. A Végtelen Körforgás azt jelenti, hogy az életed vissza-visszatérő kihívások és megpróbáltatások sorozata egészen addig, amíg tudatosan nem döntesz úgy, hogy feljebb lépsz egy lépést az ég felé vezető létrán és nem keresel új távlatokat az életedben, amik új feladatokat és lehetőségeket hoznak számodra. Az ajtó, amin keresztül feljebb léphetsz már ebben a pillanatban is nyitva áll. Csak rajtad múlik, hogy mikor fordítod a tekinteted felfelé, hogy megláthasd az átjárót az új dimenzió felé.
Ha folyton lehajtott fejjel húzod az igát, akkor nem csoda, ha azt tapasztalod, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futod. Ne arra koncentrálj, hogy mit látsz magad körül most! Tekinteted emeld az ég felé és meglátod, hogy ott van egy másik út, ami az eddigi körkörös pályáról felfelé egy új tapasztalás útjára vezet téged! A változás, amire régóta vársz nem a régi jól ismert ösvényen vár rád, hanem a felfelé tartó ismeretlen úton. Talán ebben a pillanatban beleborzongsz a gondolatba, hogy letérj a jól ismert útról, mégis ez az, ami most fejlődést és előrelépést hoz neked.
A megoldásokat már az új dimenzióban kell keresned
Meglehet, hogy az előtted álló lehetőségek ellenére úgy érzed az életed megoldhatatlan feladatok egész sorozatát hozta neked. Ha kilátástalannak tűnik körülötted minden az csak azért van, mert a megoldásokat már nem ezen a szinten kell keresned. A kilátástalanságod csak addig tart, amíg két kézzel ragaszkodsz hozzá, hogy a jelenlegi eszközeiddel old meg az előtted álló feladatokat. Feljebb kell lépned a következő szintre és meg fogod látni, hogy minden segítség, amire szükséged van ebben a pillanatban egycsapásra előtted terem.
Ez az időszak most azt üzeni neked, hogy kijártad a korábbi iskoláidat és minden vizsgát letettél.
A tanulás tovább folytatódik, de ehhez át kell jelentkezned a magasabb képzést biztosító felsőfokú iskolába, hiszen a jelenlegi helyen már nincs mit tanulnod. Az életed meg akar ajándékozni a fejlődés lehetőségével és ez egészen addig fájdalommal és félelemmel tölt el téged, amíg el nem fogadod a továbblépés szükségességét. Az életed nem ért véget, de még csak nem is került gödörbe. Itt az ideje, hogy magasabb dimenzióba lépj!
A fejlődés az életed legfontosabb törvénye
A fejlődés nemcsak törvény, hanem kötelesség is. Nem azért érkeztél a Földre, hogy egy kényelmes fotelben ülve nézd végig az életed. Azért vagy itt, hogy szembenézz a saját magad által megtervezett kihívásokkal és megtaláld rájuk a megoldást. Az életed ezen pontján egy olyan fordulóponthoz érkeztél, amit te terveztél meg magadnak még mielőtt megszülettél volna. Minden, ami történik a terv szerint halad és ez a terv most egy új életbe és egy másik dimenzióba vezet téged. Ha két kézzel kapaszkodsz abba, amid most van, akkor elmulasztod mindazt a csodát, ami még rád vár.
Az életed meg akar jutalmazni téged, mert minden szükséges vizsgát letettél. A jutalom pedig a fejlődésed egy új szintje, ami most nyitva áll előtted. Ne futamodj meg előle, mert ez az életed természetes rendje! Ahogy az iskolában is egyik osztályból a másikba léptél és mindig magasabb szintű tudást szereztél, úgy az életedben is végig kell menned egy hasonló fejlődési folyamaton. Nincs mitől félned, mert minden, amit tudnod kell ahhoz, hogy az új szinten boldogulni tudj már ebben a pillanatban is a rendelkezésedre áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése