2019. május 10., péntek

Friss hírek Mihály Arkangyaltól 2019 május 6.


Friss hírek Mihály Arkangyaltól 2019 május 6. by Leslie-Anne Menzies

Kedveseim, beléptetek a május varázslatos hónapjába.
Csodák vannak mindenhol körülöttetek és bennetek is.
Mivel számotokra ez a Szeretet Anya ünneplése is egyben, nem csak Anya és gyermeke közötti emberi kapcsolatról van itt szó, hanem szélesebb perspektívából nézve Szűz Mária, a Föld Anya és a gyermekei iránti szeretetről is szó van, akik mind a Föld bolygón léteznek.
Így a Szeretet Anya megbecsülésének jegyében tágítsd ki a nézőpontodat, mivel az isteni masculin energiák most egyensúlyba kerülnek az isteni feminim energiákkal, itt az idő arra, hogy megünnepeljük a férfiakat az életedben, akik közül sokan nagyszerű gondoskodók és fenntartók.
Itt az idő arra, hogy mindenkit megbecsüljünk.

A május egy lágyabb hónap energetikai szempontból. A szeretet rezgés fényt és szeretetet sugároz ki, amint a figyelmeteket a szeretetre összpontosítjátok és automatikusan rendkívüli módon kiterjed.

Ünnepeljétek a szeretetet, Szeretet Anyát, ünnepeljétek önmagatokat.

Hogyha ez az üzenet rosszallást vagy dühöt vált ki bennetek, mivel eddig az életetekben nem ez a felállás történt és a szeretet anya nem volt jelen, akkor most itt az ideje, hogy megbocsássatok, hogy ezt elengedjétek, és egy olyan helyre jussatok el az evolúciós megértésetek területén, ahol képesek vagytok önmagatoknak megadni azt, amit megtagadtak tőletek bármilyen okból kifolyólag.
Találjátok meg a jót, az ajándékot az élményetekben.
Eljött az idő, hogy önmagunkat támogatóvá, szeretővé váljunk. Forduljatok befelé és adjátok meg önmagatoknak a szeretet ajándékát.

Szánjatok időt erre a gyakorlatra, engedjétek meg önmagatoknak, hogy teljesen mélyen beleérezzetek abba a szeretetbe, ami bennetek van. Nyugtázzátok ezt a helyet, töltsétek fel önmagatokat. Hívjátok be a nagy örök Anyát Máriát és kérjétek, hogy mutassa meg nektek, hogy mi a szeretet.

Engedjétek meg neki, hogy vezessen benneteket a szív központotokba, megnyissa a szív kamrátokat, elengedje minden régi gondolatotokat és magatartásotokat, amely visszatartott benneteket attól, hogy megtapasztaljátok a szeretetet.

Engedjétek, hogy a könnyek áramoljanak, mivel valószínűleg sok lesz, jó eséllyel több életnyi.
Ez a gyógyítás helye.
Engedjétek meg magatoknak, hogy úgy fogadjátok be a szeretetet, mint korábban még sohasem.
Egyetlen egy ember sem adhatott nektek sohasem elegendő szeretetet arra, hogy betöltsétek ezt a teret-ez tényleg egy belső munka.

Te vagy a szeretet, a szeretet vagy Te.
Töltsétek fel önmagatokat, majd pedig engedjétek, hogy a többlet kiáramoljon a többiek felé, hogy ezáltal is megerősítse az újra kapcsolódást az Egységgel, amit mégegyszer ezáltal tudatosíthatunk és megünnepelhetünk.

A május hónapja tényleg a szeretet, az ünneplés és a csodák hónapja.
Légy a csoda a saját életedben.

Legyetek a szeretet, amiért ide jöttetek, hogy legyetek.
Ez mind a rendelkezésetekre áll, ti vagytok a legnagyobb szeretet, amely valaha is létezni vágyott-ez a ti csodálatos szíveteken belül van.

Helyezzétek a kezeteket a szívetekre, lélegezzetek mélyen, fogadjátok be a szeretetet, engedjétek meg, hogy a nagyszerű szeretet felismerésének a könnyei kicsorduljanak. Ez mindig a rendelkezésetekre áll és sosincs túl késő arra, hogy megtapasztaljátok minden idők legnagyobb szeretetét.

Te/Ti

És ez így van

Szeretettel
Mihály Arkangyal vagyok

UPDATE FROM ARCHANGEL MICHAEL ~ 6th May, 2019

Dear Ones,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése