2019. március 16., szombat

Ébredés az ötödik dimenzióra...


Sokan nem tudják ezt, de a Föld, és minden lakója most egy tudatossági váltást él át egy egészen új valóságban. Áttérünk az 5 dimenziós valóságba, amely folyamat a 2012 -es év során kapcsolt igazán magasabb sebességre. Azóta még inkább felgyorsult, és sokunk számára rendkívül nyilvánvalóvá vált.
Az 5. Dimenzió olyasmi, mint egy tündérmese... Az emberiség harmóniában, békében fog élni és tiszteletben tartja majd a Föld minden egyes lakóját, és egységben fog élni mindennel, ami csak körülveszi. Nem lesz többé szegénység, vagy bűnözés. Mindenki félelem nélkül él, és a Galaktikus Nemzetek elfogadásával együtt létezik. Ez rendkívül nehezen elérhetőnek hangzik, de nincs más választási lehetőség, meg fog történni, és azok, akik ellenállnak ezen változásoknak, nekik lesz mindez majd a legnehezebb. Mindez egy nagy univerzális ciklus.
Mindnyájan gondoltunk már arra, hogy egy ilyen világban éljünk. Mindnyájan álmodtunk már arról, hogy nézne ki egy ilyen világ, és egy ilyen létezés... Ezek olyan emlékek amelyeket egy múltbéli létezésből hívunk elő, sok ezer évvel ezelőttről.
Amikor viszont belezuhantunk ebbe a 3D-s valóságba, ami a küszködésről, és a Forrástól való leválásról szól, elfelejtettük mindezt. Közülünk sokunkban megvannak ezek az intuitív érzések, világos víziók, és sokan belül megéljük azt, ahogyan bele látunk az emberi faj és a bolygónk jövőjébe. Ez olyan, mintha már sok ezer éve várnánk a történelmünkben pont ezt az időpontot, amibe most belépünk. Úgy hogy alapvetően mindezen érzés és felismerés, amit most megtapasztalunk, olyan Világok távoli emlékképei, amelyekben korábban részt vettünk.
Sokan tehát azt kérdik most, hogyan tudjuk megváltoztatni azt a világot, amiben most élünk, amelyben oly sok a szenvedés, betegség, félelem és a háború, egy olyan, utópia szerű világgá, ahol a béke és az együttérzés uralkodik. Egy adott pillanatban az emberi faj egy olyan ébredésen esik majd át, ami megállíthatatlan lesz. Viszont e bolygón nem mindenki dönt most úgy, hogy akár tudatosan vagy nem tudatosan megtegye ezt az 5D-s elmozdulást.
Minden léleknek megvan a választási lehetősége, hogy belépjen az 5D-be, feltéve hogy elegendő fényt fogadtak be ahhoz, hogy megtarthassák azokat az energiaszinteket, amelyek magasabb rezgéseken léteznek. Sokan valószínűleg azt választják, hogy itt hagyják a Földet a következő évtized környékén annak érdekében, hogy más, 3 dimenziós élményeket szerezzenek az Univerzum más bolygóin. Ez azt jelenti, hogy nem tanulták meg azt, amit a 3D-s valóságnak meg kellett volna tanítania nekik. Ez azt jelenti, hogy minden egyéni, mindig is minden tőlünk függ, és senki sem kap semmit sem ingyen.
Mindazok, akik itt maradnak abból a célból, hogy végrehajtják az elmozdulást ebből a valóságból a magasabb szintű valóságba, nagyon intenzív változásokat fognak megtapasztalni, amint a szellemük és a testük megpróbál alkalmazkodni ehhez a radikális átalakuláshoz, amire szükség van ehhez az áttéréshez. Emlékezzetek viszont arra, hogy az ötödik Dimenzió nem a vég, mivel minden Dimenzió magasabb szinten rezeg, mint az azt megelőző.
Emlékezzetek arra, a dimenziók nem helyek, hanem a tudatosság szintjei, és minden magasabb dimenzióban a valóság, a tudatosság, a tudat, és a szélesebb körű ismeret nagyobb spektruma létezik. Több szabadságot, nagyobb erőt, és több lehetőséget élünk meg, hogy megteremtsük a valóságot.
Annak érdekében, hogy egy magasabb szintű Dimenzió rendelkezésünkre álljon, vele azonos szinten, összhangban kell rezegnünk. Ugye ez logikus?  Először: a harmadik Dimenzió nem azon dolgokból áll, amiket látsz... Az asztalból, a fából, a földből. Ezek a dolgok mind csak formák, és minden olyan, aminek formája van, létezik még a negyedik dimenzióban, és némileg az 5. dimenzióban is, csak éppen több fényt tartalmaznak, mivel nem olyan sűrűek.
A 3. Dimenzió egy olyan tudatállapot, ami nagyon erősen korlátozott. Mivel közülünk oly sokan éltünk ebben a 3 dimenziós valóságban oly sok életen át, abból indulunk ki, hogy ez minden, ami létezik. Egy nagyon korlátozott, behatárolt valóság - élményben élünk. A 3D-s valóság merev szabályokon, és korlátozott hitrendszereken alapul. A 3D-ben azt hisszük, hogy a testek tömörek, és nem tudnak összeolvadni egymással vagy senki sem sétálhat át falakon, és mindenre érvényes a gravitáció. A fizikai testek nem tűnhetnek el, és nem vagyunk képesek arra, hogy olvassuk egymás gondolatait. Erősen hiszünk a dualitásban, az ítélkezésben, és mindent áthat a félelem.
A negyedik dimenzió...
Ez az a híd, amin most sokan tartózkodnak, és egy viszonylag rövid ideig fog tartani. A 4.Dimenzión keresztül vezető utazás felkészít bennünket az 5.Dimenzióba. A 4D ben uralkodó érzések a felébredés pillanatai, minden, ami bennünk és körülöttünk van, könnyebbnek tűnik, a dolgok kevésbé merevek, és feloldódik a félelem. Az idő nem lineáris többé a negyedik dimenzióban, és az a tapasztalatom, hogy ez problémákat okoz. Elveszítjük az időt?
Ezenkívül a manifesztáció is gyorsabb a negyedik dimenzióban. Amikor megtapasztalod a szeretetet, örömöt és hálát, akkor már a 4D s tudatosságot tapasztalod meg.
Ahhoz hogy a tudat 5 dimenziós állapotában éljünk, és ott is maradjunk, minden mentális és érzelmi terhet hátra kell hagyjunk. Ott nem létezik semmilyen félelem, ellenség, vagy bűntudat. Te leszel a gondolataid irányítója, a manifesztáció pedig azonnali. Az emberek telepátián keresztül fognak kommunikálni, ami azt jelenti, hogy képessé válunk egymás gondolatainak és érzéseinek olvasására. Az idő élménye alapvetően megváltozik, van aki ezt úgy írja körül, hogy minden egyszerre történik. Nincs különbség a múlt, a jelen, és a jövő között.
Átmeneti időket élünk, ami azt jelenti, hogy megéljük a 3 dimenziós valóság halálát. Ezt látjuk most az aktuális, mai valóságunkban, amint a régi, 3D-s struktúra összeomlik. Ez a merev, félelem - alapú ellenőrzési struktúra nem létezhet tovább egy magasabb rezgésű valóságban, és ezt most a szemünk láttára látjuk kifejlődni az egész világban. Úgyhogy alapvetően, amit most látunk, az arról szól hogy a valóság teljes struktúrája összeomlik annak érdekében, hogy helyet teremtsen egy magasabb valóság számára, melyet e magasabb frekvenciák hoznak, megyek átalakítják a világunkat. Ezek radikális időszakok lesznek, mivel minden, ami nem szolgál bennünket ebben a magasabb szintű valóságban, hátramarad.
Szerencsére kapunk segítséget ehhez az átalakuláshoz magasabb dimenziós tartományok fejlett lényeitől, akik egyre inkább jelen vannak a számunkra, és itt vannak hogy segítsenek nekünk. Kérd az ő segítségüket! Ez az első alkalom, hogy egy fizikai, sűrű test áthalad a felemelkedés folyamatán. Azt akarom mondani hogy... Azok a lelkek, akik ezekbe a fizikai testekbe inkarnálódtak képessé válnak arra, hogy magukkal vigyék ezeket az emberi öltözeteket a magasabb szintű dimenziókba, hogyha ez a szándékunk. Arra hogy ezt megtegyük, úgy tekintünk, mint az emberiség evolúciójának következő lépésére. Úgyhogy viseld gondját a fizikai testednek! Dönthetsz, hogy ellenállsz ezen változásoknak, de úgyis, hogy aktívan részt veszel bennük. Nincs egy helyes módja annak, hogy megtedd ezt az utat, mivel ezt teljes mértékben egy egyéni cél, és tőled függ az, hogy milyen gyorsan tudod ezt megtörténtté tenni.

Forrás:https://www.facebook.com/samankezelesek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése