2019. február 9., szombat

(HAVI ENERGIÁK] Februárban semmi sem állhat az utadba

Megindult a bőség energiáinak korlátlan áramlása, ezért ennek a hónapnak az energiája abban fog segíteni neked, hogy ezt az áramlást semmi ne akadályozza. Félre kell állítani az útból minden belső és külső akadályt annak érdekében, hogy a bőség teremtő energiája a lehető legeredményesebben tudjon dolgozni az életedben. A bőség energia csak akkor tud csodákat teremteni az életedben, ha együtt dolgozol vele a céljaid megvalósításán, ehhez azonban félre kell tenned mindent, ami akár a legcsekélyebb mértékben energiát vonhat el tőled.
Külső és belső körülmények egyaránt útját állhatják a szabad áramlásnak, ezért most arra kell a legnagyobb figyelmet fordítanod, hogy ezeket a zavaró körülményeket észrevedd és megszüntesd. A februári energiák rendkívül erős megtisztulást hoznak számodra fizikai, lelki és szellemi szinten is. Bármi, ami a régi energiákhoz kötődik még az most elkezd kiürülni belőled, de ez átmenetileg okozhat némi kellemetlenséget az életed minden területén. Amikor távoznak a múlt energiái, akkor még egyszer utoljára végigmennek rajtad azt az érzést keltve, mintha visszatértek volna az életedbe, de ez nem fog sokáig tartani.
Ne kapaszkodj most semmibe!
Most olyan múltban lerakódott tapasztalatok emlékei igyekeznek távozni az életedből, amik már nem szolgálnak téged. A réges-rég meghozott döntéseid következményei még mindig hatással vannak az életedre. Vannak olyan kapcsolataid, vállalt kötelezettségeid, amik energetikailag már egyáltalán nem tartoznak hozzád, de mégis jelen vannak az életedben és energiát követelnek tőled. Itt az ideje, hogy a most érkező energiáknak megengedd, hogy ezeket a kötődéseket leválasszák rólad! Már csak nosztalgikus emlékek fűznek hozzájuk. Ne engedd, hogy ezek visszatartsanak attól, hogy végképp búcsút ints annak, aminek már mennie kell!
Ne kapaszkodj bele semmibe, ami most távozni készül az életedből! Ne érezz lelkiismeret-furdalást senki és semmi miatt! Nem követtél el semmilyen hibát. Nem kell bocsánatot kérned vagy mentegetőznöd. Egyáltalán semmit nem kell tenned azon kívül, hogy megengeded a múlt energiáinak, hogy az áldásod mellett elbúcsúzzanak tőled. Többé már nem segíthetitek egymást, hát ne is ártsatok egymásnak. A most távozó energiák olyan űrt teremtenek az életedben, ahová képes leszel beengedni a folyamatosan érkező bőség áramlat áldásos hatásait.
Ne ijedj meg bármi történjék is!
A februári energiák munkája rendkívül gyors és intenzív lesz. Neked azonban semmi okod az aggodalomra, mert minden egyes mozzanatuk a te javadat szolgálják. Egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy rossz döntéseket hozol és ezek hátrányosan érintik majd az életedet. A most elengedett múlt fájdalmas kötődéseket szabadít fel és egyúttal begyógyítja a hozzájuk kötődő sebeidet is. Ha érzel is fájdalmat az rendkívül rövid ideig tart csak és amilyen hirtelen érkezett olyan gyorsan tovább is áll majd.
Az a fontos, hogy elfogadd mindazt, ami történik. Figyelj magadra és tudatosítsd az érzéseidet! Ne akard elnyomni őket, de ne is kapaszkodj beléjük! Ne félj attól, hogy visszatérnek hozzád a múlt fájdalmas terhei, amiket annyi éven át elkeseredetten cipeltél! Csupán néhány villanás erejéig látod őket újra és már odébb is állnak, helyet teremtve az új tapasztalatoknak, amik rövidesen belépnek majd az életedbe. Ami most történik az felszabadít téged és lehetővé teszi számodra, hogy az eddigi terheid nélkül szárnyalhass tovább.
A februári energiák már csak arra várnak, hogy beléjük kapaszkodj és a segítségükkel új sorsot írj magadnak 2019-ben
Már magunk mögött hagytuk a felkészülés időszakát, ezért ideje elkezdened a megvalósítását mindannak, amit az idei évre terveztél. Most már semmi sem áll az utadban, hacsak nincs benned félelem a változástól. Ne aggódj, mert nem hagylak magadra A 2019 A Bőség Éve című személyre szóló egész éves útmutató csomagot azért készítettem neked, hogy ne maradj magadra az úton és minden áldott nap veled legyenek az energiák szeretetteli útmutatásai, segítő szavai és megerősítései. Talán ez az utolsó lehetőséged az idén, hogy hozzájuss az útmutatásokhoz, mielőtt végképp túl késő lenne ahhoz, hogy munkához láss.
Ha segítségre és útmutatásra van szükséged a 2019-es évben, akkor a 2019 A Bőség Éve című útmutató csomagban mindent megtalálsz, ami a behangolódáshoz szükséges>>> http://bit.ly/2019-a-boseg-eve-fb-shop

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése