2018. február 5., hétfő

Melyik gyümölcs milyen betegségeket gyógyít.


A szenvedések elengedésének ideje!


Az elmúlt időszakban már elég nyilvánvalóvá vált, mely emberi kapcsolataink értek meg az elengedésre.
A jelenben még erőteljesebb átrendeződés várható. Bármennyire furcsa és fájdalmas, a mi javunkat szolgálja.
Az elmúlt néhány évben mélyreható tisztulási folyamatok zajlottak bennünk (és zajlanak még most is), és nem egyforma ütemben fejlődtünk. Azon embertársainknak, akik más irányba tartanak, most búcsút intünk. Ha ellenállunk is, az élet kézbe veszi az irányítást. Egyértelműen mutatkozik, kinek nincs már helye mellettünk. Megtanítottuk egymásnak, amire szerződtünk, s talán közös feladataink véget értek. Ám az is lehet, hogy pont általuk tanítják most az elengedést, elfogadást, megbocsátást.
A téli hónapokban mindenkinek előtör a valódi ÉNje, s talán végre megmutatják valódi arcukat, melyet évtizedeken át elrejtettek, annyira meg akartak felelni másoknak. A nyomás, ami most a világban van, kihozza az emberek valódiságát. Minden hazugság és mocsok a felszínre bugyog, elég csak körbenéznünk a világban.
Pontosan ezért okozhatnak csalódást nekünk. Azonban el kell fogadni, bármi is történt, hiszen mind a fejlődésünket szolgálta.
Minden megszokott helyzetet nehezen engedünk el, ezért rendkívül gyakoriak most a bélproblémák, főként a gyulladások, görcsök, szorulás, hasmenés.
Az elengedést fizikai szinten is segíthetjük azzal, hogy tisztítjuk a szervezetünket, méregtelenítünk, sok nyers ételt és ásványi anyagot fogyasztunk. Nem is bírjuk már a zsíros, szénhidrátdús élelmiszereket, mintha bedugulnánk tőlük.
Érdemes lelki gyakorlatokat végezni, és tudatosítani magunkban, hogy az elengedés is természetes része életünknek. Ami hozzánk tartozik, úgysem tudjuk elveszíteni. Aki pedig csak fájdalmat okoz, azt ne sajnáljuk.
A legnagyobb gondot talán az okozza, amikor hozzánk közel álló emberek élnek önpusztító életet, mint például a rokonaink. Ha már éppen elég fájdalmas nekik a lét, hidd el, változni fognak. Ha a segítségedet kérik, nyújtsd a kezed. De ne akard helyette megoldani, mert nem tudod, és elveszed a lehetőségét a fejlődésének! Attól Ő még nem fogja akarni a változást. Lehet, hogy szenved, de egyenlőre még jó neki, mert ha nem így lenne, keresné a megoldást. Tartsd tiszteletben mindenkinek a szabad akaratát, mint ahogyan szeretnéd, hogy tiszteletben tartsák a Tiédet mások.
Engedd el, ami menni akar, és érzed, hogy itt az ideje. Ne tartsd vissza, nincs értelme. Ha mégis megteszed, egyre nagyobb csalódás lesz a vége. Azokkal az emberekkel, akik Veled egy úton haladnak, erősítitek egymást. Nincs visszahúzó erő, nincsenek játszák. Tiszta szeretet van, feltétel nélküliség, őszinteség. Ennek jött el az ideje. Aki ezt nem tudja, vagy nem akarja megvalósítani, sokat fog szenvedni még.
A karmikus kapcsolatok nagyrésze felbomlik, és hirtelen számtalan leckét kapunk általuk, hogy bevégezzük közös feladatainkat. Az őszintétlen párkapcsolatoknak vége szakad, a játszmák megbuknak, a hazugságok kiderülnek, és egyre nagyobb az emberek igénye a szeretetre, a tisztaságra. Amint megnyitják a szívüket, és mernek önmaguk lenni, lelkük fénye magához vonzza másik felét. De meg kell érteni, hogy az önző játszmák és hazugságok világában az igazi szerelem nem életképes. Amikor olyannyira önmagaddá váltál, hogy szinte szerelmes vagy abba az emberbe, aki a tükörből tekint vissza Rád, azonnal megjelenik a fizikai síkon is a társad. Csodálatos érzés, amikor nem kell félned, nem kell aggódnod, hiszen mindkét fél őszinte, és szívéből él.
Tudd, hogy az elengedést addig gyakoroltatják, míg meg nem adod magad. Miért is ragaszkodnál a megszokott rosszhoz, ha egy sokkal jobb élet vár Rád?
Hagyd el a partot, hadd sodorjon az ár egy sokkal jobb élet felé… 
Forrás:Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu/)
Ha szeretnél többet megtudni a 2018-as energiákról, kattints ide:http://elozoeletek.blogspot.hu/2018/01/2018-stabilitasok-megteremtesenek-eve.html
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:
https://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html
Oszd meg másokkal is ha tetszett

Tényleg annyira káros a cukor? 1-2 rész