2018. július 5., csütörtök

Visszatalálni ÖnMAGam Fényéhez




Visszatalálni ÖnMAGam Fényéhez


"Azok, kik mások életébe fényt hoznak, maguk sem kerülhetik el azt." 
- (James Mattew Barrie)

ÖnMAGad felvállalása, érzésvilágod feltárása és nyilvánosságra hozatala nem könnyű feladat.
Kell egy belső tartalommal rendelkezned, egy bizonyossággal, mellyel tudatában vagy annak a ténynek, hogy az isteni Forrás vezet, megnyilvánul benned.
És ha eléggé mélyen és szeretettel fordulsz ehhez a Forráshoz, akkor azok a gátak amelyeket ÖnMAGadnak teremtettél, a szeretet és a biztonság Fényében feloldódnak és leomlanak.
A külvilág tükröt tart eléd,- Mennyire tudsz szerethető lenni?
A szavak, a gondolatok, a belső tartalom, a külső cselekedetek tükörképeiként kell, hogy megnyilvánuljanak. Ugyanis ekkor vagy hiteles.
Nem nagy frázisokban kell gondolkodni, hanem apró, lelket nyugtató cselekedeteket végrehajtani. Ami lehet, hogy csak abban merül ki,- hogy szeretettel rámosolyogsz az utadba kerülő emberre, kedves vagy hozzá, figyelsz rá.
A mosollyal Isten Fényét tükrözöd a külvilágba.
Lehet ezért a mosolyért, a kedvességért, a figyelemért semmit sem kapsz cserébe, de lelked nyugalma folytán, szerethetővé válsz az emberek számára.
S hogy megnyerd és megtartsd az emberek szeretetét, ehhez magadat kell adnod, ÖnMAGod Fényét kell szétárasztanod a világban.
Vállalnod kell léted, esendőséged, napjaid örömét és nehézségét, másságod, küldetésed titkos kódjait, és a mosoly mellett a sírással, szomorúsággal, az élet nehézségben eltöltött, meggyengült pillanatait.
Hisz mindegyik Te magad vagy, s ezzel ÖnMAGad tükröződ a világba.
Az álarcok ideje lejárt.
ÖnMAGunk isteni mivoltára kell ébrednünk.
A nehéz hétköznapok elviselhetőbbé válnak Isten segítségével.
Hisz csak ÖnMAGad erejéből képtelen lennél nagy cselekedek végrehajtására.
Isten Fénye átragyog rajtad, és erőt ad nehéz pillanataidban.
De, hogy tudj merítkezni ebből a Forrásból, újra vissza kell találni igazi Önvalódhoz, ahhoz az isteni megtestesüléshez, aki még tisztán, ártatlanul vállalta ÖnMAGa lényét, mert tudatában volt isteni mivoltának.
Áldással és Fénnyel: Feketéné Lendvay Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése