2018. július 18., szerda

A Magyar megújulás és egymásra találás ünnepe!





Köszöntelek Benneteket Magyar Testvéreim!

Augusztus elsejétől-ötödikéig, Őcsényben, a Magyar Egymásra Találás Ünnepe lesz. Engem ért az egyik megtisztelő feladat, hogy az egyik szertartásvezető lehessek, ezen a csodálatos ünnepen. Pontosan tudjuk, hogy augusztus 4-én olyan bolygó állások vannak, és olyan időpont van, amely a legalkalmasabb az elmúlt évtizedekben, és az elkövetkező években arra, hogy közösen, tudatosan, mind szakrálisan, szellemileg változtathassunk saját népünkön, saját népünknek sorsán, a saját és magyar embertársaink helyzetén.
Arra kérlek Benneteket a Kárpát medencéből és bárhol is éltek a világon magyar testvéreim, SZER vezetők, szakrális úton járó emberek, hogy segítsetek nekünk, hogy ezt a szert méltóképpen az őseinkhez, a céljainkhoz, megtudjuk valósítani.
Először is szükségünk lenne a Kárpát medence mind a 64 megyéjéből egy-egy maroknyi földre, hogy egyesíthessük ezt a földet. Szeretnénk kérni ehhez férfiakat, szeretnénk kérni, asszonyokat, nőket, vagy gyermekeket a Kárpát medence 64 vármegyéjéből, egy-egy forrásból hozzon magával egy-egy decinyi vizet, hogy ezt is tudjuk egyesíteni, a SZER alkalmánál. A SZER turulmadár előtt, a sólyom előtt fog zajlani, ott együtt azokkal, akik méltónak, értőnek tartják magukat ahhoz, hogy félre téve a saját egójukat, a saját egyéni érdekeiket, most tényleg együtt, közösen, egy teremtő szerben együtt részt vegyünk, hozzátegyük magunkat, hogy mindenki más meríthessen belőle, amire már régóta vágyunk, és ami már régóta a célunk.
Megkérlek benneteket, hogy akik úgy érzitek, többek vagytok a kevésnél, de még kevesebbek a többnél, és szeretnétek még többé válni, és tenni a nemzetért, együtt velünk, egy időben, szent időben és egy helyen, gyertek a hívásunkra! Legyünk együtt a SZER vezetői, egy teremtő SZER-nek, amelyben nincs más cél, mint a magyarság, a nemzetünk, az országunk felemelkedése.
Áldás!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése