2018. május 17., csütörtök

Schilling Péter: Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy elengedd a múlt fájdalmait?

Májusban rendkívül erőteljes hívást kezdesz érezni, ami egy intenzív érzés formájában jelenik meg az életedben. Izgatottság lesz úrrá rajtad azzal kapcsolatban mit tartogat számodra az előtted álló út. Még mielőtt a küldetésed teljes valójában felfedné magát végképp meg kell szabadulnod mindattól, amit korlátozó teherként cipelsz magaddal az úton! Van néhány múltban tett ígéreted és elkötelezettséged, amit ideje felbontanod! Van néhány rendezetlen kapcsolatod, amit ideje lezárnod! Ebben a pillanatban egy kapuban állsz, ahol semmi mást nem vihetsz át, mint ami szorosan hozzád tartozik.
Itt az ideje, hogy kipakold a hátizsákod!
Vedd elő szép sorban mindazokat a múltból felhalmozott sérelmeket, fájdalmakat, konfliktusokat, amiket ideje magad mögött hagynod! Szánj most egy kis időt önmagadra és ha teheted írj egy listát az életed függőben lévő lezáratlan dolgairól! Mik azok sérelmek, amiket elszenvedtél? Mik azok a sérelmek, amiket te okoztál? Mik azok a be nem tartott ígéretek, amiket te tettél és melyek azok, amiket neked tettek? Van-e a múltból felhalmozott tartozásod? Van-e bárki, aki adósod bármivel?
Mielőtt az új utad első lépéseit megtennéd le kell zárnod a múlt ügyeit. Erre azért van szükséged, mert a lezáratlan ügyek rengeteg energiát igényelnek tőled. Ezek az ügyek újra és újra felbukkannak az életedben egy gondolat vagy érzés formájában. Minden alkalommal, amikor felszínre kerülnek energiát adsz nekik és újból megerősíted őket. Egy időre talán eltűnnek a szemed elől, majd amikor ismét fogytán az energiájuk megint felbukkannak, hogy megkapják tőled a szükséges utánpótlást.
A múlt elengedése felszabadít és energikussá tesz
Ahogy sorra veszed a múlt elfeledett problémáit és kipipálod a megoldásukat egyre energikusabbnak és energikusabbnak kezded érezni magad. Hosszú idő után először úgy fogod érezni, hogy visszatér beléd az élet és újra friss levegőt kezdesz szívni. Ehhez nem kellenek hatalmas hókuszpókuszok. Ha megbántottak, akkor mondd ki hangosan Megbocsátok! Ha te bántottál meg mást, akkor mond ki, hogy Sajnálom! Ehhez nem kell találkoznod azokkal, akiket érint. Írhatsz egy levelet is nekik, amiben megírod mi bánt vagy mi az, amit megbántál. A levelet nem kell elküldened, egyszerűen égesd el!
Már önmagában az, hogy felszínre hozod a múlt fájdalmait és szembenézel velük óriási felszabadító erővel bír. Ha a rituálé után még mindig úgy érzed, hogy foglalkoztat a téma, akkor addig ismételd újra és újra, amíg teljesen kitisztul belőled! Mindezt elsősorban önmagadért teszed, de azokra is pozitív hatással lesz, akikkel kapcsolatban a rituálét elvégzed. Minden kapcsolatot áldás kíséretében zárj le! Áldd meg a másikat, akármit követett is el ellened és így kivonod belőle a negatív energiát! Ez a folyamat még hosszú hónapokig érezteti majd a hatását. Egyre könnyebbnek és egyre szabadabbnak érzed majd magad, ahogy megtisztulsz a múlt terheitől.

https://www.facebook.com/schillingpeter.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése