Ugrás a fő tartalomra

Lehetőséged van!


Lehetőséged van! Nem kényszer, hanem lehetőség, hogy mindennap újra döntsél! Hogy mi mellett?
Az Isteni Önvalód mellett! A minőség, a szépség, a szerelem, a szeretet mellett.
Dönthetsz a hűség, a felelősségtudat, az együttérzés mellett. Dönthetsz a tisztaság, a rend, a pihenés mellett. Dönthetsz amellett, hogy nem hibáztatod Magad többet és nem szapulod sem Magadat, sem másokat. Döntést hozhatsz abban, hogy hiszel Önmagadban, elfogadod az életed és a szerepeidet, melyek a sor
sod részét alkotják. Elfogadod a világot és benne mindent amit tapasztalsz.
Döntést hozhatsz abban, hogy nem a tagadás útját járod, hogy gondolataidban az igeneket keresed és nem a nemeket. Minden pillanatban döntést hozhatsz abban, hogy megfigyeled Magadat és valódi lényednek megfelelő, azt kifejező döntéseket hozol. Nem azért, mert valamit rossznak vagy jónak ítélsz, hanem azért, hogy minél inkább kifejezd a Benned lévő SZERETETET és JÓSÁGOT.
Dönthetsz amellett, hogy mindig szabad vagy, mert az esetleges elköteleződésedet is szabadon hoztad. Dönthetsz amellett, hogy nem aggódsz tovább, elengeded a félelmeidet és szilárdan megállsz a saját hitedben, tudásodban, függetlenül attól, hogy másnak mi a véleménye.
Dönthetsz amellett, hogy rendkívüli lehetőségnek látod Önmagadat és az életedet, mely által a TEREMTÉS megvalósítja Önmagát.
Március 1-re
Kaló Jenő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…