2018. március 1., csütörtök

Lehetőséged van!


Lehetőséged van! Nem kényszer, hanem lehetőség, hogy mindennap újra döntsél! Hogy mi mellett?
Az Isteni Önvalód mellett! A minőség, a szépség, a szerelem, a szeretet mellett.
Dönthetsz a hűség, a felelősségtudat, az együttérzés mellett. Dönthetsz a tisztaság, a rend, a pihenés mellett. Dönthetsz amellett, hogy nem hibáztatod Magad többet és nem szapulod sem Magadat, sem másokat. Döntést hozhatsz abban, hogy hiszel Önmagadban, elfogadod az életed és a szerepeidet, melyek a sor
sod részét alkotják. Elfogadod a világot és benne mindent amit tapasztalsz.
Döntést hozhatsz abban, hogy nem a tagadás útját járod, hogy gondolataidban az igeneket keresed és nem a nemeket. Minden pillanatban döntést hozhatsz abban, hogy megfigyeled Magadat és valódi lényednek megfelelő, azt kifejező döntéseket hozol. Nem azért, mert valamit rossznak vagy jónak ítélsz, hanem azért, hogy minél inkább kifejezd a Benned lévő SZERETETET és JÓSÁGOT.
Dönthetsz amellett, hogy mindig szabad vagy, mert az esetleges elköteleződésedet is szabadon hoztad. Dönthetsz amellett, hogy nem aggódsz tovább, elengeded a félelmeidet és szilárdan megállsz a saját hitedben, tudásodban, függetlenül attól, hogy másnak mi a véleménye.
Dönthetsz amellett, hogy rendkívüli lehetőségnek látod Önmagadat és az életedet, mely által a TEREMTÉS megvalósítja Önmagát.
Március 1-re
Kaló Jenő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése