2018. március 18., vasárnap

Kryon üzenetből részlet


Kryon: Jelenleg ütközet folyik a földön a régi és az új energia között, az új energia áll nyerésre, de a régi energia még veletek lesz egy darabig. Továbbra is teremt majd olyan dolgokat, amelyeket ti problémának észleltek, ám valójában ez csak egy „kvantum-takarítás”. 
Ahogy takarítjátok a gazdaságotokat, látni fogjátok a létezés új paradigmájának módszereit, az újfajta struktúrákat. 
Meg van a lehetőség, egy új világszemlélet kialakulására, aminek értelme lesz egy új korszak számára.
A múlt sötétebb energiájában a dolgok alacsonyabb rezgésszinten álltak, könnyen fenntarthatóak voltak. Most, hogy a fény elkezd fokozódni az igazság erejével égeti meg őket. Kevesebb lehetőség áll fenn dolgok fenntartására és gyarapítására, és sokkal több a lehetőség a mesterek számára, hogy megjelenjenek, illetve a fénynek, hogy felerősödjön. Milyen irányban akarod, hogy a rezgés irányuljon benned? Milyen fajta energiát kívánsz a családod és a munkahelyed köré?
Ezt teljes mértékben te szabályozod, hogy mennyire sötét, vagy világos legyen a lelked energiája.
Ez részét képezi a próbának. Ez része a szabad akaratnak.
Sokan, vizsgálva az új energiát, úgy érzik, hogy ez hamis. Valahogy úgy érzik, hogy fényetek el akarja takarni az igazságot. Honnan tudhatod, kinek van igaza?
Nagyon egyszerű. Nézd csak az életüket. Kellemesek, békések és Isten szeretetét sugározzák? Türelmesek a saját életük, és a körülöttük lévők iránt? Szeretnéd, ha ilyen szomszédaid lennének?
Mi a témája a "drámáiknak"?
Áldott legyen az Ember, aki a Szellem igazságában marad.
Vérének teljes sejtszerkezete mutatni fogja ezt. Békét fog hozni neki a háború ellenére, és türelmet, amikor senki más körülötte nem lesz türelmes. Olyan ötleteket produkál, amire soha nem is gondolt. Létrehozza a vibrációs váltást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése