2017. november 10., péntek

Ormándi Márta csuhészobrász csodálatos munkái




Kedves Ismerősöm Ormándi Márta munkáit szeretném jó szívvel a figyelmetekbe ajánlani.
Munkái, gondolatai, írásai értéket képeznek a világban.

Ormándi Mártától: Méltánytalanul hosszú ideig tartott a hallgatásom..okkal.
Most azonban ismét érzem a szívemben a TŰZERŐT!
Azok akik ismernek és szeretnek engem...


Tőlük kaptam szeretetükkel ,biztatásukkal azt az Erőt,mely ismét munkálkodásra ösztönzött! Legyen az én példám minden tisztaszívű Ember számára ösztönző Erő...mert meg lehet állítani, el lehet lehetetleníteni...de MEGTÖRNI SOHASEM AZ IGAZ SZÍVÜEKET!!!! Értük,az ismerős és ismeretlen Barátaimért adom közre szívemből jött alkotásaimat,hogy emeljen, bíztasson és adjon örömet a Szívekbe!
Áldással és szeretettel! Így legyen!

Ormándi Márta csuhészobrász
Elérhetőségem:ormandi.marta@gmail.com

" Bár úgy tűnik,mintha csak a hamisak, gazok,és gonoszok számára gyümölcsözne az Élet...ne irigyeld őket!
Összeomlik alattuk a csalásra épült világ!
A JÖVENDŐ AZ IGAZAKÉ!"
Wass Albert
Ormándi Márta csuhészobrász csodálatos munkáit mutatja be a videón lévő anyag.
Márta szakmásította a csuhészobrászat technikáját, és tankönyvet is írt.
Aki érdeklődik munkái iránt, vagy szeretné meghívni iskolákba, közösségekbe, hogy továbbadhassa tudását, megtanítson kicsiket, és nagyokat erre a csodálatos alkotó munkára.

11. 10-től intenzív napok jönnek...Mire számíthatunk?


Az egyes év 11. hónapjának 10. napjától nagyon intenzív napok jönnek energetikailag. Tulajdonképpen összenyílnak párhuzamos téridők és létsíkok, és egy rendkívül erős kiegyenlítődési folyamat veszi kezdetét. Ez álmatlansággal, és hullámzó kedélyállapottal járhat. Szinte ok nélküli zaklatottsággal, vagy feszültséggel, a másik pillanatban nyugalommal. Sokat segíthet, ha tudatosítjuk, hogy éppen az eddigi energia-munkánk eredményeképpen kiegyenlítődések történnek: visszaintegrálódnak lehasadt lélekrészek. Úgy érzehetjük, olyan tulajdonságainkat, jellemzőinket, vagyis ERŐINKET kapjuk vissza, melyeket mintha évekkel ezelőtt elveszítettünk volna... Most ráébredünk, hogy nem, mindig is ott szunnyadtak mélyen, és most újjászületnek bennünk. Újabb ébredési hullámok érkeznek, még többen nyílnak elméjükben és szívükben új világok felé. Tágul a tudatosság. Az elme átlépi önmaga korlátait, korlátozó sztereotípiáit, és ez erős (akár migrénes) fejfájásokkal is járhat. 

Intenzíven dolgozik a szívcsakra: mellkas szorítások lehetnek, még inkább, mintha szét akarna szakadni a mellkas. Szükségszerű.... Gaia Földanya rezgése emelkedik. Megtörténik. Ahogy a Plútó dolgozik az ekliptikában - az anyagban - úgy tisztul a kollektív. És még csak most kezdőik igazán! A sok-sok egyéni oldás és tisztítás átmozdította a kollektívet a kritikus tömeg szintjén. A folyamat láncreakció módon végighat. Megtörténik az elkövetkezendő két - három évben. Robbanak az új energiamezőhöz nem illeszkedő élethelyzetek. Először a hétköznapi szituációk, majd társadalmi szintű robbanások történnek. Annyi szeretet energiát hívot be és fogadott be sok-sk egyéni identitás, amely megmozdította a kollektív mezőt. Hosszú és kitartó fénymunka eredménye ez. 

Ahogy egyéni szinten tisztulnak a félelmek és fájdalmak, és egyre több egyén talál haza a lélekbékéjébe, az egyensúlyába, úgy beáll az önidentitás. Az önidentitás ébredése az egyensúlyban létező lélek teremtő erejének misztériuma. Akinek helyre áll az önidentitása, ő többet nem manipulálható félelemmel és fájdalommal.

Ahogy egyre több egyén talál vissza önidentitásába, visszaintegrálja önön teremtő erejét, lehasadt lélekrészeit, elnyomott képességeit, úgy tovább és tovább emelkedik Gaia Földanya rezgése, a rajta lévő élet tudatossága tágul...

E napokban Gaia Földanya Csillagával dolgozhatunk jelentősen együtt. Gaia Földanya Csillaga őrzi földi inkarnációink holografisztikus lenyomatait. Így itt dolgozva egész emberi létünk és sorsunk alkímiázható, fordtíható. Már nagyon-nagyon sok lélek kilépett az atlantiszi örvényből. Egyre többen emelkednek felül. Sokaknál végbement a folyamat. A tudatváltás megtörtént és történik tovább. 

Fontos! Nagyon fontos! 

Figyeljünk arra, hogy egyre érzékenyebbé válunk, ami egyrészről izgalmas és érdekes, másrészről pedig fokozott éberségre sarkall!

Minden gondolat és érzékelés előtt kérdezzük meg: Ez kié? Az enyém, vagy valaki másé?

Furcsának tűnhet ez az átmeneti állapot, de nagyon fontos tudni, hogy érzékenységünkben, pillanatok töredéke alatt másolunk át olyan gondolatokat és érzéseket a kollektívből, melyek nem hozzánk tartoznak, nem a mieink. Figyeljünk erre, mert könnyen kibillenthet az egyensúly állapotból. Ha szinte ok nélkül törnek ránk érzelmi hullámok, vagy aggodalom, feszültség, akkor elképzelhető és lehet, hogy a kollektívból másolunk át. Tegyük fel a kérdést: Ez hozzám tartozik? Ez az enyém? Ami nem a miénk, azt a szándék kinyilatkoztatásával visszaadjuk a Szeretetfény Teremtőnek. Feloldódik, tiszta gyémántfényben.

Ami viszont a miénk, mert azért van olyan is, ami a miénk, azt magunkban oldhatjuk, tisztíthatjuk: gyermekkor, jelen élet múltja, családi energia, párhuzamos (előző) életek, csoport eskük, fogadalmak, hitrendszerek. 

IKERLÁNG ! : óvatosan most az ikerlélek kapcsolódással! A 11-es aktiváló kód újraindítás az ikerlélek térben, szívenergia aktiválás. Most aztán pörögnek a szívcsakrák napokig. De! Ebből kifolyólag figyeljünk arra, hogy bizony sokkal intenzívebben érezzük az "Én kiegészítő minőségét" is - a komplementeredet - az ikerlángodat! Könnyedén és észrevétlenül átérzések, összekapcsolódások történhetnek a szívtérben. Abszolút szinkronicitásba kerülnek az ikerlángok. Teljes hatás és kölcsönhatásba. Ha azt érzed, hogy nincs jól, feszült az ikerlángod, akkor tudd, hogy Ő is érez Téged. Azaz, ha Te érzed az Ő nehezebb energiáit, Ő is érezheti a Te könnyebb energiáidat. Emeld Őt! Gondolj rá szeretettel, cirógatással, gyengédséggel! Ahogy Benned ott van Ő, úgy Te is ott vagy Őbenne! Érez Téged! Nyugtasd meg, vedd körbe szeretetenergiával. Így ahogy Ő megnyugszik, Te is visszakapod önnyugalmadat...

Mindegy, hogy tudatos vagy tudatalatti kapcsolódás, hiszen a való örök, és... "amit Isten egybekötött, ember szét ne válassza!" - ez az ikerlángok, az Egylélek áldása...

A 11. hónaptól, és különösen mostantól (11.10 - 11.11 - stb.) egészen Karácsonyon át januárban is, az inkarnálódott Ikerlángok erőteljesen érzik egymást, mert egyre közelebb érnek lélekben egymáshoz. Mintha energetikai értelemben csavarnának a spirálon, szorosabb a köztük lévő szív-kapcsolódás. Elemi erővel tör fel a másik hiánya, elemi erővel tör fel az erő: szer - elem...

Így az ikerlángok szer - elem ereje újabb fényportálokat nyit, és fénypontokat fűz meg a térben. Elmondhatatlan érzés érzékelni ezt az erőt, ami az elkövetkezendő hetekben és hónapokban érkezik. Újabb ébredések, újabb alkotások érkeznek, melyek még több szeretet hoznak a szívbe. Most kezdjük csak igazán érezni és érteni, hogy a szeretet erő...

És ez az erő most a Teremtő Istenanyától érkezik. Ugyanis a kettes évbe lépünk át. Ez az erő az Istennő ereje...

/Mária Magdaléna közvetítésében közvetített, írta: Kristályfény33/