2017. október 2., hétfő

Tudod, ki a leggazdagabb ember a világon? - Szabó Péter


Őseink Hagyatéka 2017.09.26. - hatoscsatorna


Ébredések - Fény vagy Te is! Lobogj hát! - 2017.10.01.


Sejt-transzformáció meditáció


A meditáció segíti és támogatja a mentális és az érzelmi tér megtisztulásainak, rezgés-emeléseinek a lefűzését sejtszinten és DNS szinten. Ahogy szívünket és gondolatainkat megtisztítjuk a Krisztusi 5. dimenziós Szeretetfényben, az átíródik az Anyagba, a Testbe, a Sejtkódokba, a DNS spirálba.


Bullás Mária (Szeged) költői estje illetve üveg- és ikonfestészeti kiállításának megnyitója a hódmezővásárhelyi Németh László Városi Könyvtárban

Bullás Mária költői estjéről (Németh László Városi Könyvtár, Hódmezővásárhely) készített videó linkje.
Igaz, amatőr felvétel, de a tartalom feledteti ezt.
Az előadásnak igen nagy sikere volt. Marikának a szívből jövő, szívhez szóló szeretetet és a magyar érzelmet árasztó versei megérintették a lelkeket. Azt mondták, ilyen estekre lenne szükség. Egyúttal a nem hétköznapi festményeiből - "lélekalkotásokból" - kiállítás is nyílt.
Az ember lába gyökeret ver egy-egy kép előtt, olyan megkapó a kisugárzásuk.
Szeretnék köszönetet mondani Fehér József írónak, Arany-Tóth Katalinnak, Ditrói Zoltánnak a szavalásért és Erdélyiné Pusztai Katának a gyönyörű énekekért, hiszen nélkülük nem élhette volna meg a hallgatóság ezt a lélekmelengető csodát.
Külön köszönet a Könyvtár igazgatónőjének, Soós Csillának, amiért a repertoárjukat ezzel a gondűző, szép esttel gazdagították.