2017. szeptember 28., csütörtök

Foton gyógyítás, Szignál sejt gyógyítás






Az előzőekben leírt, a Shaumbráknak átadott Standard technológiától, lényegét tekintve nem sokban eltérő módszer az, amit most összefoglalva ismertetek.
Ahogyan emeljük tudatosságunkat és rezgésünket, és agyunknak egyre nagyobb kapacitását kezdjük kihasználni, úgy válik lehetségessé azoknak az újfajta gyógyító technikáknak az alkalmazása, amelyet a magasabb dimenziókból tanítanak nekünk, a csodálatos Fénymesterek.
Kirael mester is egy ilyen fénylény a 7. dimenzióból, akit Kahu Fred Sterling médium, Honoluluban élő lelkész közvetít. Ezt a technikát ő adta át az emberiségnek, és elmondása szerint el sem tudjuk képzelni, hogy mennyire hatásos.
A gyógyítási módszer lényegében a foton (fényrészecske) energiáját használja, amely hamarosan mindenfajta energiaforrást fel fog váltani, hiszen Kirael mester szerint, bárki számára könnyen és veszélytelenül hozzáférhető.
A fény a Teremtőtől hullámokban érkezik. Képzeljük el, hogy egy ilyen hullám a korona csakránknál foton-részecskékre esik szét, és ezek a részecskék, fehér-arany szikrák képében cikáznak a fejünk felett.
Egy nagy prána lélegzettel (lásd: a Lélegezzünk menüpontban) igyekezzünk minél többet belélegezni a korona csakránkon keresztül ezekből a fotonokból, egyenesen a tobozmirigyünkbe (harmadik szem), innen a csecsemőmirígyünkbe, majd picit benntartva a levegőt, képzeljük el, hogy a fény az egész testünben szétárad, majd a szívcsakránkon keresztül fújjuk ki a levegőt. Kommunikálhatunk is ezekkel a fotonokkal, beszéljünk hozzájuk a szívünkkel, és kérjük, hogy segítsenek, mielőtt szívünkből kilélegezzük őket. Próbáljunk meg minél többet belélegezni, és kilégzéskor a testünkben tartani a fotonokból.
A tobozmirigyünkben található az Isteni sejtünk, az ún. Szignál sejt, amelynek felélesztésével aktivizálhatjuk sejtjeink eredeti tervét, amely az isteni tökéletességet tartalmazza. Itt a harmadik szem csakránál van összekötve a fizikai agyunk, az ún. omni-agyunkkal, amely a többdimenziós lelkünknek az információs központja.
Amint a fényrészecskék belégzésével felélesztjük a Szignál sejtünket, és az abban tárolt információt arról, hogy milyen egy eredeti, tökéletesen egészséges, energiával telt, és állandóan megújulásra képes sejt, a fotonok ezeket az információkat villámgyorsan továbbítják egymásnak, és a bennünk lévő beteg sejteknek, amelyek így képesek lesznek az új információ szerint megjavítani magukat. Ha gyakoroljuk a prána foton belégzést, akkor hamarosan érezni fogjuk, ahogyan a fotonok energiája szinte berobban egész testünkbe.
Ezzel a módszerrel, másokat is tudunk gyógyítani, mivel a foton energiáját ujjainkon keresztül át tudjuk adni annak, akinek segíteni szeretnénk. Mély belégzések után, a kezünket a beteg koronájára téve bejuttatjuk a fotont a fejébe, majd gondolatban irányítjuk arra a beteg szervre, ahová szükséges. Rátehetjük az ujjainkat kívülről is a fájó, vagy beteg testrészre.
Gondoljuk csak el, hogy milyen elképesztően egyszerű mindez, és mennyire ellentétes azokkal az orvosi módszerekkel, amelyek a beteg sejtek roncsolásával, a szervek eltávolításával, a testbe juttatott mérgek adásával "gyógyítanak". Évszázadokon át ragaszkodtunk a sejtjeinkben tárolt hibás programokhoz, és alacsony tudatossági szintünkön elfogadtuk, hogy természetes folyamat a betegség, az öregedés, és a halál. Sok-sok tapasztalatot kellett szereznünk, és szükség is volt mindezekre, amíg a karma körforgásában éltük le életeinket.
Most viszont, ahogyan nyílik tudatunk, és formálódik át valóságunk egy magasabb fizikai rezgéstartományba, mindezek a csodák, amelyek eddig elérhetetlenek voltak számunkra, most megadatnak.
A gyógyítási módszer eredeti közvetítéseit az alábbi oldalakon olvashatjátok:
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/2010/08/gyogyulas-fotonenergiaval.html