2017. július 28., péntek

Veres Mónika- Csillagtitkok


Július utolsó hétvégéje ismét nagyon szépnek, felemelőnek ígérkezik. Kifejezetten angyali energiákkal támogatott! Aki a nagy őszi Angyali Időszakra készülni szeretne annak érdemes a szombat estét és a vasárnapot erre használni és tudatosan hangolódni mindarra, amire majd az Angyal Testvérek segítségét ősszel használni szeretné. Amiben emelkedni szeretne, vagy amire életében régóta megoldást keres. (Hogy miről is van szó? A Jupiter szeptembertől, november végéig folyamatosan az Angyal csillagaiban halad! Ez a hosszú időszak kiemelkedően jó lehetőség az angyali dimenziókból érkező égi segítséget megkérni, illetve fogadni és hasznát venni.)
Július 29-n, szombat este az Angyal csillagaiban járó Hold kerül inspirációs kapcsolatba a Halak Felfelé úszó fonalánál táncoló Uránusszal. Kivételesen gyönyörű pillanat!
Egyben egy újabb „őszi előzetes”, ami azt jelenti, szombat este kifejezetten angyali segítséggel lehet kilépni az ördögi körből vagy megoldani egy nehéz helyzetet. Az angyali szintemelkedés varázslatos energiája! Érdemes ráhangolódni a hullámaira. Segít ráérezni - ha mást nem apró kis sugallatok formájában - mi lehet a megoldás valamely eddig „megoldhatatlannak” tűnt sors-csomónkban. Érdemes hát az estét befelé figyelésre, meditációra használni, hogy így csendben a lelkünk szavát meghalljuk, s az angyali súgás emelni tudjon.
 (Ez egy belső lelki ráhangolódást is hozhat.) 
A szombat este külön szépsége, hogy a Vénusz is belép a Hold és az Uránusz inspiráló fényszögébe (egy trigonnal a Holdhoz és egy szextillel az Uránuszhoz), s így valójában egy gyönyörű szerelmetes háromszöget alkotnak az Égen. Nagyon szép érzelmes este! Az angyali szerelem misztikus pillanata. Vagy azt is mondhatnám, érzelmi téren, az emberi kapcsolatok világában érkezik segítség az isteni dimenzióból, angyali kísérőinktől. Talán társunkról vagy társunktól. Méghozzá olyan impulzus, ami a Felfelé úszó halak fonalába kapaszkodva egy magasabb szintre segít fellépni. Vagy a megoldást mutatja meg, hogy tudunk kilépni ezeréves karmikus körökből. (Sokszor ilyenkor valójában az történik, hogy azok a láthatatlan szellemi segítők, akiket erre az életre választottunk magunknak ilyenkor tudnak úgy üzenni, hogy a különböző szférákon átszűrődő „hangjukat” képesek vagyunk tisztán meghallani.)
Mindez azért is nagyon izgalmas, mert a Vénusz ezen az estén szorosan együttáll a Nimród csillagkép egyik legfényesebben ragyogó csillagával, a Betelguse-val, mely Nimród válla!
Azaz a felvállalás üzenete – és ereje.
Július utolsó hétvégéje – s főleg a szombat - tehát abszolút az érzelmi felvállalás sorsfordító pillanata. Hiszen az Uránusszal adódik össze Nimród vállcsillagának világokat megtartó ereje!
Az Uránusz pedig a Felfelé úszó halacskánál jár. Tehát összegezve, ez a szombat most kifejezetten arról szól, ha érzelmeinket vállaljuk – illetve felvállaljuk - az hozhat megoldást, felemelkedést vagy akár egy ördögi körből való kilépést.
Ha kicsit mindezt végiggondolja az ember, szépen látja, itt arról van szó, szombat este – vagy éjjel álmunkban – segítség érkezik a felsőbb dimenziókból, égi testvéreinktől arra vonatkozóan, hogy vállaljuk érzelmeinket (vagy vállaljunk egy kapcsolatot), mert ez a kiemelő erő a kezünkben. Ez a felvállalás persze csendben, önmagunk felé is megszülethet.
Másnap, vasárnap, a Vénusz már Nimród elengedő kezéhez ér, miközben az Uránusszal való szextil fényszöge szorossá válik.
A vasárnap így már az elengedésről szól. Azaz a vasárnap abban segít, letisztuljon bennünk, ahhoz, hogy vállalni tudjunk valamit, előbb el kell engedni magunkból mindazt, ami nem isteni – hiszen Nimród elengedő keze a Tejút felé nyúlik fel!
A titok abban rejlik, ha megértjük, az isteni minőséghez hozzájutni csak akkor tudunk – legyen szó akár szerelemről, akár az alkotó erőről – ha képesek vagyunk elengedni minden nem istenit - belül is, kívül is.
És még valami. Hosszú távú üzenetet is elrejtett Isten ebben a hétvégében. Az Uránusz ugyanis ekkor már álló helyzetben rostokol az Égen. Majd augusztus 3-n fordul retrográdba, s elindul a Felfelé úszó fonáltól a Visszaúszó halak csillagaiba (ősszel és télen). Ezen a hétvégén persze mindezt már pontosan tudja az Uránusz, már készül a hátráló utazásra. S ezt az érzését talán pont Nimród Vénusza erősíti meg, aki egy vállalás mellett dönt! Illetve aki megérti, hogy egy isteni minőséget csak akkor tud elérni, ha képes elengedni minden nem jót önmagából.

Talán pont ez a hétvége érteti meg velünk, hogy bár nagyon erősen hív már a szintemelkedés nyári ígérete – amit az Uránusz mutatott meg a Felfelé úszó halacskánál! -, már nagyon szeretnénk abba a magasabb minőségbe fellépni, már érezzük az illatát, halljuk hívó szavát … de … de … talán még kicsit várni kell rá. Még vissza kell térni előbb, valakihez vagy valamihez. Mert egy társ nélkül, vagy egy tudás nélkül, illetve a teljes belső rendezettség állapota nélkül nem megy. Még vár ránk ősszel egy utolsó nagy lelki rendrakás, hogy ezeréves ördögi köreinkből végre végérvényesen feljebb léphessünk.
Veres Mónika- Csillagtitkok