2017. november 9., csütörtök

A gyökereitek azok, amelyek visszavezetnek valódi ÖnMAGatokhoz.LendvayKatalin: Magyar Feltámadás (selyemkép)


A gyökereitek azok, amelyek visszavezetnek valódi ÖnMAGatokhoz.
Ha megtaláljátok magatokban az Isteni Önvalót, azt, akik Ti MAGatok vagytok, akkor már lényetek középpontjában, a MAGban lévő bölcsesség elérése a fő feladatotok.
Lelketek középpontjában, a MAGban húzódik meg egy olyan esszencia, mely tárolja előző életek bölcsességeit. Ha ide bepillantást nyertek, akkor már elindultatok egy olyan úton, amely hazavezet. Lényetek középpontjából áradó Fénysugár az útmutatótok, a jelzőlámpásotok, amely a legnagyobb rendezetlenségben is rendet mutat.
Lényetek középpontjából kiáradó energia a szeretetrezgéseit hordozza magában, egy olyan iránytű a világban, amely a legnagyobb útvesztőben is eligazít.
Sokan bezártátok a szívetek, az élet hétköznapi gondjai óriási teherként nehezednek lelketekre.
A keserűség, a fájdalom, a kilátástalanság az elveszettség érzését hozza elő belőletek.
A nyomor, a pénztelenség, a munkanélküliség, az iskolázatlanság óriási méreteket öltött.
Egy olyan világban éltek, amiben nem látjátok a holnap terveit.
Minden napról napra változik, semmi sem marad állandó, úgy ahogy te sem az vagy, aki tegnap voltál,- mert minden érzés, minden impulzus más hatást vált ki belőled.
A változás állandó és örök. Most ezeket az időket élitek.
Szükséges elfogadnotok a változásokat, az áramlással együtt haladni, mert különben magatok sem tudjátok megállapítani, hogy mivé változzatok, fejlődjetek és alakuljatok.
A szívetekben van egy hely, ahol egyek vagytok Istennel.
Az Ő szeretete él benned. Ez a szeretet végtelen és örök, a legnagyobb megpróbáltatáson, keserves pillanatokon is átsegít. Semmi mást nem kell tenned érte, csak őszintén kérned, megnyitni előtte a szívedet,- hogy a mindent átlényegítő Isteni Fény elhozza számodra a változást.
Szeretettel: Lendvay Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése