2017. május 18., csütörtök

Az Isteni Önvaló megtalálásának fontossága,- Energiarendszerünk megtisztításához egyszerű gyakorlatok


Az elmúlt években sokszor utaltam rá írásaimban, hogy milyen nagy fontosságot tulajdonítok annak, hogy mindennap tisztántartsuk energiarendszerünket, gondolok itt az energiatestünkre és energiacsokrainkra (csakrákra).
Most amikor annyiféle megnyilvánulás létezik a Földön és különböző tudatszint található meg egy Családon belül is, nagyon fontos, hogy időt szakítsunk magunkra és tudatosak legyünk. Fontos, hogy megtaláljuk és felismerjük magunkban azt a csodálatos és hatalmas Fény Létezőt, aki tudja, hogy ki Ő és mire képes és tisztában van a társadalomban, a világban betöltött szerepével, és nem hagyja, hogy mások befolyásolják, és megmondják számára mit csináljon, és azt, hogy hogyan éljen. 

Higgyétek el, rengeteg külső befolyásoló hatás ér minket nap mint nap, anélkül, hogy tudatában lennénk mindennek, és olyan befolyásoló energetikát tud építeni körénk ha mindennap nem szentelünk kellő időt energiatesteink, csakráink megtisztítására, kiegyensúlyozására, - hogy más gondolait, érzéseit is a magunkénak hisszük. 
Ezáltal nem látunk tisztán, nem tudjuk kellőképpen megkülönböztetni, hogy melyek a mi igazi érzéseink, és melyek azok, amiket akaratlanul is átvettünk másoktól és magunkénak érezve működtetünk.
Pár óra leforgása alatt, akaratlanul rengeteg olyan információt veszünk magunkhoz a környezetünkből, ami befolyásolja energiarendszerünket. 
Tudatunkat pedig ennek hatására működtetjük, anélkül, hogy meggyőződnénk az érzés valóságtartalmáról.
 
Rengeteg energetikai szennyeződés tud felhalmozódni bennünk, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy napi rendszerességgel végezzünk tisztító gyakorlatokat, tisztánlátásunk, tudatosodásunk érdekében.
Ahogy tudatosságunk emelkedik, egyre inkább felismerjük azokat a megnyilvánulásokat, és bennünk lévő érzéseket, amelyekhez valójában nincs semmi közünk. Rövid idő alatt rájövünk, hogy egy jól bevett minta szerint éljük az életünket.
Esetleg átvettük szüleink, felmenőink hitvilágát, azt az információs rendszert, amelyet egészen jól működtettek ez idáig. 
Ha befelé figyelés által alaposan megvizsgáljuk magunkat, akkor rájövünk, hogy vajmi kevés közünk van mindehhez.
Ezenfelül ott vannak a civil szférából felénk áramló információk tömkelege, amelyek tudatos hipnózis által tartják sakkban a világot.
A manipulatív, a saját gondolataikat és akaratukat másokra ráerőltető erők és minőségek mind a régi világrend részét képviselik.
Az ember sajnos saját teremtése által létrehozott olyan negatív megnyilvánulásokat, amelynek skálája igen széles. 
Ezek az erők jelentős mértékben tudják befolyásolni a tudatot, és az ember egész energetikai rendszerét.
Az Új Világban már teljesen más törvények uralkodnak, ezeknek az erőknek a létjogosultságuk lassan lejár. Éppen ezért, az utolsó időszakban még erőteljesebben nyilvánítják meg magukat, minden tőlük telhetőt elkövetnek, hogy befolyásolják az emberiséget. 
Ezt a befolyásolást nemcsak tudati szintre terjesztik ki, hanem más eszközökhöz is nyúlnak.
Az alábbi két videó részletesen bemutatja a módszereiket. Megdöbbentő dolgokat tár fel előttünk, ezért csak ajánlani tudom, hogy aki még nem látta, tekintse meg a két rövid igazságot feltáró filmet, melynek címe: 
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat?


Ahogy egyre inkább fellibben előttünk a fátyol, betekintést kapunk egy másfajta világszemléletbe.
Rájövünk arra, hogy sokkal nagyobb magunkra figyeléssel az életünket, egészségünket óvhatjuk meg, és embertársaink életét is védhetjük, ha tudtukra hozzuk az igazságot.
Ugyanis a médiának nem érdeke, hogy az ilyen jellegű dolgok nyilvánosságra kerüljenek. Mert akkor már nagyon sok ember kezdene el gondolkodni, és a bevásárlásait nem a multi cégek forgalmát gyarapítva tenné meg, hanem azt szorgalmazná, hogy Országunkban minél több őstermelő folytassa tevékenységét. Gondosan kimunkált szervezet áll mindennek a hátterében, és a cél, magyar földeink, nemzeti kincseink megkaparintása. 
De mindezt csak akkor tudjuk felismerni és magunkba fogadni, ha hajlandóak vagyunk rá, hogy élő kapcsolatban álljunk a bennünk élő istenivel, Istennel. 

Elnézést kérek a kitérőért, és azért hogy újra ismétlem magam, de vannak köztünk olyanok is akik még a megkezdett út elején járnak, így őket is szeretném ellátni tanácsokkal. 
Az írásom végén található ajánlott tisztítási gyakorlatot is eszerint állítottam össze.
A szívünkben van egy pont ahol egyek vagyunk Istennel. Ezt a szent helyet és a teljes energiarendszerünket mindennap szükséges tisztán tartanunk.
Ha szívünkben felébred a vágy Isten után, akkor nem kell mást tennünk csak ebbe a pontba szükséges visszavonulnunk.
Hogy mindezt rövid idő alatt meg tudd tenni, jól kiépített kapcsolatot kell létesítened a benned élő Istenivel.
Az első időszakban ehhez el kell vonulnod egy csendes helyre, ahol a világ zaja nem érint meg. 
Nem szükséges utaznod, távoli tájakban és idegen helyekben gondolkodnod, inkább egy olyan helyben gondolkodj, ahová nap mint nap visszatérhetsz. Lehet ez otthonod egy szeglete ahol jól érzed magad.
Alakíts ki magadnak egy olyan helyet, ahol nap mint nap tisztántarthatod magadat, a Szent MAGot, és megerősítheted magad a világ fertője elől. Ahol nap mint nap össze tud kapcsolódni a benned élő Istenivel, ezáltal egy élő kapcsolat alakul ki az Isteni Önvalóddal.
Fontos hogy felismerd, mikor szól a Lélek Hangja hozzád.
Fontos, hogy meg tudd különböztetni, mikor szól az a Hang hozzád, amely el akar tántorítani isteni célodtól, és más utakat akar bejáratni veled mint amit életfeladatodban előre megterveztél..
A világban szinte percről percre kapod azokat az impulzusokat, melyek arra serkentenek, hogy ne figyelj  befelé, ne hallgass a Lelked mélyén meghúzódó isteni Hangra, amely biztonságot ad és ha kéred személyre szólóan tanácsokkal lát el életedet illetően.
A belső isteni Hang halkan szól hozzád, és hogy megtaláld magadban és meghalld, el kell vonatkoztatnod a világ zajától. 
Ez a Hang soha nem buzdít téged rossz dolgokra, mindig a szeretet megnyilvánulását és az irgalmasságot helyezi előtérbe.
A másik Hang pedig sokszor súghatja azt neked,- élj boldogan, hisz egyszer élsz.
Mindegy hogy éred el a boldogságod forrását, nem számít ha másokat eltiporsz érte, ha másokon keresztül gázolsz.
Az a fontos hogy meg legyen mindened, hisz itt a Földön élsz, ki kell használnod a lehetőségeket. A Lélek és a Szellem dolgaival ne foglalkozz, hisz ha ezt teszed egy ponton túl már nevetségessé válsz, mert eltérsz a normálisnak mondott embertömegtől.
Nagyon kell be felé figyelnünk, mert a gyakorlatlan útkeresőnek igen nehéz a két hangot elkülöníteni egymástól.
Szívedben nagyon kell vágynod az Isteni Vezetésre, hogy meghalld azt a mélyen meghúzódó, szeretetteljes Hangot, melyben az isteni szól hozzád.
Addig kell akarnod és gyakorolnod, míg meg nem találod ezt a végtelen szeretetteljes jelenlétet, melyet ha egyszer megérzel, utána tudod, hogy itt ebben a pontban egy vagy Istennel és nincs mitől tartanod.
Fontos, hogy mindennap élő kapcsolatot alakíts ki vele, még ha ezután csak egy negyed órát is tudsz eltölteni ebben az állapotban.
Fontos, hogy a szándék és az akarat megszülessen benned, mert innentől fogva, már te alakítod úgy az életed, hogy legyenek erre szánt szabad perceid.
Fontos befelé figyelnünk, visszatérni az Isteni Egységbe, amit ott legbelül a szívünk közepén, a Krisztusi MAGban találunk meg.

Az Isteni Egység, ÖnMAGunk egysége is. Ezáltal megérezzük, mikor jött el az idő, hogy tevőlegesen kiálljunk a világban érdekeinkért, és a Krisztusi utat követve létrehozzunk egy olyan világot, amely a világ népei számára követendő példaként szolgál. 
A magyarokban már éled a lélek, de először Öntudatra kell ébrednünk, a saját értékeinket kell megtalálnunk, mert ez az út vezet el odáig, hogy másoknak is segíteni tudjunk.
Most akkor következzenek az ajánlott egyszerű gyakorlatok, amit mindennap tanácsolok elvégezni, sőt van rá példa, hogy az auratisztítást napközben is szükséges megismételnünk.
Áldás! Feketéné Lendvay Katalin


Tisztító örvény
Ez a vizualizációs gyakorlat az auratér megtisztítására  és kimosására szolgál.
Kitűnő hatása van egy fárasztó nap után, különösen ha sok emberrel érintkeztünk.
Elősegíti az energiahulladékok kiürítését, és ezáltal megakadályozzuk, hogy megbomoljon az auratér egyensúlya.
Körülbelül öt percet kell rászánnunk a gyakorlat elvégzésére.

- Lazuljunk el, ha még erősebbé akarjuk tenni a gyakorlatot akkor mondjunk el egy imát előtte magunkban.

- Lelki szemünkkel képzeljük el, hogy a fejünk felett kb hat méterrel kristálytiszta fehér lángú forgószél keveredik, úgy néz ki mint a tornádó.
(Egyszerűbb ha tölcsérnek képzeljük el.)


- Ezt a spirituális forgószelet úgy lássuk, hogy az óramutató járásával megegyezően pörög.
Képzeljük el akkorának, hogy befogja az egész energiaterünket. 
A tölcsér szára a fejtetőn át belép és keresztül megy testünk középső tengelyén.
- Érezzük ahogy megérinti az auránkat és letisztítja, kisöpri mindazt az energiahulladékot amit felhalmoztunk.
- Lássuk és érezzük amint ez a tisztító forgószél (tölcsér) lefelé mozog, és az egész auránkat és a testünket is átjárja.
Tudatosítsuk magunkban, hogy az egész energiaterületet kitakarítja és megtisztítja mindattól az idegen energiától amit a nap folyamán felhalmoztunk.
- Amikor az örvény végigment rajtunk, hagyjuk hogy a lábunkon keresztül kilépjen a Földbe és lássuk ahogy az örvény magával visz minden energiahulladékot és azt Fénnyé váltja.

Diana Cooper 2012 és azután című könyvéből átvett meditáció


CSAKRATISZTÍTÁS Angyalokkal:

Egy pillanatra a csakrákra koncentrálni, és kérni az Angyalokat, hogy hangolják össze őket a Forrás energiájával.

-- Sandalfon Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a FÖLDCSILLAG Csakrámat.
-- Gábriel Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld az
ALAP Csakrámat.
- Gábriel Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
SZAKRÁLIS Csakrámat.
- Gábriel Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
KÖLDÖK Csakrámat.
- URIEL Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
SOLÁR PLEXUSOMAT.
- - Chamuel Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
SZÍV Csakrámat
- - MIHÁLY Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
TOROK Csakrámat.
- - RAFAEL Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
HOMLOK Csakrámat
- - JOFIEL Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
KORONA Csakrámat
- - CHRISTEL Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
KLAUZÁLIS Csakrámat
- - ZADKIEL és MARIÉI Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
LÉLEKCSILLAG Csakrámat
- - METATRON Arkangyal kérlek nyisd meg, tisztítsd meg, és harmonizáld a
CSILLAGKAPU Csakrámat

Éteri kötelékek- kötődések, Éteri kötelékek leválasztása


Ha két ember szoros kapcsolatban áll egymással,akkor éteri kötelékek vagy hajszálvékony fonalak formálódnak, hogy ezen keresztül kapcsolódjanak egymáshoz.
Ezek ugyanolyan kötelékek amelyek az anyát és gyermekét összekapcsolják. Lehet vékony ez a kötelék, de kötődés idejétől és milyenségéből adódóan, kialakulnak egészen vastag éteri kötelékek is. Ezekben a egymástól kiinduló és egymáshoz kapcsolódó kötődésekben energia áramlik.
Ezek a kötelékek lehetnek pozitív és negatív töltetűek. Azokat az embereket, akik egymást szeretik, tisztelik, megbecsülik- pozitív éteri kötelékek kötik össze. De ezek a kötelékek akkor negatívvá változnak, ha a kapcsolat végett ér és a pár egyik tagja továbbra is ragaszkodik a másikhoz birtokolni akarja. Normális körülmények között, ha egy kapcsolat véget ér, akkor ezek a kötelékek/fonalak lassan szétválnak, hacsak nem fordítják át barátsággá a kapcsolatukat.
Ha egy kapcsolathoz bármilyen jellegű félelem társul, akkor egészségtelen kötődés alakul ki a másik emberhez.(Némely esetben a kötelékek a személytől egy-vagy több tárgy felé is vezethetnek, amelynek az elvesztésétől fél.
Ezeket az éteri kötelékeket, lelki szemünkkel láthatjuk és pszichikus érzékeléssel észlelhetjük. A kötelék túlsó végén lévő személy energiát vonhat el tőlünk anélkül, hogy tudnánk róla. De küldhet a szálon keresztül negatív energiát is felénk, orvosilag meg nem magyarázható betegségeket okozva.

A gyógyítókat és a segítőkész embereket, egy csomó ilyen éteri kötelék kapcsolja azokhoz, akiknek segítenek. Ez egyáltalán nem attól függ, hogy elfogadnak e pénzt a segítségért.
Ilyen esetben kötelékek akkor alakulnak ki, - ha a segített személy függővé válik a segítőjétől.
Minél hosszabb ideig tart egy kapcsolat, annál vastagabb a kötelék.
A legvastagabb köteléken áramlik a legtöbb energia az egyik vagy a másik irányba.
Krónikus betegségben/fájdalmakban szenvedőket rendszerint vastag kötelékek kötik közvetlen családtagjaikhoz. Ezeket a kötelékeket minden esetben a félelem táplálja és egészségtelenek, zavaróak. Semmi közük nincs a szeretethez, és egészséges szeretetteljes kapcsolódáshoz.
Éppen ezért ezeket a kapcsolódási pontokat le kell választani. A kötelékek leválasztása nem azt
jelenti, hogy elhagyjuk a másikat, hanem azt, hogy elengedjük a kapcsolat egészségtelenül működő részét.
Mondok egy példát a jobb érthetőség kedvéért:
-ha valaki rá van csatlakozva a te energetikai rendszeredre, akkor csapolja az energiádat,
- úgy töltekezik belőled mint ahogy a benzinkútnál tankoljuk az üzemanyagot.
Nem tudsz annyi kávét inni, nem tudsz annyit aludni, hogy pótold az elvesztett energiát amit az éteri köteléken keresztül csapoltak meg és ezáltal elszívták az energiádat.
Akiknek munkájához hozzátartozik mások megsegítése pl: gyógyítók, tanácsadók, tanárok stb...egy csomó éteri kötelék fűzi a betegeihez, tanítványaihoz.
Ezért nagyon fontos, hogy minden egyes alkalommal mikor segítesz valakinek, elvágd az éteri kötelékeket.
 


Éteri kötelékek elvágása Michael Arkangyal segítségével:

A munkához kérd Michael Arkangyal segítségét.
- Michael Arkangyal hívlak Téged, kérlek válaszd le rólam a félelem összes kötelékét, amelyek elszívják az életerőmet és energiámat.
Mivel Michael Arkangyal kezében fénylő kard van, nyugodtan várd meg amíg elvágja ezeket a kötelékeket. Gyógyító energiákat fog küldeni a helyére neked és kötelék túlsó oldalán lévő személynek is. Akik érzékenyebbek az energiákra, azok testi és légnyomásbeli változásokat fognak érzékelni mialatt Michael elvágja, leválasztja köteléket. Azt követően pedig, több energiát, a fájdalmak enyhülését és megszűnését.

Makacs kötelékek elvágása:

Michael csak akkor képes elvágni a kötelékeket, ha kész vagy elengedni a nehezteléseidet az iránt, akihez a kötelék a kötelék fűz.
Ha ragaszkodsz a haragodhoz és nem vagy hajlandó megbocsátani, akkor a kötelékeket nem lehet elvágni. Ha fenn áll ez a helyzet nálad is, akkor tedd hozzá a következőket amikor Michaelt hívod.
- Kész vagyok minden fájdalmat békére cserélni.
Kérem, hogy minden fájdalom helyére béke költözzön.

Különleges kötelékek elvágása

Végig veszed gondolatban az összes múltbéli és jelenlegi személyeket akikkel kapcsolatod, kötődésed volt, és egyenként kéred a kötelék elvágását.

Tapadós kötelékhálók eltávolítása

Az új kötődések egy pókhálóhoz hasonlítanak, mivel vékonyak, de tapadósak.
Mikor Michael Arkangyal elvágta őket, az eredmény olyan volt, mintha késsel akarnánk elvágni a pókhálót.
Ilyenkor Rafael Arkangyaltól kell a segítséget kérni.
- Kérd Rafael Arkangyal segítségét,lásd és érezd:
- hogy Rafael egy tisztító habos flakonnal odamegy hozzád, majd testedet végis-végig befújja habbal.
A hab (hasonló a tűzhelyek tisztítására használt habokhoz)- azonnal feloldja a félelem- kötelékeket, amelyek az új ismerőseidhez kötnek, vagy olyanokhoz akikkel a kapcsolatod rövidebb életű volt.
Amikor a hab mát teljesen feloldta a kötelékeket, akkor Rafael zöld színű gyógyító folyadékot fúj rá, mint egy spray-ből és eltávolítja vele a habot. Így minden köteléktől megszabadultál.

Függőség-kötelékek elvágása

Ülj le és gondolj arra a viselkedésre vagy szokásodra, amelytől szeretnék megválni. Fontos, hogy valóban akard, hogy valóban meg tudj szabadulni tőle.
- Képzeld el, hogy azok a dolgok vagy helyzetek amelyek után szenvedélyes vágysz, ott fekszenek az öledbe. Majd lásd és érezd, hogy a gyomrod felett lebegnek 30 cm-rel.
Figyeld meg a gyomrod, a dolgokhoz való kötelékek szövedékét. Azért a gyomor (napfonat), mert erő-akarati központ, olyan mint egy fa gyökere.
Gondolatban kérd meg Rafael Arkangyalt, hogy vágja el az összes szövedéket.
Ezután könnyedén távozik tőled a dolog.
Ekkor Rafael, smaragdzöld fénnyel veszi körül a hasadat, hogy begyógyítson minden sérülést.
Miközben mélyen lélegzel,- gyógyító fény kerül a testedbe, a kötelékek elvágott vége felől.
Miközben lélegzel, Rafael erőteljes gyógyító energiája betölt minden korábbi ürességet, elmulaszt és kiegyensúlyoz minden korábbi aggódást és egyensúlytalanságot.

Tárgyakhoz fűző kötelékek elvágása

Az anyagi tárgyahoz való éterikus kötődésnek árulkodó jele, ha semmilyen áron nem tudsz attól a bizonyos dologtól "megszabadulni".


Negatív programok megszüntetése

  Az alábbi szertartások a Spirituális Gyógyítás c. könyvből valók , amiket az Atlantiszi Kristálysebészek hagyományai alapján írtak le.MANIFESZTÁCIÓK  MEGSZÜNTETÉSEFIGYELEM: Egyszerre csak egy manifesztációt szüntessünk meg, sohase többet egyszerre!!!

1. Felvenni a kapcsolatot a belső gyermekkel, a felettes énnel, és az égi segítőkkel, kérni a segítségüket. Befelé figyelni.

2. Négy fehér mécsest vagy gyertyát gyújtani, illatlámpát, füstölőt stb. használni, a háttérben szóljon halk meditációs zene.

3. Az alábbi mondatok mindegyikét NÉGYSZER HANGOSAN elmondani:

                              


                                      - KÉREM (4X) -


Kérek minden illetékes égi lényt, különösen MICHAEL, SARAHEL, GABRIEL, és RAFAEL arkangyalokat, hogy szabad akaratukból jöjjenek, és segítsenek a mostani szándékomban!

Szeretett felettes én, szeretett belső gyermek, minden szellemi vezető és spirituális tanácsadó, kérem, hogy segítsetek megszüntetni a múltban felépített manifesztációimat, amelyek egy karmikus folyamatot zárnak le, és a kristályos jövő megteremtéséhez többé nincs szükség rájuk.

A magam részéről ezennel véget vetek az alábbi manifesztációnak:  ..............................
.......................................................................................................................
                              
                                                                     .....................................................................................................................................................


Ezennel véget vetek továbbá az összes negatív, vagy pozitív polaritású manifesztációnak, bármikor, bárhol, bárhogyan és bármivel teremtettem is meg, amennyiben nem szolgálják a javamat, illetve ellentétesek a szellemi törvényekkel, a jelenlegi rendeltetésemmel, illetve a jelen életre szóló közös kozmikus tervünkkel.


a magam részéről ezennel véget vetek az efféle manifesztációk mindegyikének, és feloldozok a kötelezettségei alól minden ehhez kapcsolódó felet, lényt, energiapotenciált stb.                              
                                            BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITŐL, AKIT ILLET.
                              
                                       MEGBOCSÁTOK NEKIK, ÉS MEGBOCSÁTOK MAGAMNAK.


Ezennel kölcsönös megbocsátásban és szeretetben véget vetek a manifesztációk által keletkezett összes energiapotenciálnak és kapcsolódási szálnak, bármikor, bárhol, bárhogyan és bármivel kapcsolódtak is, és köszönettel visszaadom az univerzum fényének.


                              
                                                           ÍGY LEGYEN  ----  MOST!
                              
                                        ( ezt a folyamatot intenzíven, képszerűen el kell képzelni )Szeretett felettes én, szeretett belső gyermek, kérem, ezennel töröljetek az auránkból, a személyes AKASHA-krónikánkból és valamennyi testi sejtből minden, ezzel a manifesztációval kapcsolatos energetikai tömörülést, információpotenciált és adatot, és csak az univerzális információ esszenciáját hagyjátok meg.


Ezennel végérvényesen megszüntetem e manifesztáció minden következményét és korlátját.


                              
                                    SZABAD VAGYOK --- MINDENKI LEGNAGYOBB JAVÁRA

                              
                                                             KÖSZÖNÖM ( 4X )


                              
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------

4. A négy fehér gyertyát még égni hagyjuk, és közben szeretetben, tiszteletben és hálával fenntartjuk a kapcsolatot a felettes énnel és a belső gyermekkel. Nyugalomban és békességben érünk célhoz.

5. Adott estben egy későbbi időpontban megismételhetjük ugyanezzel a manifesztációval ezt a szertartást.==============================
===================================================================================================                              
                                                 MEGSZABADÍTÁS AZ ELEMENTÁLOKTÓL

                              
                                        ( Az elementálok elküldése a fénybe ) ------a teremtő(je) helyett
1. Felvenni a kapcsolatot a belső gyermekkel, a felettes énnel, és az égi segítőkkel, kérni a segítségüket. Befelé figyelni.

2. Négy fehér mécsest vagy gyertyát gyújtani, illatlámpát, füstölőt stb. használni, a háttérben szóljon halk meditációs zene.

3. Az alábbi mondatok mindegyikét  HÁROMSZOR HANGOSAN elmondani:


                              
                                                                 - KÉREM (4X) -..............................
......................................................................................( az elementál /ok neve )

Én ..............................
................................................................................. vagyok.
    ( a saját keresztnevünk )

A te/ti teremtőd/ teremtőtök nevében szólok.

Ő alkotott meg ( titeket ). De az Ő akaratából most hozzám kerültél/ (kerültetek). Ezért nekem is és neked/ (nektek) is az az érdeked/ (érdeketek), hogy én cselekedjem a teremtőd/ (teremtőtök) helyett. Köszönöm a munkádat/ (munkátokat), amely ezennel véget ért.

Ezennel teljesítetted/ (teljesítettétek) a feladatodat/ (feladatotokat).

Életed/ (életetek) napjai leperegtek.

Én, ..............................
..........(a saját keresztnevünk), a te/ (ti) teremtőd/ (teremtőtök) helyett ezennel nagy nagy szeretettel
 visszaküldelek téged/ (titeket) ..............................
............................ (név /nevek ) az univerzum fényébe.

                              
                                                                    MOST!( Vizualizálni, amint egy fénygömb áthatja és feloldja az elementálformát/ - formákat. A maradékot/ maradékokat a kozmoszba küldjük, mintha csillag/ok lenne / lennének.)


                              
                                                             MEGTÖRTÉNT!                              
                                                    ------   KÖSZÖNÖM     ( 4x )   -----

::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


A saját magunk által teremtett elementál elküldése ugyan ez a szertartás, csak az " ő alkotott meg titeket" helyett ezt modjuk: ----    Én vagyok a te/ ti megteremtőd, én alkottalak meg titeket. ezáltal nagyon szoros, kölcsönös kapcsolatban állunk, mind a mai napig.  ---------------

Innentől ugyanaz, mint az előző, ( köszönöm a munkádat.... stb.)::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AZ ISTENRE, AZ ÖNMAGUNKRA, A CSALÁDUNKRA ÉS AZ IDEGENEKRE MONDOTT ÁTKOK MEGSZÜNTETÉSE


FIGYELEM: Egyszerre csak egy átkot szüntessünk meg, sohase többet egyszerre!!!

1. Felvenni a kapcsolatot a belső gyermekkel, a felettes énnel, és az égi segítőkkel, kérni a segítségüket. Befelé figyelni.

2. Négy fehér mécsest vagy gyertyát gyújtani, illatlámpát, füstölőt stb. használni, a háttérben szóljon halk meditációs zene.

3. Az alábbi mondatok mindegyikét NÉGYSZER HANGOSAN elmondani:

                                                            

        - KÉREM (4X) -


Kérek minden illetékes égi lényt, különösen MICHAEL, SARAHEL, GABRIEL, és RAFAEL arkangyalokat, hogy szabad akaratukból jöjjenek, és segítsenek a mostani szándékomban!

Szeretett felettes én, szeretett belső gyermek, minden szellemi vezető és spirituális tanácsadó, kérem, hogy segítsetek kölcsönös egyetértésben visszavonni az alábbi átkot, annak minden következményétől megszabadulni, hogy kötetlen és szabad legyek, és újra korlátozások nélkül járhassam a saját személyes utamat a Teremtés Isteni tervének keretein belül.

Kérlek segítsetek megszüntetni minden, az Istenre/ a magamra/ az őseimre/ a családomra /XY-ra (a nevet behelyettesítni) mondott átkot, amelyek egy karmikus folyamatot zárnak le, és a kristályos jövő megteremtéséhez többé nincs szükség rájuk.

Kiváltképpen azt az átkot (egyszerre mindig csak egyet!9 amelyet.......................
...........................................(behelyettesíteni annak a nevét aki mondta) Istenre/rám/az őseimre/ a családomra mondott. (esetleg nevet/ neveket megadni)

az alábbi tartalommal:..................
...........................( a témát a lehető legpontosabban megadni)

..............................
......-án ( a dátumot vagy időszakot a lehető legpontosabban megadni)


 Ezennel  feloldozok a kötelezettségei alól minden ehhez kapcsolódó felet, lényt, energiapotenciált stb.                              
                                            BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITŐL, AKIT ILLET.
                              
                                       MEGBOCSÁTOK NEKIK, ÉS MEGBOCSÁTOK MAGAMNAK.


Ezennel kölcsönös megbocsátásban és szeretetben véget vetek az előbbi dologról szóló átok által keletkezett összes energiapotenciálnak és kapcsolódási szálnak, bármikor, bárhol, bárhogyan és bármivel kapcsolódtak is, és köszönettel visszaadom az univerzum fényének.


                              
                                                           ÍGY LEGYEN  ----  MOST!
                              
                                        ( ezt a folyamatot intenzíven, képszerűen el kell képzelni )Szeretett felettes én, szeretett belső gyermek, kérem, ezennel töröljetek az auránkból, a személyes AKASHA-krónikánkból és valamennyi testi sejtből minden,  az imént megszüntetett átokkal  kapcsolatos energetikai tömörülést, információpotenciált és adatot, és csak az univerzális információ esszenciáját hagyjátok meg.


Ezennel végérvényesen megszüntetem ennek az átoknak minden következményét és korlátját.

                              
                                                                 ÍGY VAN
                              
                                    SZABAD VAGYOK --- MINDENKI LEGNAGYOBB JAVÁRA

                              
                                                             KÖSZÖNÖM ( 4X )


                              
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------

4. A négy fehér gyertyát még égni hagyjuk, és közben szeretetben, tiszteletben és hálával fenntartjuk a kapcsolatot a felettes énnel és a belső gyermekkel. Nyugalomban és békességben érünk célhoz.

5. Adott estben egy későbbi időpontban megismételhetjük ugyanezzel a manifesztációval ezt a szertartást.
Váljék tested lelked egészségére! 


Tisztító Ibolyaláng:Bíbor láng és arany-bíbor fénytest aktiválás:
http://lendvaykati.gportal.hu/gindex.php?pg=32074385&nid=5657149


Otthonunk megtisztítása:
 MERKABA TISZTÍTÁS  

A Vagyok, Aki, Vagyok nevében, kérem a Szíriuszi Arkangyalok
segítségét, hogy küldjék el hozzám a Szíriuszi Merkabát.
A Teremtő által rám ruházott hatalmamnál fogva, kérem, a Szíriuszi

Merkabát, hogy tisztítsa meg és rendezze át e Teret!
Vágjon el, minden Térben történő csatlakozást, kapunyitást, kémnyílást,
minden energiát, amely sötét eredetű és mocskos energia,ami, nem a Fényt szolgálja.
Azokat is, amelyek gyanú alatt állnak.
Vágjon ki és taszítson ki, mindent, mi nem Isteni minőségű.
Minden, alantas energiához csatlakozó entitást, asztrális lényt, stb.
Térjen be a falakba, padlózatba, eldugott, rejtőzködő helyekre
és távolítson el mindent, mi nem oda való.
Tisztítsa meg e Tér Energetikáját és Rendezze át,
isteni minőségnek megfelelően.
Ne tudjon más betérni csakis Isteni lények,
Angyalok, Felemelkedett Mesterek, Fénylények,
és, váljék e Tér - Földi Fényvárossá.
És a sötét erők kapui, zárva legyenek előttem, körülöttem!
Rettegjenek Isteni Fényemtől, és távol maradjanak!
Hála teli szívvel mondok köszönetet a
Szíriuszi Merkaba Lényeinek, Szíriusz Arkangyaloknak.

Ima Lelkem Angyalához
Lelkem Angyala, édes Őrzöm.
Megnyitom a szívem feléd, és elmerülök a Te végtelen szeretetedben.
Kérlek, oldj fel minden bennem lévő fájdalmat.
Mindent, ami gátat szab, hogy kellőképpen kapcsolatba lépjek veled.
Kérlek, járj át a Békesség Fényével, a Kegyelem szent érzésével.
Oldj fel bennem mindent, ami ránehezedik a lelkemre,
távolítsd el belőlem a rosszat.
Isten Irgalma járja át a lelkemet.
Krisztus Fényében megfürödve léphessek előre.

Lelkem Angyala, édes Őrzöm.
Segíts, hogy csak a jót cselekedjem, a rosszat pedig elvessem.
Ölelj át végtelen szereteteddel, és kérlek légy kísérőm utamon.
Isten Angyala maradj velem, és hozz békességet a szívembe.
E békesség adjon erőt számomra az Új Kezdetekhez.
Írta: Feketéné Lendvay Katalin


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése