Ugrás a fő tartalomra

Benned a gyógyító erő!


Az ördögök és démonok voltaképpen negatív elmeállapotok, amelyek azért fejlődhetnek ki, mert az ember tudatlan, és ártalmas módon használja a teremtő erőt. Minden embernek feladata, hogy menjen be a saját elméjébe, és spirituális tudatosság révén takarítsa ki elméjéből valamennyi téveszmét, dogmát, hamis hiedelmet, valamint olyan negatív állapotokat mint a neheztelés, rosszindulat, gyűlölet, féltékenység, irigység stb...
Ezek azok az "ördögök", amelyek megszállnak és kínoznak bennünket. 
A rögeszmék, a tudathasadás és általában valamennyi elmezavar kialakulásának oka az, hogy a tudatban uralkodó negatív gondolkodás méreggé kristályosodik  a tudatalattiban, és olyan, pontosan meghatározható elmeállapotokban nyilvánul meg, mint a különböző komplexusok. Mindannyiunkban megvan az erő és a képesség arra, hogy kiűzzük a démonokat, mindössze annyi a teendőnk, hogy határozottan kijelentjük, egyek vagyunk a bennünk lakozó Istennel, azután magunkban hangosan , hittel és mély érzéssel kimondjuk  az egészség, a harmónia és a békesség szavait.

Parancsolnunk kell gondolatainknak, vagyis egyszer és mindenkorra el kell utasítanunk az úgynevezett "gonosz erők" hatalmát.
Soha egyetlen pillanatra se hidd el, hogy léteznek démonok, még kevésbé, hogy hatalmuk van.

......az ember akinek az elméjét megvilágosítja az Isteni Világosság, soha, semmilyen körülmények között nem hagyja, hogy a tömegszellem negatív gondolatai eltántorítsák az Egyetlen és Oszthatatlan Legfőbb Erőbe vetett hittől...
Dr, Josefh Murphy: Benned a gyógyító erő! 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…