Ugrás a fő tartalomra

Amikor szeretsz, szeress teljes szívedből, és soha ne félj kimutatni a szeretetedet


Amikor szeretsz, szeress teljes szívedből, és soha ne félj kimutatni a szeretetedet.
Szereteted olyan legyen, mint egy nyitott könyv, amelyet minden lélek elolvashat. A szeretet a legcsodálatosabb dolog a világon, engedd hát, hogy áramoljon.
A szeretet nem vak, hanem a szeretet lélekben a legjobbat látja, és ezért a legjobbat hozza ki belőle. Soha ne válaszd ki azt, akit szeretni fogsz.
Egyszerűen tartsd nyitva a szíved, és áramoljon a szereteted egyformán minden lélek felé. Ha így teszel, akkor Én isteni szeretetemmel szeretsz, amely olyan, akár a nap, amely mindenkire ugyanúgy süt. A szeretetet soha nem szabad a csaphoz hasonlóan megnyitni és elzárni. A szeretet soha nem kizárólagos, soha nem birtokló. Minél inkább hajlandó vagy megosztani, annál nagyobbá válik.
Ha ragaszkodsz hozzá, el fogod veszíteni. Engedd el hát, és meglátod, ezerszeresen fog visszatérni hozzád, örömet és áldást hozva mindenkire, aki osztozhat benne.
Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtajátMegjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…