2016. december 1., csütörtök

Eredendő Út bejárása


Az Eredendő Út bejárása, ezt folyamatot éljük sokan.
ÖnMAGunkban teljesedünk ki, ÖnMAGunk lényét, a bennünk lakó Istenit teljesítjük ki. 
Isteni Önvalód a kezdetek óta veled van. Válj teljességgel eggyé vele.
Áraszd szét magadban azt az Isteni Csodát, aki te magad vagy. Szeretettel és elfogadással fordulj ÖnMAGad felé.

Ne a hiányosságaidat nagyítsd fel, hanem a belső szépséget hozd a felszínre. Mindezt csak szeretettel tudod megtenni, akkor ha ÖnMAGadat is szereted és elfogadod.
Elfogadod azt a tényt, hogy egy vagy az Egységgel, egy vagy a Mindenséggel, a TEREMTŐ hasonlatosságára teremtettél.
Isten egy szikra benned, egy láng, mely arra hivatott, hogy felszítsd, kiteljesítsd, és az Isteni Önvalódon keresztül eggyé válj Vele.
Menj vissza a kezdetekhez, a Teremtéshez, az Eredethez,- lásd magad Egységben, Isten képmására teremtve. Mindegy, hogy NŐ vagy, avagy Férfi,- az Egységet, a Teljességet, az Eredetet nézd magadban.
- Határok és korlátok nélkül létezem, és ez a LÉT ELEMEM.
- A SZERETET teljességgel áramlik rajtam,- bennem és általam,- Ő Vele,- ŐS-TENnel egységet képezek.
Ez az Új Kor embere,- ez az Isteni megnyilvánulás mely által elfoglalom a helyem a világban, EGYSÉGKÉNT, EGÉSZKÉNT élek, és fél-elem részeimet elengedem.
- Átadom magam a Létezésnek, az Isteni Forrásnak.
Minden MAG magyar érti az üzenetem, hisz szívünkben EGYEK VAGYUNK, együtt rezdülünk a TEREMTÉSSEL.
Merjük hát ÖnMAGunk lenni, igazi MAG magyarrá válni, aki tudja mi az Isteni Eredet!
MI MAGunk Vagyunk a Fény, az Isteni Szeretet, mely által megváltjuk MAGunkat.
Kezünkbe vesszük sorsunk irányítását, és az Isteni Forrásból merítkezve újra szép és fénylő Nemzetté válunk. De ehhez, hogy mindezt valóra váltsuk,- először is magunkban kell megnyitni Fénycsokrainkat, megnyitni Fénykapuinkat,- amikor is minden létező Fényforrásába lépve egyesülünk Istennel.
S ekkor megnyílik ránk a Fényoszlop, és MI is világító Fényforrásokká válunk.
Ez megemeli Kárpát – medence rezgését, és a rossz, ami itt van az távozik,- mert EGY az ISTEN,
- EGY a NEMZET, és EGY az ISTENI AKARAT.
Áldás! Szeretettel: Feketéné Lendvai Katalin


Levél magamhoz, hogy emlékezzek


Drága Én!
Ahhoz, hogy minden számodra jó legyen, még sokat kell tanulnod. Ezért most leírom Neked, mikre figyelj az utad során!
Legfőként arra kérlek, fogadd el önmagad olyannak, amilyen most vagy. Ne félj ezt megtenni, nincs mit veszítened, hiszen, amikor csak kedved tartja, mindig lehetőséged van változtatni magadon. Addig meg az a legjobb, ha önmagad így szereted. Szeresd önmagad, úgy, ahogy vagy!
Lásd magad valóban! Légy magad számára gyönyörű (kívül, belül) úgy, ahogy vagy. Ne másokhoz mérj, ne versenyezz! Csak lásd magad tisztán! Ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt! Hiszen nem vagy ezzel egyedül. Az egyetlen, ami miatt másokat ez zavarhat az, hogy ők nem képesek így látni magukat. Ez viszont nem a te problémád.
Tudj elkülönülni! Igaz, hogy egy egység része vagy, de mégis egy parányi elkülönülés. A te fájdalmad, a te problémád, te félelmed, csak a tiéd. Tedd le másokét! Az egyetlen, amit másokért tehetsz az, hogy figyelsz rájuk. Mielőtt bármit teszel, gondolj bele cselekedeteid következményeibe! Ne gázolj át másokon a saját érdekeid érvényesítése érdekében! Törekedj arra, hogy mindig úgy tégy, rajtad kívül is mindenkinek jó legyen!
Légy merészebb! Ne félj ennyit! Nincs miért félned. Oldd fel a félelmeidet! A félelmek gátakat képeznek benned és ezáltal az életedben. Ne hagyd, hogy korlátozza bármi is az életed! Ha van hited, igazi baj nem érhet.
Ne félj bízni se! Bízz másokban, másokon keresztül bízz magadban és bízz Istenben! Abból indulj ki, hogy senki sem akar rosszat Neked, mindenki a javadat akarja, ha Te is azt akarod magadnak.
Ne félj belenézni a tükörbe! Se akkor, ha csak önmagad tükrébe nézel, se akkor, ha a mások által eléd tartott tükörben szemléled önmagad! Élj úgy, hogy minden tükörbe nézve boldoggá tegyen a látvány!
Ne keresd a hibát! Hibát, aki keres, az talál. De a hiba lehet ugyanúgy szerethető és számodra tökéletes is. Taníthat, fejleszthet téged. Csak az a kérdés, te miként állsz hozzá.
Tudd azt is ehhez kapcsolódóan, hogy tökéletes általános értelemben amúgy sem létezik. Csakis a Te viszonylatodban. Azt nézd neked mi a tökéletes és zárj ki ebből is másokat! Mondjanak bármit, ők úgyis csak a saját értelmükről beszélhetnek.
Ha szükséged van rá, tudj segítséget kérni és tudd elfogadni. Tudd magad elfogadni akkor is, ha néha Neked segítség kell. Nincs ebben semmi sem. Nem kell mindig erősnek lenned, ettől nem tűnsz kevesebbnek, magad előtt sem.
Az adok- kapok egyedül arról szól, hogy képes vagy-e mindkettőre maradéktalanul. Bármit megkaphatsz, ha mered akarni és kapni. Ha bízol abban, hogy megkapod. Adni pedig amúgy is örömet okoz. Ezen az alapon pedig csak egy szabály él. Hogy mindent megérdemelsz, akár te adod, akár te kapod.
Ne bánj meg semmit, amit megtettél! Felesleges. Jól jött, amit tettél, tanultál belőle, általa fejlődtél, közelebb kerültél vágyaidhoz egy lépéssel, ráadásul másokat is tanítottál közben és tapasztaláshoz segítettél.
Soha nincs késő visszakozni sem. Semmi sem végleges, vagy megváltoztathatatlan.
Ne keress folyton okokat! Ne akard megoldani a problémákat! Ne tervezz, szervezz, igyál előre a medve bőrére! Annyiféle út van, annyiféle úton járhatsz. Semmi sem végleges, semmi sem megváltoztathatatlan.
Ha hited van és meg is tartod minden körülmények között, már minden most a tiéd.
Maradj hű minden körülmény között önmagadhoz!
Végül pedig legfőképpen, mindig emlékezz arra, hogy a szeretetnek ezer arca van. A szeretet elfogad. A szeretet megbocsát. Ha igazi szeretet.
Mert az igazi szeretetnek nincs érdeke vagy észoka. Az igazi szeretet csak kitörölhetetlenül van. Él és ég benned. Iránta, irántam és mindenki iránt.
Ha csak ezt az egyet megtanulod, máris gyógyítod a világodat.
Szeretettel,
Én

Pártus Szkíta Jézus - Arámi miAtyánk

Abún d basmája Netkádás smák! 
Kozmosz Anyja - Atyja, Te teremtettél mindent, ami a Fényben mozog.
Gyűjtsd egy pontba fényedet Mibennünk!

Téte melkútáh! Névé cevianná ajkanná d basmájá af bárá!
Teremtsd most meg Egységed uralmát,
Hogy a Te Egy - vágyad a miénkkel cselekedjék,
Miképpen minden fényben, akképpen minden alakban is!

Havaán láma d szemkanán javmáná!
Mindennap add meg nekünk,
Amire szükségünk van Kenyérben és szellemi látásban!

Vasbvohlán havbuáin ajkáná daf hnan sbvokán I haijabain 
Oldd ki hibáink szálait, melyek kötve tartanak minket, 
Amiként mi is eloldozzuk azokat a kötelékeket, melyekkel másokat tartunk!

Velá tahlán lé ineszíná. Elá pacán min bisá. 
Egyesítjük a Mennyet és a Földet. Teljesítjük igazi célunkat: 
A békéért való tenni vágyás szeretetét, amely korról korra megújul.

Metul dilakí malkúta Uatesbétá I álám alnún. Ameyu 
Hittel és bizalommal megpecsételve Egész lényünkkel megerősítjük mindezt.
Így legyen...