2016. október 14., péntek

Mária Fénymesternő Invokációja: A Csillagasszony ébredése…




Virágok Völgye Női Meditációs Est
Immáron harmadik alkalommal találkozunk, hogy a Vörös Sátor energiájában, ősanyáink szakrális hagyatékának energiájában, ébresszük magunkban az ősi női szakrális Lelket, a Csillagasszonyt, akik vagyunk…
Mária – eredendően (ősi szakrális hagyatékainkban) nem személynév volt, hanem a női lélek beavatásának jelölője. Egy női rend avatási fokozatának, rangjának jelölője. Vagyis, aki viselte e „minőséget”, mint „Mária”, ő beavatott papnő volt. Eme női rendet, női misztérium közösséget hívták „Máriásoknak”. Jézus szülőanyja is, mint beavatott papnő, viseli a Mária rangot, - ránk úgy maradt -, mint nevet.
Mare – a tenger, az óceán, a végtelen Kozmosz szimbóluma, mindannyiunk szülőanyjának szimbóluma. A női lélek termékenységének és teremtő erejének szimbóluma. A víz a Lélek szimbóluma. Mária beavatott papnő, Jézus anyjának, méhében megfogan a Krisztusi Lélek, templomot (testet) épít rezgésekből és frekvenciákból.
Milyen magas rezgésű az, ki képes testének, templomának oltalmát nyújtani egy Krisztusi Lélek inkarnációjához? Erre egy „Máriaként” beavatott papnő képes. Is-Is fénykódokat magába integrált, Ízisz Istennő rendjének „Máriássá” avatott papnője, aki ismeri a szakrális és spirituális testet öltés minden szent pillanatát, aki saját lényének rezgéseit szintén felemelte immáron a Krisztusi Háló rezgéseire, nőként…
A „Mária” rang a női lélek Krisztusi minősége, aki már nincsen benne a karma örvényben, röviden: nincsen karmája.
A Krisztusság, az Egylélek felemelkedett lélek-állapota, ama Krisztusi – Tudat állapot, aki nincsen benne a karmikus reinkarnációs körforgásban, nincsenek karmikus sérülései, röviden úgy mondjuk, nincsen karmája.
Jézus szülőanyja eme Krisztusi Lélekállapot, a Krisztusi Tudatosság beavatott papnője, „Mária” cím viselője, a Ízisz Istennő Kígyó Papnője. A kígyó a kundalini energia szimbóluma, és ki a kígyót tapossa, az élő energiát, a szent élő létezést tapossa. Amikor a kígyó, mint szimbólum, a porba sújtatik, amikor megindul a lejárató hadművelet a kígyó szent élő energiája ellen, akkor az emberiség élő energiáját, életképességét tapossa a hatalom, kinek érdekében áll, hogy leuralhassa az emberek életét, élősködhessen és kizsákmányolhasson.
Ízisz Istennő „Máriás” papnői ismerik az ősi szakrális titkot, a kígyó gyógyító minőségét, a kígyó gyógyító titkát. A kundalini energia kígyó alakban, spirálban tekeredik felfelé. A vörös – életet adó – csakrától indul, és tör az ég felé. Igen, tör, mert széttöri a régit, és építi az újat. Vagyis új fényoszlopot, azaz csakra oszlopot épít. Megtisztítja azon életterületeket, melyek az adott csakrához tartoznak, újra indítja, és újra kalibrálja őket. A kígyó a bennünk lévő életenergia, kundalini energi a szimbóluma, a felemelkedés szimbóluma.
Így, mint a felemelkedés szimbóluma, a beavatott papnők viselték magukon a kígyót, mint jelképet. Ízisz papnői, a „Máriások”, a kígyó gyógyító minőségének beavatott papnői, akik gyógyítják a testet, a lelket, a szellemet.
A „Máriások” alapítják Hórusz bal szemének misztérium iskoláját – a női ág iskoláját. Hórusz jobb szemének misztérium iskolája a férfi ág iskolája. Hiszen a kígyó életereje, a kundalini energia, párban tekeredik felfelé. Párban csavarodik meg, spirál alakban. A Jin (nő) és a Jang (férfi) életerő. A kettő együtt alkot és teremt. A férfi kiáramoltat, és a nő befogad. Befogadás nélkül nincsen megtermékenyülés, ám kiáramlás nélkül nincsen, mit befogadni. Mindkettőre szüksége van a Teremtéshez.
A Teremtés ezen fázisa után a Nő megszüli Méhéből az Újvilágot / gyermeket/ Méhének Gyümölcsét/ az Újreményt…
A „Máriások” gyakran kéket viseltek magukon, szimbolizálva a Kék-erőt, Is-Is Csillagasszonyai, Szíriusz Csillagasszonyai magukra öltötték a kékséget…
A kék a szellemi lét szimbóluma, valamint a befogadás, a béke szimbóluma.
A lélek egyensúly állapotának jelölője. Kristályfény 33 



Reményik Sándor : Halotti beszéd a hulló leveleknek

Látjátok feleim, hogy mik vagyunk? 
Bizony bíbor és bronz és arany, 
És örökkévaló szent szépség vagyunk. 
Ahogy halódunk, hullunk nesztelen: 
Bizony, e világ dőre, esztelen 
Pompájánál nagyobb pompa vagyunk. 
Nem történhetik velünk semmi sem, 
Mi megronthatná szép, igaz-magunk. 
Míg a fán vagyunk: napban ragyogunk 
S ha alászállunk: vár a hűs avar, 
Testvér-levél testvér-lombot takar, 
Ott is otthon vagyunk. 
Ha megkeményedünk és megfagyunk: 
Zúzmara csillog rajtunk: hermelin. 
Bíbor után a fehér hermelin. 
Bizony szépek vagyunk. 
Látjátok feleim, hogy mik vagyunk? 
Ha végre földanyánk része leszünk, 
Ott is szépek leszünk, 
Ott is otthon leszünk. 
És árvaság csak egy van, feleim: 
Az erdőn kívül lenni. 
Otthontalannak, hazátlannak lenni. 
Nagyvárosok rideg utcakövén 
A széltől sepertetni. 
Sok más szeméttel összekevertetni. 
Árvaság csak ez egy van, feleim. 
S amíg itthon vagyunk: 
Bizony bíbor és bronz és arany 
És örökkévaló szent szépség vagyunk. 

Kolozsvár, Hója-erdő, 1923. október






Hamvas Béla: Isten tenyerén ébredtem



Isten tenyerén ébredtem, s lenéztem a Földre,
Hófehér csúcsokra, kopár legelőkre.
Kanyargós folyók tükrében láttam kelni a Napot,
Sugaraiban álmos hajnal mosakodott.

Láttam az óceánt gyermekként ragyogni
Sirályokat felette felhőkkel táncolni,
láttam a békét az emberek szívében,
Láttam az erdőket fürödni a fényben.

Láttam sok-sok mosolyt és láttam a reményt,
Láttam az embert, és láttam a zenét,
Láttam a földet szeretetben élni,
Láttam a csöndet a széllel zenélni.

Láttam Istent amerre csak néztem,
Miközben éppen az Ő tenyerében ültem,
S az Ő hangján szólt hozzám a szél,
Mint anya, ki gyermekének mesél,
Millió apró tükörben láthatod magadat,
Hisz olyannak látod a világot, amilyen Te vagy!








Minden embernek kell valami hitvallása legyen...


Minden embernek kell valami hitvallása legyen. Valami elintézni való feladata ezen a földön. Amíg van feladata, addig él, amikor nincsen több, akkor meghal.
Wass Albert
(Ember az országút szélén)