2016. augusztus 20., szombat

A Lezárás Éve,- Leomlott Torony romjait átlépve





A Lezárás Éve
Leomlott Torony romjait átlépve
TEGNAP BECSUKÓDOTT A FEKETE KAPU, ÉS KINYÍLT AZ ARANY KAPU. MINDENKI ÉLETÉBEN.
Már csak észre kell venned, hogy melyik irányában állsz. Ha a fekete kapu van előtted, csukd be örökre szenvedéseid tárházát, fordulj meg és ne nézz hátra. Ha az arany kapu, akkor lépj be! A mai napon szélesre tárul. Ennek azonban ára van.
Az Elengedés. Elengedni mindazt, ami nem okoz örömet, ami újra ugyanabba az ördögi körbe tér vissza. Erőre van szükséged ehhez, töltekezz! Legyen erőd telefonokat nem felvenni, sms-ekre nem válaszolni olyanoknak, akik mint fekete láncok húztak vissza eddig, és habár adtak, jóval többet vettek el, mint amennyit valójában adtak.
Ennél jobbat, többet érdemelsz!
Annyit érdemelsz, amennyit magadnak megteremtesz és amennyiért maximálisan teszel!
Nem önzőségre szólítalak fel az elengedéssel, hanem józan belátásra és arra, hogy annak, akit elengedsz, ÖRÖKRE ÉS NEM CSAK EGY IDŐRE, szintúgy jobb lesz az élete nélküled, még ha erre az egód tiltakozik is. Itt kiemelném: teljesen mindegy, mi az elengedés oka, az is, hogy kinek van igaza. Ha te továbbra is az igazadat bizonygatod, azzal benne tartod magadat a múltban.
Csapd be az ajtót!
Törölj minden olyan képet, ami hozzá köt. Minden elérhetőségét szüntesd meg. Ne keresd és ne is várd, hogy majd ő utánad nyúl. Lehet, hogy megtörténik, de ha igen, egy utolsó kört megér, míg megkéred: menjen és legyen boldog, de téged ne keressen többet.
Ami halott, nem halhat meg többé.
Kezdj új életet. Könnyű elméletben, de a valóságban igen sokrétű. Lélekszinten, érzelmileg, gondolatban és a múlt összes fizikai tárgyát is elengedve, kiselejtezve kell tovább lépni. Azokat az érzéseket, gondolatokat, melyek nem tartoztak hozzád, melyeket olyan adott személyekhez kötöttél, akik nem részei az életednek, szintén ki kell "selejtezned".
Az utóbbi napok és a következő egy hét a hangsúlyos karmikus lezárások időszaka lesz. Ha eddig jól dolgoztál, most végre átlépheted a már nyár közepén leomlott tornyod romjait. Ha nem, akkor még mindig a romok között ülsz, és arra vársz, talán mégis megtarthatsz valamit..
Nem.
Ha valóban ÚJ életre vágysz, az a szó szoros értelmében ÚJ. Abban nincs helye olyan embereknek, melyek számodra olyan minőséget hordoznak, amik a te egyéniségeddel, gondolat-érzésvilágoddal, életeddel, küldetéseddel nem összeegyeztethetők. Akik fájdalmat okoznak, de nem változnak, akikkel újra és újra ugyanabba a helyzetbe futsz bele, és amíg te haladsz és fejlődsz, ők ugyanezt nem teszik meg - nos, ők nálad alacsonyabb rezgésen vannak, és el kell őket engedned. Mégpedig MOST.
Ha valóban az át akarsz lépni az Aranykapun, be kell csapnod a Fekete Kaput.
A múlt és a karma kapuját, mely félelmetes előző reinkarnációkat rejt és szenvedést hordoz magával. Miután nemrég feltörted a 13-as szoba ajtaját és az Igazság napvilágra került, a teljes belső és külső Igazság, nincs mire várnod.
Az ARANY KAPU szélesre tárult előtted, a Lélek Szabadsága vár és az a Boldogság és Szerelem, amit eddig megteremtettél, most a fizikai síkon válik valóra. Mikor? Az rajtad múlik. A mikor a te kezedben van. Várakozással várakozást teremtesz.
Legyen minden MOST.
Vörösné Végh Eszter
2016. augusztus 20.


https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/