2016. június 23., csütörtök

A Mágus - Tedd rendbe az életed - kezedben az Univerzum ereje 2016. június 23.






A Tarot 1. lapja a Mágus. A mai nap egy erős energiával rendelkező nap, ahol az erő a szívedbe és a kezedbe koncentrálódik. Azaz, ami a szívedben és lelkedben van, azt váltsd a mai napon tettekre. 
Végre rendezd el magad körül az összekuszálódott energiákat. Vedd a kezedbe életed irányítását és érezd át azt a TÉNYT, hogy nem csak biológiai lény, nem csak ember, hanem SPIRITUÁLIS LÉNY IS VAGY.
A Teremtésen és annak az azonnali valóra váltásán van ma a hangsúly.
Amit eddig elképzeltél, most tedd meg, amit pedig most elképzelsz, azt meg fogod tenni hamarosan. Az életed az érzéseid és gondolataid kivetülése, a valóságot te alakítod.
A Mágus egyesíti az eget a földdel, a kezében tartja mind a négy elemet.
A föld az anyagi sík, a fizikai, a bőség, a termékenység és az érzékiség.
A tűz a kilobbanó erő, a mindent felperzselő, tisztító, az akaratos, erős, domináns, a MOST.
A levegő a gyors, a hidegből forróvá azonnal válni tudó, az ingatag de mégis oda áramlik, ahol van helye, az ész, a racionalitás és a dolgok átlátása.
A víz a lassú, a lágy, a körbeölelő, a ringató, a finoman szerető, karjában tartó, mindent lassan feldolgozó, de a dolgokat tartóssá tevő, és aki minden akadályt lassan de legyőz.
A földjegyek: Bika, Szűz, Bak.
A tűzjegyek: Nyilas, Oroszlán, Kos.
A levegőjegyek: Vízöntő, Ikrek, Mérleg.
A vízjegyek: Rák, Halak, Skorpió.

A földjegyek ma borítanak. Minden olyan dolgot átrendeznek az életükben, ami eddig megbonthatatlanul szilárd de már megkövesedett rendszert. Ha nem maguktól, akkor más általi beavatkozásra, de megremeg a föld az életükben.

A tűzjegyek ma kitörnek és amit eddig magukban tartottak, az perzselő tűzként lángra lobbantja a világukat, nem engedik tovább az elnyomást, a mellőzést és amitől eddig féltek, azt is megteszik. Elég! Ez a jelszavuk ma.

A levegőjegyek teremtenek ma a legerősebben, mert ők nem törnek ki, hanem az elme hatalmát egyesítik a szív hatalmával, nekik jóval nyugodtabb de nagy változásokat hozó napjuk lesz, és egy nagyobb döntést is meg kell hozniuk ma.

A vízjegyek azzal szembesülnek ma, hogy amit eddig ki akartak kerülni, ma már nem tudják. Le kell bontaniuk a gátat, és özönvízszerűen előtörni a mélyből, a semmiből, a falak mögül. Egy belső érzés, vagy egy külső hatás hat rájuk, aminek következtében megteszik a döntő lépést az életük rendbe tételére.

Erős nap elé nézünk tehát. Minden eszköz a kezedben van, és ne feledd, hogy te vagy az ötödik elem, a Teremtő.

Vörösné Végh Eszter
2016. 06.23.