2016. június 14., kedd

Agyalapi mirigy-Tobozmirigy-Szívcsakra hangolás




Agyalapi mirigy hangolás:(Pituitary Dimensional Attunement)
Tobozmirigy hangolás:(Pineal Dimensional Attunement)
Hallgatás alatt figyelj a fejed közepében található tobozmirigyre.
Szívcsakra hangolás (Heart Dimensional Attunement))
Leírás: lefordítva a lényeg:
Ennek a különleges hang meditációnak az a célja, hogy feltárja a szívcsakrát és aktiválja annak gyógyító potenciálját "rotációs energia minták" által, a szívközpontban. Ez az oka annak, hogy olyan furcsák egyes hangok a meditációban, és időnként meglehetősen intenzívek, különösen az első félidőben. A legtöbb ember az utolsó felét találja nyugtató és helyreállító jellegűnek, hiszen ezek tiszta Hathori hangok.
Ha figyelmedet a szívcsakrára összpontosítod miközben hallgatod /a zenét/, és hagyod hogy a hangok forgassák vagy mozgassák az energiamintákat a szívközpontodban, akkor engeded hogy hatalmas öngyógyító és helyreállító potenciál érvényesüljön /benned/.

Nagyon fontos szempont amikor ilyen típusú meditációval dolgozol, hogy tudatában legyél annak, hogy te magad vagy a kezdeményezője a saját átalakulásodnak. A hangok segíthetnek, de nem ezek a változás hírnökei. Az te vagy.

A figyelem középpontjába
A finom energia hajlamos követni a tudatosságot. Ezért fontos, hogy a figyelmedet hová összpontosítod az ilyen típusú hang meditációknál. Mivel ez a meditáció a szívcsakrára fókuszál, erre a helyre kell a figyelmedet vagy elmédet összpontosítani.

A figyelmedet összpontosítsd a mellkasod közepére, a szegycsont alatti területre meditáció alatt, és amikor az elméd elkalandozik, óvatosan hozd vissza erre a területre. Ez nem koncentráció, inkább egy könnyed figyelés a szívcsakrára.
Ez a meditáció segít felfedezni a saját szívcsakrádat és annak öngyógyító és helyreállító erejét, amikor csak akarod.
Ha van időd és hajlandóságod, mélyebben megvizsgáld / felfedezd a szívcsakrád, akkor kísérletezhetsz azzal hogy meghallgatod ezt a meditációs hangot két vagy három alkalommal ugyanabban a periódusban. (egymás után)
A második vagy harmadik alkalommal egymás után történő meghallgatás gyakran mélyebb szintű betekintést tár fel, és néha mélyebb szintű gyógyulást is.
Közzétette: www.fenyorveny.hu

Papp Lajos Csákváron


Ébredések - Egyiptomi beavatások - 2016.06.11.