2016. július 12., kedd

A magyarság és az Ikerlángok


2016. július 12.
Budapest
Az Ikerlángokról sok mindent lehet olvasni. Egyre inkább azt, hogy az ikerlelkeknek nem kell együtt lenniük a fizikai síkon, sőt, még találkozni sem biztos, hogy fognak. Nem kell férfi-nő párosként funkcionálniuk, engedjük el, de ne úgy, ahogyan én tanítom, hanem teljesen. Hiszen nem is fontos, hogy tényleg az életedben legyen a lelked másik fele, ne bánkódj, ha mégsem sikerült. Mindezt azok írják és mondják, akiknek nem sikerült. Mindezidáig legalábbis. Ugyanis még ők sem tudják, hogy energetikailag lehetetlen, hogy ne sikerüljön, mivel az egész globális rezgés, Földanya, a Változás, a világban zajló káosz, amely megdönti a társadalmi, politikai, pénzügyi rendszert, ezt támogatja. Egységben az erő, ugye ismered a mondást. Gyönyörű magyar nyelvünkben ott a kulcs. A Teremtés összes kulcsa, mint ez a mondat is. Nem is lehetne másként, mint egységben. Az egységet bomlasztották szét sok ezer év alatt, és az ikerlelkek egysége a kulcs a változáshoz, hiszen a legősibb séma a férfi-nő fizikai-lelki-mentális egysége, mely képes akkora erőt adni, amely az egyéneket a küldetésük megvalósítására képessé teszi. A társad nélkül meg se tudod csinálni.
Szinte látom, ahogy legyintesz. Ugyan, én ehhez kevés vagyok, én nem vagyok a társammal, én nem tudom megcsinálni, sőt azt sem tudom, egyáltalán mit kellene csinálnom. Pedig megírtad magadnak, mégpedig erre a reinkarnációra, hiszen minden összefügg mindennel, ha most emelkedik a világ, most emelkedik fel a magyarság, akkor szerinted te kimaradsz belőle? Dehogy maradsz!
Sokkal nagyobb ügy a világ változása, semhogy te a kispadra ülhess és kimaradj az ikerláng-buliból - szoktam mondogatni. Hiszen a lelkek egysége hozza el a globális egységet, mellyel a háttérhatalom és a világ vezetői nem tudnak mit kezdeni. Az ikerlelkek kiemelkednek a megszokott vaskori sémákból és a társadalmi rendszert is maguk mögé utasítják. Felfogják, hogy semmi közük hozzá.
Igenis vannak egységben élő ikerlángok, én is ismerek olyanokat, akik már babát várnak és együtt is élnek. Mégpedig működőképesen és boldogan, igaz, senki nem érti meg őket, de őket ez nem érdekli. Egyetlen percig el ne hidd, hogy nem kell a társaddal együtt lenned, erre is mindig azt mondom: akkor is boldog és teljes leszel Vele együtt, ha nem akarsz. Együtt lesztek akkor is, ha te most nem hiszel benne, ugyanis nincs is más utad, és az angyalok végigvezetnek az úton, így, vagy úgy, és ha kerülőutakat, vagy menekülő útvonalat keresel, szépen vagy gyorsan, de visszaterelnek az utadra. Ha tetszik, ha nem, Isten akkor is figyel rád, ha te nem figyelsz rá. A magyarok Istene - azaz a magyarok teremtő ereje koncentrálódni kezdett a MAG Piramis mellett a férfi-nő párosokba is, akik érezve az egységet, kutakodni, tanulni kezdtek, vajon mi történik velük. Miért más ez a kapcsolat mint a többi. Miért támadja őket a külvilág. Miért tudnak telepatikusan és lelki szinten kommunikálni. A gyermekeik miért élnek különleges képességekkel, őket tanítva, magas szinten. Azok az ikerlángok, akik egységben élnek, ki sem tudják kerülni a küldetésüket, azok pedig, akik még nem, először egymást nem tudják majd kikerülni, végül a küldetést sem. Idő már nem sok van. Nem kell itt évekre gondolni. A Torony évének végére minden megváltozik egyéni és globális szinten, hiszen a Torony a nagyhatalmak fellegvárában is összeomlik, és a Háttérhatalomban is. Ők sem tudják kikerülni Istent, hiába szeretnék. Nekik sem az a sors van megírva, amit maguknak csináltak, akkor is változniuk kell, ha nem akarnak.
A magyar nép ikerlángjai mágneses erővel egymás felé vannak lökve, és minél több az egységben élő páros, ők annál több energiát adnak a még nem egységben élőknek. Szépen meg van ez tervezve. Közben politikai és társadalmi szinten elindul a változás, ami még a hírekben is benne lesz, hozzátenném, már sok minden történt, amit eltitkolnak előlünk. A hírekben soha nincs szó a spirituális változásról és a magyarság pozitív megmozdulásairól, csak tüntetésekről, szélsőséges nacionalistákról. Pedig nem csak ez van itt, hanem jóval lágyabb, ésszel gondolkodó, lélekkel élő tiszta emberek, akik egymást tanítják, emelik és gyógyítják.
Az elméd teremtő erejét az ikerláng kapcsolatodban egy bizonyos szint után tudod használni arra, hogy egységben legyetek, de nem a másik szabad akaratának módosításával, hanem az önmagaddal való egység emelésével, melybe ő is becsatlakozik. Ezt a szintet kell elérned, és ezt az emelkedést sem tudod kikerülni. Egyszerűen olyan változások jönnek még a fizikai valóságodban is, hogy nem tudsz másfelé menni, mint önmagad felé. Hamarosan nem lesz divat az önsajnálat, az önostorozás és a negatív gondolkodás, a nép egy bizonyos csoportja el fogja utasítani ezt, és akit lehet emelni, aki hagyja, hogy segítsünk, az megváltja önmagát.
Egy hullámvasúton ülünk. Ez a hullámvasút most tartósan felfelé megy, és jó lesz, ha kapaszkodsz, mert erős lesz az energia. Nem tudsz többé a falaid mögé menekülni, mert a falakon túl erősen tör át majd a fény.
Ha megérzed a változást, többé nem tudsz majd úgy élni, ahogy eddig, és az ikerlángokat lehúzó, "nem kell együtt lenni" c. cikkeket egyszerűen átlapozod, mert nem leszel hajlandó beengedni egyetlen negatív gondolatot sem, a saját boldogságod érdekében.
Rákapsz a pozitív élet ízére és többé nem akarsz magányban, fájdalomban, önbüntetésben élni.
Minek, ha másképp is lehet?
Nem is lehet másképp.
Vörösné Végh Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése