Ugrás a fő tartalomra

Heti tarot 2016.06.06.-06.12.

Érdekes és változatos hétre számíthatunk.
Aki a szív szavát követi, mer dönteni, lépni, tudatos, van bizalma önmaga és a külvilág felé, de meg tudja már húzni a határait, nem mások véleményétől függ, nincsen megfelelési kényszere, szabad és független minden korláttól és megrögzült mintától, egyre kellemesebb tapasztalásokra számíthat továbbra is. (A Bolond)
Sokaknak eljött a lezárás, így vagy úgy. Ami egyben egy újjászületés is.
Többen hagyják itt a földi síkot, mert úgy érzik, beteljesítették, amiért jöttek. Mindenki kap lehetőséget arra, hogy kilépjen ,erre több alkalom is adódik. Amint a lélek nem szeretne már itt tartózkodni, meg fogja találni a módját, hogyan hagyja itt e világot. Isten legyen velük! Az angyalok segítenek majd nekik, hogy a lehető legkönnyebb legyen az átkelés. Az elfogadás sokat segíthet. (A Halál)
Másoknak új dolgok kezdődnek, új lehetőségek, átalakulás, felszabadulás. 
Lesz akinek most nehezebb lesz elviselni a jelent, mert azt fogja érezni, hogy elbukott minden, amit eltervezett fejben és ehhez ragaszkodott. Amint kikerül valaki a komfortzónájából, vagy így vagy úgy és megérinti a hideg levegő, amit eddig nem tapasztalt, fájdalmakat és félelmeket érezhet.
Ezt át kell engedni mindenkinek magán, nem futhat előle egy életen át.
Fel kell nőni mindenkinek. Nővé és Férfivá válni. Ha tanulásnak fogjuk fel, megkönnyebbülést hoz és máris léphet tovább beleragadás nélkül. (A Bukás, Kardok Tízes)
Amire a héten a fókuszt érdemes tenni, az egyensúly. Azaz bármi is történik, oda kellene visszatérni! Aki tudatos, ezt már könnyen megteszi. Aki még most tapasztal, neki talán kissé nehezebb, de meg fogja tanulni, hogy így érdemes élni. Egyensúlyban önmagukban és egyensúlyban a világgal.
(Az Egyensúlyozás)
Sok szép dolog fog történni velünk a héten, sok kellemes tapasztalás, örömteli és szeretetteljes kapcsolódás. :)- régen vártunk erre. Áramoltatni a szeretetet, adni és kapni egyaránt és hála az Égiek felé. Boldogság érzése a szívünkben mindentől függetlenül is. (A Beteljesülés, Kelyhek Tízes)
Egyre többen fogják megérteni a tanítást, a belső sugallatra hallgatást, hogy a lelkünk állandóan üzen és végre meg is fogják hallani.
Lehet olyan felismerés is, hogy egy nagyobb terv részesei vagyunk és feladatunk van, akár, hogy segítőnek jöttél.
Vagy egy olyan bölcs embertől kérj tanácsot, aki nem erőltet de szeretetével és mély bölcsességével tanít. Égi áldás. (A Főpap)
A szerelem a hét másik fő üzenete. A harmónia, a befogadás minősége, a boldogság és az öröm. Az igaz szeretet. Ebben már nincs hely a féltékenységnek, a félelmeknek. Felszabadulás és kiteljesedés. (A szerelem, Kelyhek Kettes)

"Ami szívből jön, csak arra dobbannak meg más szívek." (Goethe)

Szeretettel, Vizdák Andi

Kép: Crowley tarot/Szerelem


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…