2016. április 8., péntek

Ez a mantra megnyitja a szívedet

Ez a mantra megnyitja a szívedet, feltölt a báj erejével és átrezgeti a tested összes sejtjét. Vitalitást és természetes kisugárzást nyersz vele.
Ha teljes szívvel gyakorlod akár csak 11 percig, új kapukat és dimenziókat nyit meg az életedben. Olyan, mintha egész nap bent rekednél a házban és hirtelen kinyitnád az ajtókat és ablakokat, hogy megfürdesd magad a fényben, hogy megvilágosítsd mindazt, amit nem láthattál korábban és hogy kitágítsd a látóteredet az Önvaló (Self) horizontjára és összes lehetőségére.
Ennek a mantrának a használata mélyen gyógyít és megemel. Ezért nevezik csoda mantrának. Felébreszti az életedben lévő csodákat. A csoda erejét viszi bele az életedbe. Életed ad azoknak a csodáknak, amelyekre a szíved be van hangolva. Amikor az élet csodáiról beszélünk, az nem olyan valami ami túl van a képzeleten vagy a realitáson. Egyszerűen megtörténik akkor, amikor véget vetünk a korlátainknak és megnyitjuk a képzeletünket. Mindig megvan a lehetőségünk arra, hogy beteljesítsük a sorsunkat és a legfőbb céljainkat. Az életünkben minden a rendelkezésünkre áll, hogy elérhessük a beteljesülést. az összes eszköz és forrás az elménkben, a körülményeinkben, a kapcsolatainkban és a szellemünkben.
A mantrának a gyakorlása nem hoz semmi olyasmit, amivel nem rendelkezünk, hanem megnyit a bennünk lévő lehetőségek folyamatos jelenlétére és kegyelmére. A mantra behangolja az idegeket, a tudatosságunkat és az energiánkat a semlegesség és kedvesség ama terére, amelyet Guru Ram Das – a nagy gyógyító, tanító és szent- testesített meg. Ez a tér könnyedén elérhetővé válik ennek a személyes mantrájának a spirituális rezgése által.

https://www.facebook.com/asajahcsilla/posts/286909224973763?fref=nf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése