2015. október 19., hétfő

Arctorna


WASS ALBERT - ÁLOMTÜNDÉR





Add a kezed, úgy halkan, csendesen.
Te nem lettél még hozzám hűtelen.
Mikor mindenki csalfán elhagyott,
Gyújtottál bennem reménycsillagot.
Lelkem csendjét, ha bánat felkavarta
Te elvittél az álmodó avarra.
S te mutattál mindent, ami ott terem
A bűvös, varázsos álom-réteken.
Ha megtépett az élet rózsabokra,
Vittél mogorva tölgyfa-templomodba.
Ha vérző szív volt mellemen az érem,
S töviskoszorú messiási bérem,
Te glóriává változtattad azt,
Virágot hintettél rám és tavaszt.
Ha voltam bűnös, lázadó Kain,
Vittél az eszme-Krisztus után,
S hogy az igazság sugározzon rám,
Vezettél fönt a néma Golgotán.
Ha rám viharzott lent az ember átka,
Vittél a béke messze csillagára.
Féltem... kezed kezembe tévedett.
Óh, örökre áldott legyen neved!


Az elkövetkezendő idők




Az elkövetkezendő idők még nagyobb tudatosságot igényelnek tőletek.
Különböző manipulatív eszközökkel próbálják befolyásolni a tudatot, amely arra serkent, hogy a magad ura légy és az isteni útról letérj.
Elmétek néha elérkezik egy olyan határhoz, amikor már végleg nem tudjátok, mit miért tesztek. Ellenfelem minden eszközt bevett annak érdekében, hogy még több lelket bizonytalanítson el, és ezzel megnyerje a lelket magának.
Azok az idők amelyek most következnek, mindenképpen egy olyan kérdést állítanak elétek, amelyben szembe kell nézned a saját hiteddel.
Olyan mélységek tárulnak fel benned, amelyben ha nem figyelsz, s nem látsz tisztán,- befolyásolhatóvá válsz.
A tudatmódosítás embereken keresztül is létezik. Különböző emberek olyan megnyilvánulási formát hordoznak magukban, amely nem a Fényt szolgálja,
- de ezt ők a legkevesebb mértékben sem ismerik fel, azt hiszik,- meg vannak róla győződve, hogy Isten útját járják.
Óvakodj az ilyen emberektől! Az ilyen emberek nincsenek tisztában önmaguk mibenlétével, keresik az útjukat, és egy rosszul értelmezett, s megnyílott csatorna,- olyan megnyilvánulásoknak enged teret, melyben különböző nemkívánatos lények, vagy teremtett formák belépnek.
Ezek a megnyilvánulási formák egyre jobban megkapaszkodnak és átvehetik a hatalmat az ember felett. Ezért fontos az Istenhit és a bizalom, s a folyamatos önvizsgálat, ellenőrzés,- hogy ki az az erő, akivel szóba állsz, és akit megnyilvánítasz.
Különböző ezoterikus irányzatok, különböző bevált technikákat ajánlanak annak érdekében, hogy megnyisd az égi csatornákat.
Felkészületlenül nyittok rá olyan dolgokra, amelyeket messze kerülnötök kellene.
Ha a lélek nem erős, és nem hatja át a Szellem ereje,- akkor ezeknél a nyitásoknál, az ellenfelem szellemi minősége lép be,- s olyan módszerekkel, s technikákkal halmozza el az embert, melyben azt hiszi, Istent szolgálja.
A mai időben nagyon divatossá váltak különböző „beavatási módszerek”, amely által olyan csatorna nyílik meg,- melyet nem saját tudatossági fejlődésed által nyitottál meg, hanem egy másik erő jóvoltából nyílott meg.
Ezért általában még fizettek is, - és egy olyan erő hatalmába kerültök, amelyben nincs meg a személyes megélés, a személyes életút és tapasztalás,- hanem egy pár napos felkészítés után, magasabb tudati síkokat nyittok meg egymásnak. Ezek a „beavatások” az Új Világban már nem műkődnek, de valójában a régiben sem működtek, csak olyan tartalommal ruháztátok fel,- mely által elementárokat teremtetettek, ami megnyitott különböző csatornákat.
A tiszta Fény és szándék az az isteni hatalom, amely által olyan szintekre kaptok betekintést, saját személyes életutatok megjárása által,- melyben egy magasabb minőségbe, tudatossági szintre kerültök,- és ezáltal lesztek különböző tudás birtokosaivá (beavatódtok),- nem pedig az által, hogy más nyit meg nektek különböző spirituális csatornákat.
Mindezt csak azért mondtam el, hogy tisztában legyetek a fogalmak mibenlétével, s a hatással, mely ér bennetek.
Jézus a szívekben él, s Ő sohasem tolakodó,- megértő, kiváró, és szolgáló, szeretetet adó.
Ő sohasem sarkall olyan tettekre, amelyet saját benső lényed által nem tudsz irányítani.
Éppen ezért arra kérlek bennetek,- nagyon figyeljetek!
Ne dőljetek be, vajmi talmi csillogásnak, óvatosak legyetek!
Mindent a saját szűrőtökön át engedjetek, s hagyjátok, hogy értelmet nyerjen szívetekben.
A lélek fényét a Szellem erejével kössétek össze, és úgy hozzatok meg döntéseket, s cselekedjetek. Ne hagyjátok magatokat befolyásolni, manipulálni, az adott szándéktól s céltól eltéríteni.
Különböző megnyilvánulási formák egyre erősebben hatnak rátok.
Ha nem tiszta a tudat, s a lélek,- eltévedsz. Saját útvesztődben fogsz bolyongani,- az igaz hit s Istenhez fordulás, ami megmenthet, hogy ne ellenfelem vegye át véglegesen az irányítást feletted.
A lélek csendje mélyen lakozik. Ahhoz, hogy ezt a mélységet elérd, és megfényesítsd, bizony sokat kell dolgoznod.
Sokszor kell alámerülnöd önmagad útvesztőiben, és szembenézni a kétségeiddel, a félelmeiddel. De minden ilyen igaz, tiszta megélés által erősebb leszel, edzetté válsz az élet viharaival szemben.
Saját belső utatokat járjátok, ne azt amit más előír nektek!
Csak a saját megéléseitek által érlelődik lelketek, s fényesedik fel, érkezik el olyan ponthoz,- amiben már tudja ki ő, kit szolgál, mi az élete értelme. De idáig hosszú az út, s szembe kell nézni saját kétségeivel.
Sorsodat magad irányítod,- s ha bizalmat szavazol Nekem,- lelkedet Nekem ajánlod fel,- akkor bántódásod nem eshet. De figyelj, jól figyelj,- mert megpróbállak téged.
Ellenőrzöm, hogy a tanultak szerint élsz-e, s aszerint cselekedsz.
Fejlődésed különböző szakaszokon megy végig,- s ha megbízol Bennem,- Én átvezetlek a legnehezebbnek tűnő helyzeteken.
Mélységes istenhit és akarat szükséges ahhoz, hogy az elkövetkezendő időben Istenben élj, s Vele együtt éld mindennapjaidat.
Figyelj, mindig csak figyelj,- befelé figyelj!
Az érzelmet az értelemmel kösd össze,- ne csupán csak a szíved vezéreljen!
Néha a szív, az érzelmek által teremt olyan sugallatokat, amelyek nem helyesek. Ezért szükséges, hogy minden egyes cselekedetet hass át az értelemmel, a Szellem erejével.
Tudatosságod így folyamatosan emelkedik, s a dolgok fenekére látsz, különböző összefüggéseket, megnyilvánulásokat másképpen látsz.
Az Új Világban tudatos emberekre van szükségem,- akik a Szellem erejével dolgoznak, s szívük tisztaságával hatnak.
Gyermekeim,- készüljetek!
Óva intelek benneteket, hogy elhamarkodott cselekedeteket vigyetek véghez. Mindent alaposan gondoljatok át, járjatok körbe, s vizsgáljatok meg, hassátok át a Szellem erejével. Önmagatok tudóivá váljatok!
Sorsotok, s életutatok elérkezett egy olyan állomásához, melyben sokan, lelketek tisztasága által, s szellemi magosságotok által,- ráébredtetek, hogy mit is kell tennetek személyes életetekben.
Milyen cselekedetek által emelhetitek tudatosságotokat még magasabb szintre, melyben már a Haza is szerepet kap.
Tisztánlátásotok érdekében mindent kövessetek el!
Ne hagyjátok elhomályosítani látásotokat, lássatok a felszín mögé,- csak így alakíthattok egységes Magyarországot.
Isten áldása kísérjen utatokon, melyből soha nem fogy ki a szeretet.
Belső Hang által lejegyezte: Feketéné Lendvai Katalin