2015. október 13., kedd

Gyógynövényekkel az energikus létért - Szabó György a bükki fűvészmester előadása






Drága Uram! Nem látom előre, hogy ki, vagy mi fogja keresztezni életem útját a mai napon. De azt tudom, hogy Te az én Kősziklám és biztos Menedékem, Pajzsom és Erős Váram vagy. Segíts, hogy mélyen Benned gyökerezhessek. Taníts, hogy szilárdan állhassak Rajtad, mint Kősziklámon, és a Te akaratod szerint dönthessek. Vezess engem, hogy az Igazságodban járhassak, és ne az érzelmeim irányítsanak.
- Wendy Blight

Október 13. Újhold



Az újhold mindig tartogatja számunkra az új dolgok lehetőségét.
Ám az, hogy valami új, nem jelenti azt, hogy fájdalommentes.
Főként most, amikor a napokban az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe.
Az élet gyors megoldásokat kínál, gyors lezárásokra kényszerít.
Olyan helyzetek teremtődnek, amikben tisztán láthatod, ki az, akit ideje elengedni.
Azon embertársaidnak, akik fájdalmas perceidben most nincsenek melletted, esetleg visszautasítanak, nincs helyük az életedben.
A szituációk most folyamatosan jönnek, melyekből lemérheted, kivel hogyan állsz. Akiknek csak akkor hiányzol, amikor szükségük van Rád, és azzal, hogy Rád nyomják problémáikat, elszívják az energiád, ints most búcsút.
Hamar kiderül Számodra, kinek nincs már helye az életedben.
A karmikus baráti kapcsolatok nagyrésze most lezáródik.
Ne ragaszkodj egyikhez sem, azoknak az embereknek adj helyet, akik úgy fogadnak el, ahogy vagy, és kölcsönösségen alapul a barátságotok.
Az egyoldalú, alárendelt-fölérendelt kapcsolatoknak vége. Elég drasztikus történésekkel adják tudtodra, hogy ennél sokkal többre kell becsülni magad. Tiszteld, szeresd azt a lényt, aki Te vagy! A hamis- és érdekkapcsolatok ideje lejárt.
Lehet, hogy sok emberben csalódsz mostanában. Viselkedésük egyre harsogóbban mutatja, mi az, ami eddig a kapcsolatot jellemezte. Ezzel könnyítik meg a felismerést és az elengedést.
Most sok embernek a párját is el kell engednie, mert visszatartja a fejlődésben. Hidd el, egyedül gyorsabban megjárja az útját. Előbb felzárkózik, ha elengeded a kezét. Higgy benne, hogy egyedül is képes rá, hiszen azért vállalta.
Azokat az embereket, akik a szeretet nevében próbálják megmondani, mit tégy, akik Rád akarják erőszakolni nézeteiket, messzire kerüld el. Senki más nem tudhatja, mi a jó Neked, csak Te!
Aki fennhéjázva hírdeti az igazságot, és más emberekről lekicsinylően nyilatkozik (sok spirituális "tanító"t említhetnék), mind sötét ösvényen járnak. Aki könnyű megváltást ígér, mind tévútra visz. Aki azt hiszi, nála van az igazság, és tudja, mi a jó Neked, hatalmas egója vezérli.
Aki bánt, megaláz, megszégyenít, nem vállal fel, nem őszinte, hátbaszúr, irigy, féltékeny, annak nincs helye az életedben. A felemelkedés úgy lehetséges, ha vállalod magad, és az őszinteség útját járod. Így gyújtod a fényt magadban.
Aki ezzel ellentétesen cselekszik, mint a sötétségbe visz.
Sosem késő, hogy hátat fordíts ezeknek az embereknek. Nem feladatod, hogy a sárból kiemeld őket, viszont saját magaddal kötelességed ezt megtenni.
Ha benned fény gyúl, azzal meggyújtod a körülötted élők lángját. Így költözik az Univerzumba fényesség. De bárkinek joga van a sötétségben élni.
A döntés a Tiéd!

Jellemző lehet a napokra az álmatlanság és a rémálmok is.

Csodás napokat kívánok Nektek!

Mohácsi Viktória

Aktuális tanfolyamok és oldások programja az alábbi linken megtekinthető:

http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html