2015. szeptember 5., szombat

Olykor az Isten is hajléktalan...


Szeptemberben sok mindent másként fogsz látni.....








"Szeptemberben sok mindent másként fogsz látni. Elkezded emberi kapcsolataidat átértékelni. A termést le kell aratni, ki mit teremtett, most begyűjti. Keserű gyümölcsét az idő megérleli, s feléd nyújtja, mindazok számára, ki eddig úgy gondolta tetteinek nincs folytatása. Eljött az igazság órája. Mindannyiótoknak színt kell vallania.
Mindenki megmutatj
a, hogy milyen kártya van nála. Lesz kinek véget ér a Sors játéka, átkerül egy másik csapatba. Lezárult a hamisság órája. Sem a hazugság, sem a csalás nincs támogatva, az Angyali szféra a világban az egyensúlyt fenntartja.
A mérleg nyelvét e hónap utója, mi megtartja, addig billeg ide-oda.
Lehullik az ármány, irigység fátyla.
Megmutatod arcod, hogy ki vagy valójában. Megindul a tanulás időszaka, a befelé fordulásra van mód a Lélek számára, hogy saját szívének dobbanását meghallja.
Csak az marad, minek van kapcsolódása irányodba. Az azonos az azonosat vonzza.
A legnagyobb tanítás a Lélek számára, hogy a nem látható világnak is van ráhatása minden Lélek sorsára. Az anyagiakat teremteni a Lélek akkor tudja, ha Hitét óvja, tudása legjavát adja, s útját, célját meghatározza, figyelmét arra fordítja, mi a legfontosabb számára. Mindaz növekedését mutatja, minek az a Sorsa. Elmúlik, mi nincs gondozva.
Gazdátlan föld, mi termését nem adja, nem ontja a bőséget, mi nincs gondozva.
Az emberi Lélek nagyságát az adja, hogy a szív a legnagyobb bánatra is a gyógyírt magában hordozza. Mindaddig hisz a Lélek, amíg a másik Lélek maradandó kárt nem okoz számára. Ilyenkor a Lélek hitét veszítve, csalódott benne, lelkét, szívét egy ütés érte, térdre esve néz a semmibe, s újra talpra állva, halad a jövő irányába."
Vigyázzanak Rád az Angyalok!

Farkas Ibolya