2015. augusztus 10., hétfő

3 óra Relax Musik


Fénytest újrahuzalozás: Integrálódó Csillag-energia a DNS-ben...






Az elmúlt napok egyéni kezeléseiben egy új jelenség tűnt elő, mégpedig a Fénymesterek, akik érkeznek a gyógyítási és hangolási folyamatokhoz, a kezelések során a fénytestet (aurát) kezdték újrahuzalozni.
Saint-Germain és Jézus Fénymesterek a következő módon magyarázták ezt az energetikai folyamatot: „Amikor veszel egy régi házat, melyben évtizedes korú vezetékek futnak, akkor a házfelújítás és újraépítés során a szakemberek a régi, elhasználódott vezetékeket kiveszik, és új vezetékeket építenek be a ház falaiba, rendszerébe, ami az új elektronikát bírja, mely új elektronika (évek során felfejlődött) minőségében és mennyiségében is magasabb elektromágnesességet közvetít.”
Gyanítom egy női minőségű médiumnak kihívás elmagyarázni a műszaki folyamatokat, ám azért (úgy érzem) sikerült megragadni a lényeget:
Fénytestünkben, auránkban fényhuzalok, fényszálak futnak, mely fényhuzalok lényünk és létünk (előző életeink – előző korszakok – előző téridő zónák) tapasztalatait, információit, megéléseit hordozzák, futtatják. Eme fényhuzalokon futnak az asztrális terek, mint érzelmi terek megrekedései (árnyékai, fájdalomtestei), akik még a megbocsátás energiájában eddig nem oldódhattak fel. Egy-egy ilyen megrekedt, nem megbocsátott fájdalmat és félelmet akár életeken, akár száz éveken át is cipelhet a lélek önmagában, önmagával. Nos, adott területen tapasztal&aacu te;sunk akkor kezdődött, amikor azt, amit tapasztalunk először is elhittük. Vagyis létezik a pillanat, amikor elhittünk, és a hit teremtette a tapasztalást. Majd a tapasztalás visszaerősítette a hitet, mely még intenzívebb tapasztalást teremtett. Körbe – körbe, spirálban, bekövesedett, sziklába zárt hitrendszereket neveltünk önmagunkban évszázadokon és évezredeken. Mentális tereink teremtő programként futtatják fényszálainkon a hiteinket, hiedelmeinket, sztereotípiáinkat, félelmeinket. Ezek alkotják hitrendszerünket, melyek tudatalatti programként futnak fénytestünk fényszálain, információt hordoznak, adattal igazolnak, mikor, hol, mit tapasztalt a lélek, mit élt át, tehát hogy an működik a világ… A lélek világának eddigi saját, szubjektív igazságait, szubjektív megéléseit, érzelmeit és gondolatait hordozzák a fényszálak, mint az elme tudati, tudat feletti, tudat alatti zónái…
Éppen átfordulunk: A „hiszem, ha látom” szólásunk megfordul „látom, ha hiszem” irányba.
Az elmúlt években megvalósított lélekmunka, fénymunka önmagunkon és önmagunkban oldotta, fellazította, elengedésbe transzformálta évszázados megrekedéseinket. Minél több fényt engedünk MAGunkba, annál mélyebbre hatolhatunk, annál mélyebb és ősibb mentális és érzelmi lenyomatokat engedhetünk el. Ezért a Fénymesterek az egyéni kezelések során „gyémántfényű” energiával dolgoznak, ami egy 8. dimenziós energia-fénysugár, az összes fénysugarat tartalmazza, az éppen szükségeset használja a kezelés során. A gyémánt fizikai minőségében is törhetetlen, & eacute;teri formájában is olyan intenzív és erős, hogy spirál formában viszik be a fénymesterek, akik érkeznek a kezelés során történő lélekgyógyítói folyamatokhoz. A gyémántfény-spirál lassan, óvatosan, tartva a lélek egyéni ritmusát, ám annál magabiztosabban oldja azon ősi lenyomatinkat, mely lehasít bennünket a Szeretet-egység Otthonából.
A gyémántfény-spirál 8. dimenziós energiában, a fénymesterek által ősi megrekedéseinket, ősi fájdalom- és ősi félelem-blokkjainkat oldja mélylélek tartományokból, és a tudatalatti programjainkból.
A feltisztítás után következik a fényszál, fényhuzal operációja a fénytestben, melyet mindig az adott fénymester végez, aki a kezelés során a lélekhez érkezik. Kioperálja a régi, vaskori, elhasználódott fényszálat, és egy új, aranykori minőségű, krisztusi szeretet rezgésű fényszálat épít be a fénytestünkbe. Nos, egy-egy fényhuzal energetikája mögött (magán a fényhuzalon) akár több százéves sérülések, árnyékok, félelmek, hitek is futhattak, és bizony az mind-mind oldódik, tisztul. Nem történik egyszerre, hanem rétegei vannak a folyamatnak, hiszen ahogyan a fizikai testünk sem bírja a több száz voltos áramot, úgy a fénytestünk (mentális háló = idegrendszer és érzelmi háló=vérkeringési rendszer) sem bírja egyszerre az elengedést. Mert a lelki és mentális elengedéseink átfutnak az anyagban is…
Egy-egy oldás, gyógyítás során, a feloldozott árnyékok megnyilvánulnak az anyagban: kapcsolatinkban, élethelyzeteinkben. Olyan szituációkba sodoródunk, ahol az éppen gyógyuló minőség, elengedés megnyilvánul energetikailag. Amikor az anyagban is sikerül szeretettel, elfogadással, megértéssel és megbocsátással lenni embertársunk felé (aki abban a pillanatban az álarcot viseli: határainkat feszegeti, odaszúr, ahol éppen nagyon fáj, hiszen éppen benne vagyunk az oldódási és gyógyulási folyamatban), na, akkor visszük át az energetikai megtisztulást az anyagban is…
A három zónában (szellem, lélek, anyag) megtisztított energia lenyomat teljes feloldódásba kerül… Következhet a fénytest operációja: régi vezeték cseréje az új energia-fényszálra…
Évek óta tartó (sokaknak életek óta tartó) lélek-fénymunkánk gyümölcse a fénytestünk újra huzalozása = magasabb frekvenciákra hangolása. Érezzük, ahogy megnövekszik az alvásigényünk, fontos a pihenés, mert olyankor tud ez a folyamat igazán hatékonyan történni. Megnövekszik a sport szerepe az életünkben, mert a fizikai testünket is emelni szükséges: fitt, egészséges, életerőben lévő test képes integrálni egyre magasabb frekvenciájú energianyalábokat.
Ebben a folyamatban bontakozik ki egy újabb fénytest evolúciós kvantumugrás: a DNS szerkezet átalakulása, a DNS szálak magasabb szeretetfrekvenciára programozása, újabb DNS szálak beépítése, sejtjeink és génjeink megváltozása, rezgésszámemelés, stb.
A Kristályfény Kezelések most ebben a zónában dolgoznak, és én köszönöm az Égieknek, hogy közvetíthetem ezt a csodálatos gyémántfény-energiát, a fénytest és a DNS újrahuzalozási energiafolyamatait!
A kezelések során a személyes közvetítést leírom papírra, mely közvetítést így papírra leírt formában haza lehet vinni, ezzel támogatva és segítve az önálló lélek-fénymunkát otthon is…
Ennek az újabb, sűrűbb energiaminőségnek a neve: Csillag-energia, mely már régebb óta szállingózik a földi tartományokba, ám idén nyáron (2015 8-as energetikájában, a fektetett 8-as végtelen szimbólumának gyógyító erejében) tömeges szintre emelkedett azon lelkek száma, akik képesek befogadni és MAGukba integrálni ezt az új, aranykori minőségű Csillag-energia minőséget…

Szeretettel: Kristályfény33 - médium

Példátlan kozmikus hullám éri el a Földet 2015 szeptemberének a végén



"Mi azt mondjuk, hogy lovagoljátok meg ezt a fotonhullámot mindennel együtt, amitek van. Tekintsétek úgy, hogy ez az Emberség igazi szabadságának a kezdete. Ünnepeljetek, azt mondjuk!"
Mihály Arkangyal





UNPRECEDENTED COSMIC WAVE TO IMPACT EARTH IN LATE SEPTEMBER 2015

 Michael Arkangyal(csatornázta: Michael Love)
ARCHANGEL MICHAEL'S WEBSITE - MICHAEL'S BLOG
                                        
Példátlan kozmikus hullám éri el a Földet 2015 szeptemberének a végén
 2015, júl.27.

Kedveseim!

A világotokban egy alapos változás lesz a következő két hónapban, amint a Galaktikus Magból (a Pleroma-ból) jövő gamma fény erőteljes hulláma eléri a Földet és a lakóit.

Fontos megjegyezni, hogy mi már alaposan benne vagyunk a gamma sugárzásban, amely a WAVE-X (x hullám) nevet viseli és már sokan közületek érzik ezt az energianövekedést, amely  minden nap intenzívebb lesz 2015, szeptember 28-ig.

Az emberiség fejlődésének ezt a nagy pontját "THE EVENT HORIZON" (Horizon esemény) néven ismerik.

2015, szeptember 28 az a nap, amikor ez a szuper-hullám tetőzik és ez lesz a legmagasabb energetikai rezgés, amelyet valaha mértek a kozmosz modern történelmében.

Lesz valaki, aki aktuálisan ezen a napon emelkedik fel? Igen! Bármelyik fénylény, aki már a 21 Hertz 5D-s rezgéséhez közeli szinten rezeg, át fog törni az 5D-t védő akadályon, a "The Great Void"-on (a nagy űrön), és képes lesz megtapasztalni az Új Föld tartós érzetét a történelmünknek ebben a nagy pillanatában.

Sokan nem fogják fel ennek az új érzésnek a valóságát, mert az új Föld még egy hologram-mátrixon belül lesz, de egy jelentős javulás fog bekövetkezni a régi ellenőrző háló felett, amelyről 300 000 éve tudunk.
Az új Föld még mindig egy érzékelhető hologram, mert egy lélek csak egy hologramon belül képes lézeni fizikailag és megtapasztalni az 5D érzés élményét.

A fizikai része mindezeknek, akik még a 3. dimenzióban rezegnek, azonban az 5. dimenziós szinten gondolkodnak a 3D legtetején van. Az egyetlen mód, a nem holografikus mátrixban létezésre, nem számít mennyire ellenőrizve vagy égi módon, csak a nem-fizikaivá válás lehet.

Ti újra és újra inkarnálódtatok ide azzal a céllal, hogy a magasabb természetetekbe fejlődjetek vissza, de az igazi ok, amiért itt vagytok és itt maradtok azért van, mert szerettek fizikai létben lenni és megtapasztalni az öt érzékszervet. Ha ehhez egy jobb környezetetek lenne, minden tökéletes lenne. Ez az, amiről szó van, hogy megtörténjen!

Ugyanakkor, amikor megtapasztaljátok a 3D-s érzékszerveiteket egy 5D-s fénymátrixban képesek lesztek átmenni a fénytestetekbe (a Merkaba) és képesek lesztek korlátok nélkül közlekedni a magasabb birodalmakban.
„ Belelátva egy Új Mennyet és egy Új Földet látok”. Ez a két dolog nem ugyanaz. Az Új Föld magában foglalja a 3D, 4D és 5D-t és az Új Mennyben a 6-tól a 12. dimenziók vannak, ahova csak a fénytestben lehet átkelni.

Ez azt jelenti, ti nem hagyjátok el a 3D-t! Ehelyett ti folytatjátok a léteteket a 3D, 4D és 5D-ben ugyanabban a tér-időben (most itt) és teljesen tisztában lesztek az élményeitekkel mindegyik dimenzióban.

Jelenleg egy folyamatos haranggörbét tapasztalunk a gamma fény rezgésében, amely növekszik, amint elmozdulunk a fotonöv legintenzívebb része felé, így látni fogjuk, ha tisztában kell lennetek ennek  a hatásával a testre, az elmére és az érzésekre a következő két hónapban!

Ez az intenzív gamma energia folyamatosan érkezik és sokszoros égi eseményeket hoz létre, amelyek mind ugyanabban az időben jelennek meg, egy hatalmas mennyiségű kozmikus fény-adatot árasztva ebbe a rendszerbe!
Ez nem egy rossz dolog és természetesen nem kell félni, amint ezek az új adat-frekvenciák bombázzák a földet és a lakóit!

Egy káosz-szint lesz, ha ezek az új foton-adatok belépnek a mátrixba és integrálódnak, de ennek utóhatása lesz a régi ellenőrző mátrix hologram fokozatos átalakulása egy új kristályháló mátrixba, és ez az, amiért mi dolgozunk olyan régóta és látni akarjuk, hogy megtörténik.

Ismert, hogy a gamma fény képes bármilyen egyed DNS-ét azonnal átalakítani annak magasabb formájába. Ti most szó szerint gyorsan átalakulhattok a ti lehető legmagasabb formátokba!
Néhányan a végzetről és a sötétségről prédikálnak mindezzel kapcsolatban, másokat pedig teljesen hidegen hagy, hogy igazából mi történik.

Van sok Első-Hullámos, akik lelkesedtek a felemelkedés nyomán az elmúlt 40-60 évben, akik nem voltak közömbösek ezzel kapcsolatban és örülnek, mert tudják mi történik.

Mi azt mondjuk, hogy lovagoljátok meg ezt a fotonhullámot mindennel együtt, amitek van. Tekintsétek úgy, hogy ez az Emberség igazi szabadságának a kezdete. Ünnepeljetek, azt mondjuk!

Éljetek hibátlanul minden szempontból miközben mi minden pillanatban haladunk előre, amint az ionjaitok egyre gyorsabban és gyorsabban forognak.

Fontos, hogy hagyjatok mindent eltávolodni, ami ebből a szempontból nem szolgálja a lelketeket és nem nyitja meg az univerzum végtelen lehetőségeit.

A legtöbben már érzitek a rezgések erős növekedését a testben. Sokan közületek észrevettétek, hogy  elsodródtok az új helyetekről, elveszítitek a kapcsolatokat és az anyagi dolgokat. Néha teljesen kívül vagytok mindenen, egyedül, akár elveszve.
Biztosíthatunk benneteket arról, hogy minden úgy történik, ahogy kellene, és ez a régi energiák tisztulása, amelyeket olyan erősen őriztek. Ezek az alacsonyabb rezgések átalakulnak, így a fénynek és a szeretetnek ezek a isteni hullámai át tudnak áramlani a testen és leszállnak Gaia magjába. Az elnyomott érzelmi sérülések és a téves DNS programozás (korlátozott hitrendszerek) alacsony rezgéseit lehetetlen átvinni a magasabb dimenziókba. Ezeket a régi sérülésekből eredő energiákat el kell engedni a testből, így a fény-adatok teljesen át tudnak áramlani rajtatok és megfelelően földet érni. Ez teljessé teszi az isteni „áramköröket”, amely szuper lénnyé tesz titeket, amik valójában is vagytok.

A Földön a legmagasabb szintű ikerlángok fontos szerepet játszanak a "THE EVENT HORIZON"-ban. A világító ikerláng kulcsemberek vezetni fognak és megnyitják a kozmikus kapukat az ő együttes szeretetük intenzív erejével és előhozzák ezt a magas rezgésű érzékelést, amelynek a neve „Az Új Föld és Új Menny”.

Mi, akár az angyalok emberi testben, jöttünk, hogy elfoglaljuk a saját testünket az egész emberiségnek erre a nagy megvilágosodására és hogy hírül adjuk ezt a fontos üzenetet! Tudjátok, hogy sok Csillagfaj van most itt, ennek a hatalmas kozmikus történetnek a végső jelenetében, amelyben ti fontos szerepet játszotok.

Sok világból nagy egyéniségek vannak itt a tartományuk szélén, hogy lássák, hogyan csináljátok, és lássák, mit tesztek ezután. Ők csodálnak titeket!

Látjuk, hogy miután az első-hullám ikerláng kulcsemberek átmennek az 5D fátylán, meg fogják kezdeni a tényleges munkájukat mint férfi/nő csoportok a többiek legnagyobb szolgálatára, segítve az emberiség többi részét, hogy keresztülmenjen a nagy Szivárványhídon.

Nem győzzük hangsúlyozni annak fontosságát, hogy fordítsatok nagy figyelmet magatokra ebben a jelentőségteljes időben, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból!

Minden univerzumban ez a legnagyobb tanítás:
Szeresd Istent teljes szívedből, elmédből és lelkedből és ez a titok, hogy belépj a Mennyek Birodalmába. Kérdezünk titeket, kivel azonos ez a nagy Isten?

Szeresd magadat teljes szívedből, elmédből és lelkedből! Nincs más dolgotok, mint ezt tenni!

Köszönjük nektek nagyok, hogy eljöttök a Földre, erre a nagy céltudatos küldetésre.
Lépjetek be, ti jók és hűségesek! Ez a ti órátok a tündöklésre.
Ti vagytok a fénye ennek a világnak, ahogy egyszer egy nagy mester mondta. Ragyogjatok fényesen, hogy mindenki lássa.

Kedves barátaim, ez mind nagyon valóságos, már történik és meg fog történni pontosan úgy, ahogy mondják. Ez gyönyörű és csodálatos, és nincs mitől félni. Közületek senkit nem ér veszély.

A ti világotok most szabad lesz mindörökre! A szenvedés és káosz szintje ezen a bolygón nem maradhat meg még néhány újabb hónapig! Valamit azonnal tenni kell és ez valójában már megvan, amint Fénymunkások milliárdjai (ti) folytatják az átalakulást ebben a Szuper Tudatos Evolúciós Hullámban, hogy alakítsuk át magunkat és ennek a helynek a külső megjelenését paradicsommá, amint az volt.

Az ebben az üzenetben található adatok a forrásenergiából származnak ezen az eszközön keresztül.

Én a nagy Michael Arkangyal vagyok. A Szeretet és a Védelmezés Őrangyala, aki ezt mondja nektek.  
Isteni segítséget a fény minden nagy lényének!

 Michael Arkangyal



Fordtotta: MA



Üzenet Szent Germaintól, Hilariontól és Lord Sanandától 2015. augusztus