2015. július 8., szerda

Az angyalok csodálatos világa! Hogyan kérjünk segítséget tőlük?


„A Földön a legtöbb dolog rejtve van előttünk, de ezek felfedezéséhez kaptunk egy titkos érzékelési képességet, ami egy kapocs az életünk és a magasabb mennyei világok között!” –Dosztojevszkij-
„Az egyetlen dolog, ami hiányzik nekünk, az, az angyalok. Ebben a hatalmas világban nincs hely a számukra. És különben is, van szemünk felismerni őket? Lehet, hogy angyalokkal vagyunk körülvéve, anélkül, hogy tudnánk!” –Henry Miller-
„Nincsenek természetfeletti dolgok, csak természetalatti emberek – csoda!”
„Ugrani csak vakon lehet!  „Az eszed csak a földi létet irányítja, a szíved az Univerzumé, hallgass rá!”
Csak Istenhez imádkozunk, az angyalokat kérjük!  Az angyalok földi utunk őrzői!
Az angyalok Isten szolgái, küldöttei, nincsen szabad akaratuk. Isten a szeretetét küldi el, hogy boldogabbá legyünk! Reggelenként, ha ezzel a mondattal kezdjük a napot, nyugodtak leszünk: „Uram! Legyen meg a Te akaratod, felajánlom magam Neked, kérlek, gondoskodj Te! Hiszem, hogy ma váratlan csodák történnek velem!” (napközben járj nyitott szemmel, hogy észrevedd, mikor bukkanak fel a csodák, figyeld, hogy kivel, vagy mivel találkozol, mit mond, mertmindenki üzenetet közvetít felédMeg kell tanulnunk bízni a jelekben!)Gyakran előfordul, hogy egy belső hang hatására cselekszünk, majd kiderül, hogy jól tettük! Követtük az útmutatónkat, a megérzéseinket, ezért ott van a bennünk lévő jó érzés energiája!
Esti kérés: -„Hadd aludjak ma éjjel az öledben Mennyei Atyám, hadd jöjjön velem aki akar szabad akaratából!” „Bárki, aki nekünk bármit kívánt ma, sokszorosan kapja vissza!”
Az Atya a Nap, az angyalok a sugarai (a Nap a szellemi erő)! Mária az angyalok királynője!
Az angyalok közvetlenül az emberi ügyekkel foglalkoznak, az Atyát szolgáló alázattal fordulnak felénk (minden EGY!). Az angyaloknak nincs nemük, mindig egy adott feladathoz rendeltetnek, nagyságuk és formájuk is eltérő, változó (Lucifer a kontraszthatás segítségével láttatja a fényt).
Minden templomnak van saját őrangyala (Krisztusi Jelenlét angyalai; segítő angyalok). Egy mise alatt három tisztító folyamat megy végbe:
  • A megkeresztelődés során fehér, védelmező fényt kap a gyülekezet.
  • Megszabadítják a csoportot minden megpróbáltató erőtől, amelyre rajtuk kívülálló erők       hatnak.
  • A mise végén történik a csoport energetizálása, a Krisztusi szellem felerősítése (aki nem  áldoz, annak is). Ezután az áldás arany fénye az egész csoport tudatát spirituális energiával vonja be.
A házasságkötő ceremóniát és a házasságot is angyal felügyeli (válásnál fel kell szabadítani, mert álló energiává vált). Érdekházasságon nincs szellemi áldás!
Őrangyala mindenkinek a születése óta van, ő soha nem hagyhat el minket (van, akinek kettő is van)! Számunkra ő a legfontosabb, ő a „titkárnőnk”, mindenért neki szólhatunk! Ha valami bajunk van, őt kérhetjük közvetlenül, és nemcsak mi, de Ő is hívhat más segítő, illetékes angyalokat gondunk megoldására. A saját döntésünket, szabad akaratunkat tiszteletben tartja (akkor segíthet csak közvetlenül, tehát nem a mi kérésünkre, ha komoly életveszélybe kerülünk és így a földi időnk lejárta előtt halnánk meg, pl. hirtelen balesetnél!)
Szereti, ha beszélgetünk vele, pl. – „Érzem a jelenlétedet, kérlek, segíts nekem!” Szereti, ha becézzük, fantasztikus humora van! Megkérhetjük, hogy simogasson meg, feküdjön a fejünkhöz, ringasson el a szárnyaival, úgy altasson el! Szóljon, hogy megtaláljunk egy tárgyat, vagy kérhetjük, hogy reggel ébresszen fel! Ő mindig ráér, a mi örömünk, boldogságunk az ő jutalma! Az őrangyal és a szellemi vezető között az a különbség, hogy a szellemi vezetőt a mindenkori rezgésszintünkhöz kapjuk, így egymás után több is lehet egy életünkben.
Mindennek van angyala: a gyógyításnak (Rafael), védelemnek (Mihály), az állatoknak (Folafel), a zenének (Mozart, Vivaldi), van a reikinek is!
 
Kisbabákhoz babatündért lehet hívni. Van mamatündér is, a gyermekek 10 éves koráig őket, vagy segítő angyalokat hívhatunk pl. így: - „Drága babatündérek, gyertek, beszéljük meg,… ezt szeretném!”, vagy: -„Drága mamitündérek, ha gyermekem és az Atya akaratával egyező, akkor kérlek, segítsetek!”
Lehet a „mennyei kávéházban” is asztalt foglaltatni, beszélgetni egy habos kávé mellett arról, amit „idelent” nehezebb megoldanunk. Itt egy adott feladatnál nemcsak a meghívott személyek vannak jelen, hanem kérhetjük mindenki őrangyalát, szellemi vezetőjét is, hogy legyenek mellettünk, adjanak tanácsot, ők is segítsenek!
Egész nap lehet kérni az angyaloktól, vagy az Atyától, de a választott sorsunk ellen ők sem tehetnek semmit. Ha nem teljesül a kérésünk: vagy még nem jött el az ideje, vagy nem illik az „isteni (kozmikus) tervbe”! Mindennek rendelt ideje van, az Atya és az angyalok szellemi bölcsessége, hogy valamit ne idő előtt kapjunk meg! A helyes időpontról egy szép idézet a „Sorsfordulók” c. könyvből (Prédikátorok könyve 3,1-8 Károli G.)
 
Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.
Ideje van a születésnek, és ideje van a meghalásnak; ideje az ültetésnek,
   ideje annak kiszaggatásának, ami ültettetett.
Ideje van a megölésnek és ideje a meggyógyításnak; ideje a rontásnak, és
   ideje az építésnek.
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek; ideje a jajgatásnak és ideje a
   szökdelésnek.
Ideje van a kövek elhányásának és ideje a kövek egybegyűjtésének; ideje
   az ölelgetésnek és ideje az ölelgetéstől való eltávozásnak.
Ideje van a keresésnek és ideje a vesztésnek; ideje a megőrzésnek és ideje
   az eldobásnak.
Ideje van a szaggatásnak és ideje van a megvarrásnak; ideje a hallgatásnak
   és ideje a szólásnak.
           Ideje van a szeretésnek és ideje a gyűlölésnek; ideje a hadakozásnak és
   ideje a békességnek.
 
Negatív rezgésnél (káromkodás, aggódás), az angyalok elhúzódnak tőlünk. Aggódásnál hívjuk a „Bizalom” angyalait, hogy segítsenek! Lehet segítséget kérni ahhoz is, hogy ne húzzanak le a negatív energiák: -„Drága angyalaim, emeljétek fel a lelkemet…!” Szomorúságnál mások helyett is kérhetünk, pl. beteg ember, vagy kóbor kutya esetében.
Háborúk, harcok idején (iraki, izraeli), ne szidjuk a politikusokat, bírálásuk helyett gyakoroljuk az áldás törvényét, szeretetet, áldást kérjünk rájuk imával, és mondjuk: -„Kérek egy nagy, fehér angyalgömböt olyan energiákkal, amire ott szükség van, és vigyék el… (pl. Irakba).
Mihez kérhetünk angyalokat mindennapjainkban? Mindenhez! Nem is kell a nevüket tudnunk, legyünk kreatívak, de az is elég, ha ezt mondjuk: -„Kérek segítő, illetékes angyalokat…!”  Piacról kijőve, kérhetünk „tisztító” angyalokat pl. a zöldségekre. Ételre, italra (főleg, ha mikrohullámú sütőből vesszük ki) akár gondolatban is, rajzoljuk rá a 995-ös számot, hogy jó energiája legyen! Cipekedésnél teherkönnyítést kérhetünk, bánatban vigasztalást, séta közben a természet angyalait, hogy a negatív energiákat mossák ki. Segítenek, ha kérjük őket: káros szenvedélyekről leszokni, stressz ellen, forgalmi dugónál, telefonálásnál, levélírásnál, étteremben rendelésnél, háztartási gépekhez folyamatos karbantartásra, időlassítást is kérhetünk. Védelmet Mihály arkangyaltól, ajtó, ablak elé, és a ház négy sarkára, tanuláshoz, randihoz, vizsgához, versenyhez, hirdetés feladásnál, házeladásnál, műtéthez, fogyókúrához! Szúnyogok ellen, postai feladásnál, temetésnél. Kérhetünk „átfordító”, „rosszat jóra fordító” angyalokat is, pl. fáradtság, rosszkedv, stressz esetén, vagy -„kérek átfordító angyalokat, alakítsák át az aggodalmamat bizalommá!” Apró dolgoknál másoknak is lehet kérni, csak fogadja el!
Konfliktus helyzetnél mondhatjuk: „Istenem, ha ez a Te akaratodból történik, segíts helytállni, ha nem, segíts kihúzni ebből a helyzetből!” 
Életünknek négy alappillére van: munka, párkapcsolat (igazi társ), lakóhely,egészség. Ha egy négylábú széknek az egyik lába nincs meg, billeg!
Nagyszerű érzésünk is négy van, amelyeknek magas rezgéseivel olyan közel kerülünk a boldogsághoz, amennyire csak lehet. Ezek: az öröm, a jókedv, amegbecsülés és a büszkeségAmi nem öröm, az mindig negatív, alacsony rezgésű! 
Ahogy érzünk, úgy rezgünk, és ahogy rezgünk, olyan dolgokat vonzunk!Az általunk kibocsátott elektromágneses rezgések, hullámok hoznak létre minden történést az életben: kis és nagy dolgot, jót, vagy rosszat egyaránt. Mindent!Kivétel nélkül! 
(Lynn Grabhorn: 
A vonzás hatalma c. könyvében ír gondolataink és érzéseink bámulatos erejéről, hogyan változtassunk a dolgokon most azonnal, céljaink elérése érdekében!)
 
Angyali szférák (csoportok):
Első szféra: Égi tanácsadók
  • Szeráfok: a tiszta szeretet angyalai                     
  • Kerubok: a bölcsesség és harmónia angyalai
  • Trónok: a bolygók kísérő angyalai
Második szféra: Égi kormányzók
·         Birodalmak v. Dominiumok: mennyei prefektusok, isteni irodavezetők. Összehangolják a szellemi és az anyagi világot, irányítják az összes alájuk tartozó angyalcsoport működését. Ők a kegyelem csatornái!
·         Erények v. Erők: csodatevő angyalok. Hatalmas fénynyalábokat árasztanak magukból. Ha csoportosan felemeljük a tudatunkat, pl. meditációval, és rájuk hangolódunk, hozzáférhetünk a belőlük áradó bölcsesség kincseskamrájához.
·         Hatalmasságok: a karma urai (közösségi-, nép-, világ-, univerzum-karma). 
Az egész emberiség lelkiismeretének hordozói, kollektív történelmünk őrzői. 
A születés és a halál angyalai.
Harmadik szféra: Égi küldöttek
  • Fejedelemségek v. Árkhájok: a nagyobb csoportosulások angyalai, az egész univerzumban munkálkodnak. Ők a kormányok, városok, nemzetek, multinacionális cégek őrangyalai. Eurália a Föld angyala, ő a harmonikus és egységes Föld tervének őrzője. Felelős az emberek egyenlő jogaiért, a kormányok békés együttműködéséért, egy stabil világrend kialakításáért. Az ENSZ tervét is segíti, nemcsak az egységes világvallást.
  • Arkangyalok: fényt hozó v. megvilágító angyalok. Ők foglalkoznak a nagyobb volumenű emberi erőfeszítésekkel.
A négy fő arkangyal: Mihály, Rafael, Gábriel és Uriel  (a teremtés arkangyalaZofiel).
  • Mihály (Mikael): védelem, erő; Istenhez hasonló, fény hercege, mennyei sereg ura
    Az új tudatú emberi lelkek teljes átalakítása a feladata, ami nemcsak a lelkekre, hanem a Földre is vonatkozik. A harmonikus létforma kialakulásáért is felelősséggel tartozik. Védelem kérése reggel: - „Drága Mihály! Kérek védelmet és erőt a mai napra, magamra és…(embereket, lakást, helyzetet, autót, munkát, állatot is, felsorolhatunk mindenkit és mindent!). Kérlek, végy körül bennünket angyalaiddal! Köszönöm! – Kérlek, burkolj be a kendődbe minket! Kérek magunkra egy tükörpiramist, melynek külső falai minden negatív támadást szeretetfényként vernek vissza. Hasson ez a védelem mostantól holnap reggelig! Kérem, ennek a védelemnek igény szerinti megerősítését! Köszönöm!”
  • Raffael (Raphael): Isten orvossága v. Isten meggyógyít. A gyógyítás, az utasok, a szépség arkangyala, a szeretet és a szerelem legfőbb apostola. Gábriel mellett lehet kérni a szépség befogadására, ő ihlette meg a festőket. A kórházak, a gyógyítók, a gyógynövények felelőse, valamint az érzelmi, mentális, fizikai betegségek személyre szóló, és az egész bolygót érintő gyógyulásokra is hatással van.
  • Gábriel: Isten hőse, bajnoka, ereje; az én erőm az Isten. Az érzelmek, a kapcsolatok, a művészetek, és a kreatívitás arkangyala. Feladata, hogy felébresszen minket. 
    A bántalmazások, a szenvedélybetegségek, a rosszul működő családok, és a homoszexuálisok segítője. Ő jelentette be Máriának és Erzsébetnek Jézus és Keresztelő Szent János születését. Ő diktálta a Korán szövegét Mohamednek, ő választotta szét a Vörös tenger vizét.
  • Uriel: Isten tüze, Isten fénye, ő a belső fény (a külső fény: Metatron). Ő a szolgálat és a béke szelleme, az üdvözülés arkangyala, és a jelenlét egyik arkangyala. Szeretetet, gyógyulást, hitet, bátorságot hoz. Őt küldte Isten Noéhoz, ő áll a Paradicsom kapujában kivont karddal a kezében, ő hozta le az alkímiát és a kabbalát. Kérhetjük a következő ügyekben, mert hozzá tartozik: a tudomány, gazdaság, politika, politikai reform, környezetvédelem, a mérgező anyagok megtisztítása, új technológiák, ételek, a növénytermesztés, állattenyésztés,, lakások-házak tervezése és építése, orvosi kutatások, társadalmi egyenlőség és a munka is!
A számos arkangyal közül érdemes még ráhagyatkoznunk Zofiel arkangyalra, aTeremtő erőre. Arra tanítja tudatunkat, hogy felfedezze a bensejében égő fényt. Minek szenvednél hiányt, ha a kérdezéshez a teremtő erőnek ilyen bősége áll rendelkezésedre? 
Isten azt akarja, hogy vele együtt teremtsünk, osztozva vele az erő formába öntése fölött érzett örömén. 
Érzelmeid kötnek össze az Örökkévalóval, hogy a gondolati formát erővel tölthesd fel, és fizikai szubsztanciává változtathasd! Vágyni olyan dolgokra, amelyek elősegítik magunkra ébredésünket jó dolog, erős vágyat érezni arra, hogy felszabaduljunk, hogy szeretetet adjunk és kapjunk, hogy megleljük a nekünk való munkát, hogy szépség vegyen körül, hogy teljesebben, egészségesen, az élethez szükséges szexualitással éljünk; egytől-egyig kívánatos!
szándék és az érzés itt kulcsszerepet játszik! Ha vágyaid túlnyomóan anyagi természetűek, lépj akcióba, keresd meg e kötődés okát, és szabadítsd fel önmagadat! 
Ne vesztegesd idődet közönséges, jelentéktelen célok elérésére! 
Ezek helyett összpontosíts üdvös törekvésekre, amelyek méltóak arra, hogy ezeket kövesd!
Tedd magad tiszta és nyitott edénnyé, aztán kérd meg Zofiel arkangyalt, töltsön meg téged annak világos látomásával, amire vágysz! Érzelmeidet arra fordítsd, hogy a látomást formába öntsd! 
Ha Istentől jön, teljesnek fogod érezni! Izgalomba jössz, kérdés, vagy kétség nem marad a lelkedben! 
Fogadd hálával a látomást és cselekedj! Az angyalok majd segítenek! 
Isten akarata az, hogy kívánságaid teljesüljenek!
„E világ pusztán kanavásza képzeletednek, jellemünk próbakövei: álmaink!” – Henry David Thorean
A harmadik szféra harmadik csoportjába tartoznak az angyalok: ők közvetlenül az emberi ügyekkel foglalkoznak, mindenki számára a legfontosabb a saját őrangyala!
Dr. Doreen Virue: „Fényküldöttek útja” c. könyvében van az angyalok hívására, lelkünk gyógyulására egy szép reggeli ima: -„Istenem! Kérlek, küldd el hozzám angyalaidat ma is, hogy segítsenek tudatomat és szívemet a szeretetre összpontosítani, hogy a Te szeretetedből tekintsek mindenre, és tudatában legyek minden élővel való egységemnek! Ámen.”
„A nők imakönyvé”-ben van egy megszívlelendő gondolat a szeretetről, ill. a hiányáról. Fogadjátok befejezésül sok szeretettel! A címe: „SZERETET NÉLKÜL”
 
Szeretet nélkül semmire sem megyünk.
Szeretet nélkül a kötelesség elkedvetlenít,
Szeretet nélkül a felelősség kíméletlenné tesz
Szeretet nélkül az igazságosság keménnyé tesz,
Szeretet nélkül a kedvesség képmutatóvá tesz,
Szeretet nélkül az okosság kegyetlenné tesz,
Szeretet nélkül a rend kicsinyessé tesz,
Szeretet nélkül a becsületesség kevéllyé tesz,
Szeretet nélkül a tulajdon kapzsivá tesz,
Szeretet nélkül a hit fanatikussá tesz,
Szeretet nélkül az élet értelmetlen…
 
 
Leírom, hogy kezdem én reggel a napi védésemet:
 
Először imádkozom: Miatyánk, Üdvözlégy Mária
Utána kérem Mihály arkangyalt, hogy védjen bennünket, majd megerősítő mondatokat mondok magamnak.
 
Védelem kérése reggel:
-„Drága Mihály! Kérek védelmet és erőt a mai napra, magamra és…(embereket, lakást, helyzetet, autót, munkát, állatot is, felsorolhatunk mindenkit és mindent – kérhetünk orvosra, vizsgálatra, fodrászra, arra az illetőre, akivel aznap tárgyalásunk, vagy valamilyen megbeszélésünk van, hozzátéve: „ -Minden úgy történjen, ahogy mindenki számára a legjobb!”
Kérhetünk buszra, autóra, amellyel aznap utazunk. Én külön csoportokban, családok szerint szoktam – pl: „ – Kérek védelmet és erőt Juditra, családjára, autójára, mai munkájára…stb 
Először a családtagokra küldök, idősebb unokámat említve pl. az iskolájára, tanítónénire, gyerekekre, tanulásukra, egészségi állapotukra, jókedvükre…
Minden „csoport” végén külön megemlítem, hogy „kérek védelmet és erőt mai munkájukra, egészségi állapotukra, jókedvükre…
Autóra, sőt biciklire is még külön mondom: - Kérek védelmet a műszaki állapotára, az úton közlekedő összes emberre, állatra, és járműre, hogy minden rendben legyen a mai közlekedésben…
Ha hosszú a sor, vagy kevés időd van minden nevet felsorolni az ismerősöknél, mondhatod összefoglalva, hogy: - Kérek védelmet és erőt mindenkire, akit ismerek és szeretek!
Ha valaki beteg a családban, vagy az ismerősök közül, még kérem különRaphael arkangyalt is mellé, mondom a nevét is, konkrétan, hogy kinek van rá szüksége:
-Drága Raphael kérlek, küldj (név)….. mellé gyógyító angyalokat.
A felsorolások után ezt mondom:
- Drága Mihály! Kérlek, végy körül bennünket (vagy védd körül őket) angyalaiddal!
Köszönöm!
Legvégén:
 - Drága Mihály, kérlek, burkolj be a kendődbe minket!
Kérlek magunkra egy tükör-piramist, amelynek külső oldala minden negatív támadást szeretet-fényként ver vissza.
Kérem, hasson ez a védelem mostantól holnap reggelig!
Kérem, ennek a védelemnek igény szerinti megerősítését!
Köszönöm!
 
Ezekkel a megerősítő mondatokkal fejezem be a védést:
„Hiszem, hogy ma váratlan csodák történnek velem!”
„Drága Istenem! Kérek hitben, reményben és feltétel-nélküli szeretetben való megerősítést, és kérlek, segíts, hogy napról-napra jobb legyek!”
„Elfogadom a jólétet, a bőséget, mert tudom, hogy mindent megkapok, amire szükségem van most, és az elkövetkezendőkben egyaránt!”
„Elengedem a múltat, elengedem a jövőt, békés és nyugodt vagyok, mert tudom, hogy minden isteni rendben halad, és a helyzet már meg is oldódott!”
Drága Atyám! Legyen meg a Te akaratod mindenben, Rád hagyatkozom, kérlek, gondoskodj Te, és kérlek, segíts, hogy ne térjek le a helyes útról! Köszönöm!”
 
„Az angyalok néha csak úgy feltűnnek a semmiből, mosolyt csalnak az arcunkra még olyankor is, mikor semmi okunk nincs mosolyogni, majd újból köddé válnak. 
Bárkiből lehet angyal, aki megtanul akár csak egy pillanatnyi örömet is szerezni másoknak. 
Aki nem képes minden múltat feledve a pillanat küszöbére telepedni, aki nem tud egy ponton - mint a győzelem istennője - szédülés és félelem nélkül megállni, az sosem fogja megtudni, mi a boldogság.”  - 
Nietzsche




Kötelékek elvágása
Mihály és Rafael Arkangyal segítségével
 

Kötelékek:
Amikor egy kapcsolathoz bármilyen jellegű félelem társul, akkor kialakul egy egészségtelen kötelék, amely a másik ember felé épül ki. Ez a kötelék összeköti a két embert, látható, tapintható. Energiacsatornaként működik egyik embertől a másikig, ezáltal a kötelék másik végén lévő személy energiát vonhat el tőlünk, anélkül, hogy tudomást szereznénk róla. Bizonyára éreztük már néhányszor, hogy bizonyos emberek társaságában könnyebben lefáradunk, lehangoltak leszünk.
Ez pontosan azért van, mert ez az ember „leszívja az energiánkat”. Ebben az esetben biztos, hogy egy láthatatlan kötelék köt össze vele bennünket. 
Azoknál, akik gyakran panaszkodnak krónikus váll-, nyak- és hátfájdalmakra, könnyen elképzelhető, hogy egy vastag kötelék indul el erről a területről, és ez a valódi bűnös.
És minél hosszabb ideig tart a kapcsolat az „energiavámpírral”, annál vastagabb lesz ez a kötelék. A vastag köteléken keresztül, pedig nagyon könnyen áramlik az energia egyik irányból a másikba. 

Gyakran érezhetünk krónikus fáradtságot is:
Az ilyen esetekben túl sok kötelék köt bennünket olyan mohó, és telhetetlen emberekhez, akik megcsapolják energiáinkat. Ha tehát te is gyakran érzed magad indokolatlanul fáradtnak, akkor minden valószínűség szerint egy ilyen kötelék áldozata vagy.
Valószínűleg attól félsz, hogy a kötelék másik végén lévő személy sorsa valóban tőled függ.
De nem árt szem előtt tartani: ha működésképtelenné tesznek téged, akkor az azt jelenti, hogy lehúztak a saját szintjükre, tehát elszívják az erődet. Ez, pedig senkinek sem jó!
 
Megoldás: a kötelék elvágása
A kötelék elvágása egyáltalán nem azt jelenti, hogy elhagyjuk a másik személyt, vagy elválunk tőle. Mindössze azt jelenti, hogy elengedjük a kapcsolat egészségtelenül működő részét.
Ezzel a szeretet szálát még csak véletlenül sem sérthetjük meg.

A kötelék elvágása Michael arkangyal segítségével:
Michael arkangyal egy kardot tart a kezében, amellyel minden negatív köteléket képes elvágni. Egyszerűen csak üljünk le, és kérjük meg őt, hogy jöjjön el hozzánk.
Továbbá kérjük meg, hogy vágja el az összes olyan köteléket, amely negatív energiát továbbít felénk. Egészen addig üljünk nyugodtan, amíg el nem vágja ezeket a kötelékeket.
Michael gyógyító energiát fog küldeni neked is, és a kötelék túlsó végén lévő személynek is.
Mialatt a kötelékeket vágja, az érzékenyebbek légnyomásbeli változásokat érzékelhetnek.
Miután a köteléket elvágta, érezni fogjuk, hogy több energiánk van, fájdalmaink enyhültek, vagy teljesen megszűntek.
 
A makacs kötelékek elvágása:
Michael arkangyal csak is akkor képes elvágni a köteléket, ha te is kész vagy arra, hogy elengedd nehezteléseidet az iránt, akihez a kötelék fűz. Ha ragaszkodsz haragodhoz, akkor nem lehet a köteléket elvágni. Amikor tehát Michaelt hívod, tedd hozzá a következőket, és közben gondolj az érintett személyre:
„Szeretnék minden fájdalmat elfeledni. Kérem, hogy a fájdalom helyére béke költözzön most!”
Különleges kötelékek elvágása:
Rendszerint ezek a kapcsolatok járnak erős kötelékkel, és ennek következtében erős fájdalmakkal: szülők, múltbéli és jelenlegi szerelmeink. Gondoljunk tehát egyenként ezekre a személyekre, miközben érezzük magunkban a szándékot a félelem-kötelék elvágására. 

Függőség-kötelék elvágása:
Helyezkedj el kényelmesen, és gondold végig azon szokásaidat, viselkedési formáidat is, amelytől szeretnél mihamarabb megválni. Ez egy igen erőteljes módszer, ezért tegyük fel magunkban a kérdést: valóban szeretnénk megválni ezektől?

Vizualizáljuk azt, hogy ezek a dolgok, vagy helyzetek, amelyekre szenvedélyesen vágyunk, az ölünkben fekszenek. Majd lássuk azt, hogy a gyomrunk felett lebeg 20-30 cm-rel.
Ezt úgy képzeljük el, mintha a gyomrunkból egy fa gyökerei nőnének ki.
Kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy vágja el az összes gyökeret. Megfigyelhetjük, hogy ezt követően milyen könnyen eltávozik tőlünk a dolog.
Eztán Rafael smaragdzöld fényt vet a hasadra, hogy a sebek begyógyulhassanak.
Miközben lélegzel, engedd, hogy a gyökerek helyén a testedbe is bekerülhessen ez a csodálatos fény.
  Forrás: Ismeretlen









A koboldok varázslatos legendája teljes film


"Irtsátok ki a magyarokat" - Teljes fim