2015. július 7., kedd

A Zakkant Spirituális



Szeretettel ajánlom az alábbi írást!

http://otthonfa.hu/a-zakkant-spiritualis/


A júliusi energiák megsokszorozzák az akaratod erejét!




A világ semmilyen ereje nem kényszeríthet arra, hogy olyasmit tegyél, ami ellenkezik az akaratoddal. Ez a szabad akarat szellemi törvénye. A szabad akaratod közvetítője a szíved szava, vagyis a vágyaid, amelyek megmutatják számodra merre kell menned, hogy az életfeladatod betöltésének útján járj. Nincs olyan, hogy valamilyen szenvedést azért kell vállalnod, mert a sorsod erre ítél téged. Nincs olyan ember, akinek az az életfeladata, hogy szenvedjen. Ami hosszú távon nem okoz örömet számodra az biztos, hogy nem tartozik a veled született feladataid közé.
Amikor az életfeladatod útját járod bár vannak nehézségek, amikkel szembe kell nézned hosszú távon mégis örömet érzel az életed egésze felett. Az öröm érzése közvetíti számodra a szíved szabad döntését.
Ha valamiben nem találsz hosszú távon örömet biztos lehetsz abban, hogy nem kell arra menned. Az életed soha nem kényszerít téged arra, hogy olyasmit tegyél, amiből hiányzik az öröm. Ha azt veszed észre, hogy jó ideje nem nevettél jóízűen, akkor tekintsd ezt figyelmeztetésnek, ami arra int téged, hogy alá rendelted magad mások akaratának, amiben elveszett a szíved szabad döntésének lehetősége.

Saját akaratodból mentél bele, saját akaratodból ki is tudsz jönni belőle

Bármilyen keserű is jelen pillanatban az életed biztos lehetsz abban, hogy minden ami történik a saját beleegyezéseddel történik. Ha öntudatlanul is, de minden esetben te döntesz az életedről. Ha te döntöttél úgy, hogy vállalod a jelenlegi önkéntes rabságot, akkor te vagy az is, aki önálló erejéből ki tud jönni belőle. Egyszerűen csak egy döntést kell hoznod és meg kell tenned a szükséges lépéseket. Minden más csupán kifogás, amivel tovább nyújtod a szenvedésedet.
Ha csak azért maradsz benne egy számodra kedvezőtlen helyzetben, hogy ne bánts meg másokat, akkor nem csak magadnak, de a másiknak is ártasz. Nem csak magadat csapod be, hanem azt is akit nem akarsz megbántani. A tétovázásod csak tovább nyújtja az értelmetlen szenvedésed. Az azonnali döntés bár fájdalmas, mégis felszabadító erejű, hiszen tiszta lelkiismerettel kezdhetsz új fejezetet az életedben.

Ha el akarod titkolni, akkor itt az ideje, hogy kimondd

Az első jel, amit felismersz, amikor a szíved ellen cselekszel a titkolódzás. El akarod titkolni azt, amit a szíved mélyén érzel és el akarod rejteni, amit a helyzetedről tudatosan gondolsz. Pontosan tudod, hogy ha kimondanád, amit valójában érzel és gondolsz, akkor összeomlana az eddig illúziókra épülő életed. El akarod kerülni az összeomlást, de minden egyes perccel csak tovább mélyíted a szakadékot, ahová a végén bezuhansz majd.
Ha felismered, hogy el akarsz rejteni magadból valamit, akkor itt az ideje, hogy kitálalj. Ha őszintén vállalod önmagad lehetőséget teremtesz arra, hogy tiszta lappal új helyzetet teremts. Könnyen lehet, hogy ebben a folyamatban véget érnek majd kapcsolatok és lezárulnak hosszú évek óta tartó szakaszok az életedben. Ami ezután jön azonban sokkal izgalmasabb, hiszen végre a saját szívedre hallgatva hozod meg a döntéseid.

Semmitől nem kell félned, mert az energiák mindig téged támogatnak

Sokszor félelmetesnek tűnik a szíved szavát vállalva szembeszállni mások akaratával, de egyáltalán nincs mitől félned. Ameddig vállalod önmagad és az aktuális energiákkal együttműködésben cselekszel semmilyen baj nem érhet. Sőt az energiák olyanok lesznek számodra, mint az Őrangyalok, akik melletted állnak jóban és rosszban, fogják a kezed és védelmeznek téged.
Nem hagylak egyedül! Ha szeretnéd részletesen is megismerni milyen hatások érnek téged ebben a hónapban, akkor a születési dátumod alapján ingyenesen elkészítem neked a személyre szóló havi energetikai előrejelzésdet.