2015. január 8., csütörtök

2015 Az Áttörés Éve





Mit hoz 2015 ? ... Életünk nagy TANULÓ ÁLLOMÁSA.





2015-ben a két nagy tanító bolygó a SZATURNUSZ és a JUPITER is nagy leckéket és lehetőségeket hoz felénk. ... Vannak Mindenkire és az egész Földre ható rezgések, melyekre a saját Életünkben reagálni is fogunk, és vannak személyes Életünkhöz kapcsolódó Életleckék. ... Ha tudatosan éljük az Életünket, akkor ezt jól ki tudjuk használni. 



2015.01.01.-vel a 8-as szám rezgése uralja a Világot és a Személyes Életünket. A nyolcas a kozmikus egyensúly száma, a Világmindenség ISTENI RENDJÉT jelképezi. Megmutatja Nekünk azokat az Élethelyzetünket, ahol ideje kitörnünk a régi mintáinkból. 

A kínai asztrológia szerint 2015.02.19.-vel a Kecske évi indul el. A Kecske Yin energia, a béke, a harmonikus együttélés és a nyugalom szimbóluma. Ez megadja az év alaphangulatát.

A Káldeus időrend szerint a 2015.-ös tavaszi napfordulóval (2015.03.20.) a JUPITER energiáit felszínre hozó csillagászati év indul el. Igazi VILÁGKÉPET formáló időszakot élünk meg, melyben keressük a VALÓS, IGAZ HITET, melyre alapozhatjuk az Életünket. ... A Jupiter meghozza azokat a lehetőségeket is melyben itt és most kiteljesedhetünk.


Az egyik legszebb újévi köszöntővel érkezik az erdélyi nagymama!


Mária Magdolna üzenete 2014. Október 3.