2015. szeptember 27., vasárnap

Lezárult egy korszak..





"Lezárult egy korszak, a veszteséget teremtő idő hátrahagyva.
Megindult a bőség teremtésének időszaka. Ki az új magokat szórja, a jövő termését adja.
Új lehetőségek, új munkák, új emberek jelennek meg életedben.
Átmenetben vagy, már nem vagy abban, mi e helyzetet kialakította, de még nem vagy az újban, tartasz az új irányába. Most megalapozhatod jövődet, ebben segítenek az Égiek. Visszatérnek régi szerelmek, hogy új értelmet nyerjenek.
Olyan lehetőségek jönnek, melyek abban
 segítenek hogy tudásodat, tapasztalataidat tudd gyarapítani.
Az emberi kapcsolataidban meg fognak azok jelenni, kik nagy tanításokat fognak adni. A hamis ígéretek nem fognak valóra válni, mert nincs mögötte semmi. Régi sérelmek fognak feloldódni, mert képes vagy megbocsátani.
Az új munka, az új vállalkozás akkor fog elindulni, ha te magad is képes vagy változni, és hajlandó vagy érte tenni. Ki a megoldásokat kívülről reméli, fog csalatkozni, mert nem változik semmi, az üres ígéretek bíztató jövőt jelentenek, de a tettek csak akkor teremtődnek, ha az ígéretek szívből jönnek, s egy azon cél irányába teremtődnek. A szerelemből fogant gyermekek nem csak szépek, de bölcsek, magasabb síkokból érkeznek. A bölcsek a világban tiszta forrást jelentenek. A tekintetben meg fogod látni, hogy kinek mi lakozik lelkében, s mi lakozik szívében. Egy nagy lépéssel fogsz célod irányába haladni, ha hajlandó vagy érte tenni. Hogy kinek, ki a párja, az idő múlása, mi ezt megmutatja. Ki, magát, mire tartja, párját is így választja. Az igaz szerelem lángja nem nyújt meleget azok számára, ki a kölcsönös érzést nem tapasztalja. Sem az üzleti vállalkozásban, sem a párkapcsolatban nincs lehetőség arra, hogy hamisság legyen alapja. Mert a hamisság az egységet megbontja. Megváltozik minden a napokban. Kinyílik az új kapuja, hogy ki lép be oda, s ki lesz, ki kezét fogja, ez a szabad akarat hatalma. Csak az marad, mi a szív által lett alkotva."
Vigyázzanak Rád az Angyalok!👼
Farkas Ibolya👼

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése