2015. szeptember 25., péntek

Az ősz az elmúlás, a lezárás időszaka







"Az esőcseppek elmossák a könnyeket, feláztatják a földeket, hogy a földbe új magok kerüljenek, s mikor kell, szárba szökkenjenek!
Az ősz az elmúlás, a lezárás időszaka. Előkészítő időszak, az újrakezdést, az új élet alapjait lerakja. A szomorúság könnyeit elmossa, az öröm könnyeit hordozza. A természet támogatólag hat mindazok számára, ki képes sorsának lapjain az új irányok meghatározására. A magot előbb el kell vetni, hogy szárba tudjon szökkenni. A dolgok folyását sem te, sem más nem tudja megakadályozni, mint a víz, a változás életedben mindig utat fog találni.
Mi le fog zárulni, s nem fog folytatódni, értékét fel fogod ismerni.
Csak az tud szívből élni, ki képes szívből szeretni. A természet mély álomba fog merülni. Látszólag nem történik semmi, de egy új élet fog megjelenni, s a magok bár mélyen fognak a földben pihenni, tavaszra minden újra ki fog zöldülni, s szárba fog szökkenni. Ki a veszteséget éli, nem sejti, hogy ez az időszak így segíti, hogy képes legyen felismerni, hogy miben, s hogyan kell változni.
A megoldást nem kívülről kell várni, belül Önmagadban kell elindítani.
Ki nem hajlandó semmit elengedni, igyekszik minden meglévőbe görcsösen kapaszkodni, a változások irányába rugalmatlanná fog válni.
A görcsösség a görcsösséget teremti, fel nem ismeri, hogy az Élet így segíti, mert élete kezd működésképtelenné válni. Torlódik az energia, törést okozhat, a lágy áramlást gátolni ideig-óráig tudja, mert az egyetemes törvényszerűség által a káoszt, a zavart a harmónia, mi felváltja. Minden a helyére kerül.
Helyreáll a rend újra.
A mély álom a pihenés időszaka, az ébredést támogatja.
Ki az új magokat szórja, bő termést adhat a tavasz és a nyár időszaka, a következő év ezt mutatja. Legyetek szeretetben, hogy kizöldüljön lelketek virága."
Vigyázzanak Rád az Angyalok!👼
Farkas Ibolya
👼







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése