2015. május 14., csütörtök

Pünkösd varázslata – alkímiája: A Felvállalás Ünnepe


Saint-Germain Fénymester üzenete: „A lélek felvállalja önmagát, megmutatkozik az anyagban az őseredet igazság…”

„Pünkösd varázslata 2015-ben még fokozottabban jelentkezik, mint eddig, hiszen 2015 a Nagy Változások éve, amikor mind az a sok lélekmunka, amit az eddigiekben végzett a lélek, testet ölt, manifesztálódik, a változás, az alkímia végbemegy az anyagban is. Pünkösd a Lélek megnyilvánulása az anyagban, amikor a Lélek alászáll, és megmutatkozik a földi síkon, a Terra világában.
Jelen Pünkösd energiájában egyszerre tör felszínre az elmúlt életek és a jelen élet lélekmunkája. Egységbe rendeződik az oldások és gyógyulások alkímiai ereje. Megmutatkozik az eddigi tisztulás, gyógyulás, feloldódás az anyagban életfeladat, lélek-küldetés, párkapcsolat, családi kapcsolatok, baráti kapcsolatok zónáiban egyaránt.
Pünkösd az Aranykorba való kilépés, belépés, átlépés, a Felvállalás Ünnepe, amikor a lélek felvállalja önön valóságát, eredetét. Pünkösd Szentlélek energiájában a lélek ünnepli önön gyógyulását, tisztaságát (fehér galamb szimbóluma), őseredet igazságát. A kristálytiszta és szent lélekeredet fentről alászáll, ahogy fent úgy lent, a lélek kibújik odújából, ahogy bent úgy kint, a lélekvalóság megmutatkozik, és szárnyal.
Ezt hozza 2015 Pünkösdje, még fokozottabban, mert összeadódik 2015 és Pünkösd alkímiai energiája.
 A folyamat nem az egyéntől függetlenül történik meg. A jelen lévő kollektív energiák hatnak az egyénekre, ám mindig és kizárólag a lélek saját aktivitásában megy végbe az alkímia. Hiszen az Aranykorban élők, az Aranykor Krisztusi Szeretethálóján lebegők nap, mint nap, életvitel szerűen élik, cselekszik a lélek tisztántartását, a mentális és az érzelmi terek tisztaságban és szeretetben tartását…
Üdvözöllek az Aranykorban…”
Diktálta: Saint Germain Fénymester
Közvetítette: Kristályfény33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése