2015. február 4., szerda

A Kegyelem energiája utat nyit a változásban.





A Kegyelem energiája utat nyit a változásban.
Egy olyan energia térrel rendelkezik, mely lágyságával és harmóniájával átrendezi az életedet.
A Kegyelem energiái erőteljesen jelen vannak ebben az időszakban. Olyan kapuk nyíltak meg, melyen keresztül a Kegyelem energiái folyamatosan áradnak a Világra.
Tanácsolom használd ki ezt az időszakod, hogy a Kegyelem energiáit behívd az életedbe!
Hívd segítségül a Kegyelem Angyalait, a halvány rózsaszín és a világoskék Sugár energiáit, hisz Ők ennek a sugárnak az energiájával dolgoznak, aktiválják a kódokat.
Ülj le egy csendes helyre, mélyedj el magadban, nyisd meg a szívedet, lelkedet, és legyen meg a vágy, fogalmazódjon meg a benned kérés ott legbelül, hogy magadba kívánod fogadni a Kegyelem energiáit.
- Kegyelem Angyala hívlak téged! Energiáidat áraszd a sejtjeimbe, kérlek oldd fel és emeld a Fénybe azokat a részeimet, amelyek még félelemben, fájdalomban, kétségben tartanak, és nem engedik hogy teljesen megnyíljak a Fényre!
Ha mindezt őszintén szívből akarod, a Kegyelem Erői ebben a segítségedre lesznek. Áldás!
2015. Február 3. (Jégbontó hava)


 
Jézus üzenete: A Kegyelem a Szeretet legmagasabb formája. 

Mikor megbocsájtasz, kegyelemteljes vagy.https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1chVPqZF3f9RCOcpigVnaJf6W1pxKjanN1j5kymcZ6u4-lbZW3ZKk1JJscczDH4o-VKpEtNpCFeaTq7n1801GFME146EiNiHGb9QbsmA7Tof3OH_FpIt2lfFoka31XRtkaoLvFncBRwM/s320/J%C3%89ZUS+ajt%C3%B3n+kopogtat.gif
A Kegyelem határokat szabadít fel, korlátokat bont le.
Olyan mélységeket szabadít fel a Szeretet megnyilvánulása által, melyet TI emberek itt földi testben még nem érthettek meg.
A Kegyelem átemel az akadályokon, erőt ad, mert szívedet egy különös lelki tartalommal ruházza fel, melyben rádöbbensz, hogy te és ISTEN egyek vagytok.
Itt már, ebben a pillanatban nincs különválás, szétszóródás, itt már Egység van.
Ekkor látod meg a másik emberben is Istent, és nyúlsz az elesett után, adsz neki segítő kezet.
A Kegyelem gyakorlása nagyon fontos számotokra, főleg a mostani időszakban, mikor a világ egy felbolydult méhkashoz hasonlít.
Ha kegyelem teljesek vagytok egy másik emberrel, akkor a Kegyelem az otthonodban, lelked templomában is megjelenik, és olyan csodás cselekedeteket tudsz végrehajtani általa, mely emeli a világ rezgését.
A Kegyelem egy szent erő, melyben a lélek szárnyra kap, és egy olyan utat jár be, melyben Isten gondolta és teremtése nyilvánul meg rajta keresztül.
Különös kegyelmi időszakok vannak az ember életében és a világ rendjében. De sajnos sokszor TI emberek ezt észre sem veszítek, nem fogadjátok be a reátok zúduló kegyelmeket, mivel ÖnMagatokra sem figyeltek, hanem messzire a távolba néztek, vagy éppen a múltban időztök, így még lehetőségetek sincs rá, hogy a jelen tükröződésében meglássátok a kegyelem Isten adta csodáit.
Így, amire kérlek bennetet, - A másik emberben Istent lássatok meg, a szegényben, a szenvedőben, az elesettben is Isten Szent Lelke van jelen, Ő munkál benne, ezért ne forduljatok el tőle,- nyújtsatok segítő kezet feléjük.
Irgalmasak legyetek, mely az Új Világ szent ereje, és Szentsége.
Legyezte: ÁhimRé - Feketéné Lendvai Katalin
Veszprém. 2012. április (Szelek havának) 18.-ik napján


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése