Ugrás a fő tartalomra

Anri: Tisztító és teremtő meditáció - (ismertetővel)

Kérem Mindenki a saját szűrőjén keresztül engedje át az alábbi meditációt!
Amit itt egónak nevez, az véleményem szerint a bennünk lévő negatív tulajdonságok, amit pozitívvá változtatunk. Áldás!


Ez a meditáció abban segít neked, hogy megtisztítsd magad a negatív energiáktól, feltöltődj pozitív energiákkal és bevonzhasd az életedbe azt, amire vágysz.
Hatékonyan segít neked elvégezni egy belső munkát, aminek hatására fejlődik a tudatosságod, és az életminőséged lelki és fizikális szinten is emelkedik.


Részlet a videóból: 
" Ez nem egy szokványos meditáció, ezért is bátorkodom rabolni az idődet egy bevezetővel, és a meditáció után egy hosszabb magyarázattal. Ez nem egy lazítási vagy koncentráló gyakorlat, hanem egy magas szintű belső út egyik legfontosabb meditációja.
 Ha elsajátítod, és rendszeresen gyakorlod, olyan kulcsot kapsz a kezedbe, ami hosszú időre segítséget nyújthat a lelki fejlődésedhez, és ez által az életminőséged tényleges javításához. "
 "A szeretet azt mondja, hogy minden és mindenki EGY, ha a másiknak jót teszel, magadnak is jót teszel. Ha a másiknak ártasz, magadnak is ártasz.
Ha felfogjuk az egységet, rájövünk, hogy minden és mindenki tükröt mutat nekünk.
És hogy nem történik velünk olyan, aminek nem kell megtörténni.
Viszont pontosan az történik, aminek történnie kell. Akkor nem vádoljuk a másik embert vagy a körülményeket a problémáink miatt, hanem rájövünk, hogy mindennek az oka mi magunk vagyunk. S innen már csak egy lépés, hogy felfedezzük a bennünk lévő teremtő erőt, s megértsük, hogy az egész világ tükör, és a fényforrás bennünk van."
"Minden egó belőlünk táplálkozik, s fogságban tartja tudatosságunk egy darabját.
Ahogy fokozatosan eltávolítjuk az egónkat, úgy szabadul fel a tudatosságunk egyre nagyobb része. "
"Hagy idézzek a Revolver című filmből. A gonosz legnagyobb csalása volt elhitetni veled, hogy ő te vagy. Sokszor azt hisszük, mi akarunk valamit, holott csak az egónk akarja.
 Hogy mi mondunk valamit, holott csak az egónk mondja.
 Hogy minekünk fáj valami, pedig csak az egónknak fáj. Amiről azt hisszük, hogy a mi félelmeink, traumáink, fóbiáink, azok valójában az egóink félelmei, traumái, fóbiái.
És dédelgetjük, védjük, kiállunk érte, szenvedünk miatta, mert azt hisszük belőlünk van.
Az egész életünket leélhetjük a szolgálatában, és ha ezt tesszük, életünk hiábavaló volt.
Van, aki sohasem él, mert úgymond a robotpilótája végez mindent.
Kapcsoljuk ki a robotpilótát és legyünk jelen az életünkben, minden pillanatban."
" Sokféle spirituális irányzattal dolgozom együtt, és általános tapasztalat, hogy a fejlődés útján járók előbb vagy utóbb szemben találják magukat a sötét oldallal.
Ha a sötét oldal nem találja meg bennünk saját magát, akkor nem tud hozzánk férni.
Tehát ez a meditáció az egyik legerősebb és legtartósabb védelem a sötét oldal energiáival szemben."
 " Ne hidd el, tapasztald meg. Vigyél Fényt a világba.
Ahogy növekszik a rezgésszámod, lehet, hogy pár ember ki fog cserélődni a közvetlen környezetedben. Akik nem tudnak együtt rezegni veled, és nem nyújtanak megfelelő környezetet számodra, azokat el fogják szeparálni mellőled, felülről.
 Mindez fájdalommentes lesz, és véletlen egybeesésnek fog tűnni, de jelzem neked, hogy nem az lesz. Nincsenek véletlenek "
"Én úgy fogalmaznám meg ezt a jelenlegi helyzetet, amikor így emelkedik a rezgésszám a Földön, mintha a Kis Herceg bolygóján hirtelen eleredt volna a zápor.
Minden hajtás növekedni kezd, és akinek a lelkében túl sok volt a majomkenyérfa cserje, annak egy idő után nem bírja a bolygója, és szétreped.
Akinek viszont ki van gyomlálva, annak a lelke és az élete virágba borul.
Ha valaki a kettő között volna, s egyre sűrűbben érez magán furcsa hangulatváltozásokat, annak a lelkében egyszerre kezdtek növekedni a virágok és a majomkenyérfák.
 Ha te így éreznéd magad, állj neki a majom kenyérfák kivágásának.
" Legyél Te az a változás, amit a világban látni szeretnél"
"A felső én az az entitás, ami konkrétan a mi életprogramunkat hajtatja végre velünk, a mi korábbi utasításunkra. Az az izgalmas a dologban, hogy ő továbbra is végre hatja az utasításainkat, még ha erre nem is vagyunk tudatosak.
 Érdemes tehát ápolni vele a kapcsolatot, és ezt meg is tesszük mindjárt."
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…