2014. december 11., csütörtök

Gábriel Arkangyal üzenete az előttünk álló két – három hétről december 21-ig…






Gábriel Arkangyal üzenete az előttünk álló két – három hétről december 21-ig…
„Advent energiái felkészítenek a december 21-én nyíló Fénykapu energiáira. Annak az Újvilágnak kapui nyílnak meg, melyre már oly régóta vártok, amiért már oly sokat dolgoztatok. December 21-én eme Fénykapun a tudatosság energiájában lehet át kelni. Nem történik meg kollektíve mindenkivel, csak azokkal, kik ezt kérik, figyelmüket aznap eme fénymunkára helyezik, kifejezik szándékukat az átkelésre szellemben, lélekben és az anyagban. Eme dimenziókba magasabb spirituális tudattal lehet belépni. Ez azt jelenti, hogy tudtán kívül, eme szándékán kívül nem történik meg az egy&eacute ;nnel az Újvilág Fénykódjainak az aktiválása.
E Fénykapu az elkövetkezendő két – három évben nyitva áll…
Jelen két – három hét, az Advent, az időzóna december 21-ig nagyon erős energetikai áramlásokat hoz magával. Jelenleg 33 Fényportál van rányitva a Földre, mely Fényportáloknak nagyon erős megtisztító hatása van. Az elkövetkezendő rövid időszakban kiürül minden a Föld energetikai teréből, amit eddig, az elmúlt években és évtizedekben kioldottatok, feloldottatok. Kitisztulnak a régi energia minták, a fellazított megrekedések, feloldott félelmek, a mélyből felszínre és megbocsátásba integrált árnyékok és fájdalmak, fájdalom-testek.
Mintha egy hatalmas porszívót engedne a Mindenség a Föld körüli terekbe…
És valóban ez történik. A kollektív oly mértékben pucolódik ki a régi energiamintáktól, hogy a földön élő Fénylények igaz lehetőséget kapnak Atlantisz időterének megteremtésére. Egy új Atlantisz épülhet. Atlantisz magasabb oktávja, az emelkedés, a Fény, hiszen a tapasztalat már él bennetek az egykori süllyedés következményeit illetően. Csak a tiszta szándékúak képesek magukhoz venni Atlantiszi Kristálylényük Fénykódjait.
Fontos! Eme változások belül, a belső világotokban történnek meg. Ez nem úgy történik, hogy egy napon felkeltek és Atlantisz utcáin találjátok magatokat. Atlantiszi Fénylényként jelen lenni a Földön tudatállapot változás kérdése. Amikor változik, vagyis emelkedik a tudat szeretetrezgése, annak hatásában a körülöttetek élet kivirágzik, kikristályosodik.
Ez azért nehéz, mert mondani könnyű, hogy engedjétek el a régi energetikai lenyomatokat, és váljatok szabaddá, szárnyas lénnyé, angyalokká. Könnyű szavakba önteni, hogy a régi korszak gondolat-, és viselkedésmintáin lépjetek túl, rakjátok le…
Ám eme régi korszak energiamintái a mentális és az érzelmi terekből oldódnak ki a legnehezebben. Onnan tudhatod, hogy már tényleg túl vagy rajta, amikor a múltadra, gyermekkorodra, az eddig megélt életeseményeidre már nem a dráma vagy tragédia árnyékában tekintesz, hanem életed minden egyes szereplője és szituációja felé hálával tekintesz. Amikor rózsaszín fényben látod és érzékeled a múltadat, hiszen a rózsaszín fény a szeretet transzformációs ereje: a megbocsátás fénye. A megbocsátás energiájában van lehetőség a fájdalomból a szeretetbe transzformálni. Megbocsátás nélkül nincsen emelkedés.
Amikor már őszinte (a legmélyebben is) és szeretettel teli köszönettel vagy életed szereplői felé, akkor a szeretet varázslatában, misztikus csodájában életed is transzformálódik.
Ám ezek az energetikai folyamatok materializálódnak az anyagban is: életed helyzetei, emberi kapcsolataid változnak, átalakulnak. E távolodások, szakadások, megszűnések olykor többek, mint egyszerű következmények. Egy – egy kapcsolat, vagy munka elengedése nagyon is szimbolikus. Mégpedig a régi lenyomatok elengedését szimbolizálja. Ez a mentális és érzelmi terek megtisztulásának ok-okozati kölcsönhatásában történik. Hiszen, amikor elengedsz érzelmileg és mentálisan energetikai lenyomatokat, amikor szeretet-sérüléseket gyógyítasz be, akkor minden kapcsolat és élethelyzet, - aminek gyökere az a minta volt, amit gyökerestől kigy omláltál magadból -, átalakul… és néha elszáll…
Vajon valóban mered-e elengedni?
Komoly és mély változások vannak jelen… És ezt Ti átélitek. Ez a Ti csodátok, ezért olyan nagyon büszke Rátok a Ti Teremtőtök. Mert van bátorságotok és erőtök eme energiahullámokat az anyagban is áttranszformálni. Alkimisták vagytok: a vasból készítetek aranyat… a vaskorból transzformáltok aranykort…
Eme Aranykorba lép át Gaia 2014. december 21-én… és azt követően fokról fokra… hónapról hónapra…
A bennetek lévő fénykód aktiválásokkal, a bennetek történő transzformáció és változások hatására teremtődik meg egy Új Atlantisz… melynek immáron Ti váltok az Őseivé, Őslakosaivá…
Az egész Kozmosz figyelmét, támogatását és szeretetét felétek, a Földlakók felé irányítja…
Áldás és Szeretet!”

Diktálta: Gábriel Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33