2014. szeptember 17., szerda

Nemzetegyesítés, Nemzetgyűlés 2014. szeptember 21.





Nemzetegyesítés, Nemzetgyűlés 2014. szeptember 21.

A 2014. szeptember 21-i Nemzetgyűléssel kapcsolatban felvetődő különbözőségekre kértem útmutatást az Égiektől, mivel magam is eléggé érintetté váltam ebben a dologban, anélkül, hogy ez szándékomban állt volna. 
Áldás!


Amikor az Én Hangomat hallod, szívedben melegséget érzel.
A szeretet árad szét benned, hisz ÉN Magam vagyok a SZERETET.
A SZERETET, Aki most szól hozzátok, arra hívja fel a figyelmetek,- MAGatokba 
nézzetek!
Találjátok meg Isteni Önvalótokat és egyesüljetek vele!
Csak így kaphattok isteni útmutatást életetekben felmerülő kérdésekre, élethelyzetekre.
ÉN Magam a SZERETET,- azt üzenem néktek,- Mindenki magába nézés által tudja eldönteni mi a dolga, van-e dolga a meghirdetett szeptember 21.-i Nemzetgyűlésen.
Saját magadnak kell vállalnod a felelősséget tetteidért, cselekedeteidért, szavaidért, gondolkodásodért, melyek hatással vannak a Nemzetre, az egész Világmindenségre.
Az Égi Vezetés utat mutat, javaslatokkal lát el, tendenciát állít fel,- de nem mondja meg, hogy az adott szituációban, hogy s miként cselekedjél.
Fel kell már nőnötök!
Egy olyan egységet kell kialakítanotok rendszereteken belül, amely nem másra hagyatkozik, hanem a saját isteni csatornáján belül kap választ kérdéseire.
Tudom, hogy ehhez idő és türelem kell, de minden lehetőség adott, hogy ezt megtegyétek.
A szeretet az mely körbeölel és megadja a választ kérdéseidre.
Az út ÉN VAGYOK, aki az ÉN utamat válassza, annak telve kell lennie az ÉN szeretetemmel. Ez a szeretet, a szó szoros értelmében utat mutat, erőt ad, minden nehézségen és próbán átsegít.

Lelked békéjét magadban találod meg!
Ha benned béke van, béke lesz a világodban. De amíg a rendezetlenség, békétlenség uralkodik benned, addig a békét nem Önmagadban, hanem a világodban keresed.
A mostani teremtés már más,….a SZERETET mindenen felülemel, utat mutat, irányt ad.
Áldásom legyen veletek!

Belső HANG útján lejegyezte: 
Feketéné Lendvai Katalin

Veszprém. 2014. szeptember 16. (Földanya hava)


Ide kapcsolódó előző üzenetek:

Rab Mária forrásnál kapott üzenet a magyarság helyzetéről:



Szelei Magdolna Mária üzenete amivel tökéletesen egyetértek.


..azt, hogy mit lehet elérni szabad-téren egy Nemzeti-Nemzet gyűlésen nem tudom....a szándékot értem, sőt egyet is értek vele... a megoldást a kérdésekre, az ok-okozat meghatározását még nem látom .... mind addig, amíg az emberek tudatában nem villog, ( VILÁGÍT ) kellő fénnyel a piros lámpa, - az a gyanúm most sem kapunk rá választ a tömegektől és ez így van sajnos év tizedek óta.... viszont egyre nagyobb a szakadék a társadalom rétegei között, illetve szinte már csak két részre szakadt a nép, és a "NEMZET- TEST- TUDAT" van a MÉLY SZEGÉNYSÉG ÉS A MÉRHETETLEN GAZ-SÁG -GAZDAG-S-ÁG;( közte szinte semmi)
... szükség van azonban a józan paraszti ész járásunkra magyar lelkekként....
A bebetonozott hatalmi rendszerek nem engedik a józan ítélő képességűeket a húsos tál közelébe, mert még részt akarnának belőle kérni. Ha viszont oda kerül valaki "véletlenül" azonnal megfenyegetik, megölik, vagy megpróbálják beintegrálni. Tehát most már kemény jó kiállású, határozott, ellentmondást nem tűrő tájékozott és jól felkészült egyénekre van szüksége a magyaroknak is. A részeredmények nem megoldások, miután a nép szó szerint földönfutó , illetve éhezik. Lehet politikailag elodázni megoldásokat , és késleltetni a nép érdekeit, de erre már nincs idő, mert az utolsó órában vagyunk. A KORMÁNY TÖRVÉNY TERVEZETE szerint hiába mennek le például a kamatokkal, vagy csökkentetik a DEVIZA ÉS EGYÉB BANKI KÖLCSÖNÖK ÖSSZEGÉT, AZ EMBEREK NEM TUDJÁK KIFIZETNI ADÓSSÁGAIKAT, MERT NINCS MUNKÁJUK, ÍGY JÖVEDELMÜK SEM. EZEK ÉGBE KIÁLTÓ PROBLÉMÁK. A fiataloknak nincs jövő képük, nem tudnak az életben megkapaszkodni, azért éljük meg a második '56-os kivándorlást! Azok az emberek akiknek van munkájuk éhbérért robotokként dolgoznak és ha kimerik nyitni a szájukat a méltatlan bánásmódok miatt, (sajnos már mindegy, hogy MULTI vagy "MAGYAR" illetve egyéb munkaadó) azonnal meg vannak fenyegetve, hogy el is mehet azonnal, mert legalább százan várják még így is a lehetőséget! Ott tartunk, hogy már a 28-30 éves fiatal is öreg a munka vállaláshoz időnként, pláne meg az 50-es korosztálytól. A politikai elit pedig úgy tesz , mintha nem is ismerné , ezt sokaknak busás hasznot hozó , jól működő bebetonozott rendszert. Hamarosan rá fognak döbbenni, hogy már RÁJUK SINCS SZÜKSÉG, MERT EL LESZNEK TÁVOLÍTVA , ZSÍROS JÖVEDELMET HOZÓ ÁLLÁSAIKBÓL. AKKOR FOGJÁK VÉGRE IGAZÁN MEGTAPASZTALNI, MILYEN TÖRVÉNYEKET ALKOTTAK ÉS MILYEN BŰNÖKET KÖVETTEK EL EMBER TÁRSAIKKAL SZEMBEN! ( Ez sajnos általános érvényű, nem csak magyar honról van szó.) Az egész VILÁG FORRONG A SZELLEM LÁZAD! TENNI KEL VALÓBAN MAGUNKÉRT ÉS A KOMOLY CÉLKITŰZÉSEKET HATÁROZOTT TETTEK KELL KÖVESSÉK. Rengeteg értelmes FIATAL EMBER ÉS LÁNY-ASSZONY VAN KÖZÖTTÜNK ÖSSZE KELL FOGNI ÉS AZ IDŐSEBBEK BÖLCSESSÉGÉVEL, TUDÁSÁVAL KELL A MEGOLDÁSOKAT KITALÁLNI, HA KELL KIHARCOLNI! 
Van e NEMZETNEK SPIRITUÁLISAN IS JÓL KIKÉPZETT ÉS FELKÉSZÍTETT NAGYON-NAGY TÁBORA. A SZELLEM EREJÉVEL VANNAK FELRUHÁZVA ÉS A SAJÁT TERÜLETEIKEN VEZETŐNEK TERMETT KÉPESSÉGEIKKEL TUDJÁK SZOLGÁLNI A SZENT ÜGYET. ÍGY MEGOSZLANAK A FELADATOK ÉS BIZTOSÍTVA VAN-LESZ A TISZTA MUNKA MEGOSZTÁS. KI KELL TASZÍTANI AZOKAT AZ EGYÉNEKET AKIK NEM A SZENT ÜGYET KÉPVISELIK. 
A csillagos ég is segítségünkre lesz a bátor és előre mutató kiállásunkban. Egy biztos , hogy JÉZUST az IGAZSÁG FORRADALMÁRÁT KELL A ZÁSZLÓNKRA TŰZNI, MERT ÍGY TUDJUK A JOGAINKAT KIVÍVNI , MÁR AZ ÚJ IDŐK KEZDETÉN. 
NAGY-BOLDOGASSZONYUNKNAK PEDIG EZ MINDEN VÁGYA, HOGY NEMZETE FELVIRÁGOZZON!!!
Teszteljük meg tehát hányan gondolják hasonlóan, hogy itt a változás ideje!!!
A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTELBEN MINDENKI SAJÁT MAGA DÖNT, SZABAD-AKARATA ÁLTAL A SZÍVE ÉS SZERETETE JOGÁN.
EGY BIZTOS A RENDEZVÉNY CSAK BÉKÉS SZÁNDÉKKAL ÉRHETI EL CÉLJÁT, AMI NEM AZT JELENTI, HOGY NEM FEDJÜK FÖL AKARATUNKAT A VÁLTOZTATÁS KINYILVÁNÍTÁSA MELLETT!!!
Jegyezte és közre adta :Szelei Magdolna Mária
BUDAPEST 2014. szeptember 16.