2014. június 12., csütörtök

A BEAVATÁS



A mostani időszakban rendkívül intenzív fényerő kiáradás tapasztalható, és beavató csillagfénykódok érkeznek az Orion csillagvilágából a NAP kapun keresztül.

A Nap égi útján június 2.– június 24. az Orion - azaz Nimród csillagképben jár.

ORION beavató csillagkép, ezen égi csillagkonstellációból erednek a legmagasabb szintű beavató csillagfénykódok, amelyek a világunkra hatnak.

Orion csillagkép másik neve Nimród, a Magyarok ősapja, aki a tejútról hozza le a magas szintű tudást, az isteni teremtő energiákat és az Isteni szeretet fényét.

Minden év eme időszakában, a Mag népének ősi fénykódjai megnyílnak, hogy befogadhassák azon égi eredet energiákat, amelyeket az Istentől kaptak, hogy küldetésüket beteljesítsék.

A jelen időszakban egy energetikai átkalibrálás és tudati színt áthangolása zajlik. Nem mindenkinél és nem egyszerre történik, mert a folyamat nagyon megterhelő, és intenzív lehet.

Újra egy jelentősebb rezgésszínt emelés történik, amely a következő tünetekben nyilvánulhat meg:
-          Időérzékelés eltolódás – Az időhöz való viszonyulás megváltozhat
-          Furcsa álmok (Tudatalatti és asztrális sík tisztítása. Eddig elzárt tartományok tudatosítása és fénybe való emelése. Tudattalan és a mélyben lévő részek fény általi átlényegítése.
-          Teljes erőtlenség – Kikapcsolt állapot (Az Égiek ezt ahhoz hasonlítják, hogy amikor az emberi világban szerelünk valamit, mi is lekapcsoljuk az áramról, hát velünk sincs másképpen, a nagyobb energetikai átkalibrálásnál, bizonyos „funkciókat” kikapcsolnak, hogy áthangolják „megszereljék” J
-          Testi tünetek – Betegséghez hasonló tünetek, de hamar elmúlnak, ez a test energetikai színjének emelése miatt van. Sejt szinten oldónak ki a régi energiák és sűrű rezgések.

A Felemelkedés tünetei mind jelentkezhetnek tehát a mostani időszakban.

A Nap égi útján, ebben a hónapban jár a legmagasabban, a leghosszabb nappalok és a legrövidebb éjszakák időszakát éljük, analógia szempontjából, most a Fény diadalát éljük .

A forróság, a tűz elem kiáradása által, a legmélyebb rétegekig hatol, transzformálja az anyagot, hogy a magas szintű beavató fénykódok és isteni fényerők a legsűrűbb szintekre is beáramoljanak. A Isten Anya bennünk lévő befogadó minősége magába fogadja ezen égi erőket és isteni fénykódokat, hogy az anyagban és fizikai szinten testet öltsön az isteni idea.

A BEAVATÁS – nem más mint külső beavató erők általi tartós tudati, energetikai  és rezgés színt megemelés, amely magasabb szintű megértést és létezést eredményez.

Ezen intenzív időszakban mindannyiunknak lehetősége van átlényegíteni és transzformálni önmagában a lehúzó belső fénytelen erőket, és befogadni azon égi segítő energiákat, amelyek támogatják az égi küldetés földi tervének megvalósítását és beteljesítését.

Isten végtelen szeretet áradása és áldása kísérjen

Aysha