Ugrás a fő tartalomra

Fényből a fény feléTágra meredt szemekkel figyeljük az utcákat, tereket, a közéletet, hogy mikor jelennek meg az aranykor tisztalelkű emberei. Az ember jó, és Krisztusi természetű. Mi az oka annak, hogy mégis ennyire kilátástalan helyzetbe került az emberiség.

Először is a helyzet nem kilátástalan, csak vegyük észre a manipuláció két hatalmas fegyverét, amellyel eltérítik az embert az eredeti önvalójától. Naponta ötmilliárd ember agyát programozzák a mátrixon keresztül a tömegkommunikáció segítségével. Vagy haragot és gyűlöletet keltenek bennünk, félelemmel ötvözve, vagy a sóvárgás, vágyakozás hamis cseppjeit csöpögtetik a szánkba. Mindkét dologra reagálunk. A sóvárgás kapcsán ez idáig mindent hajlandóak voltunk megtenni. A félelem, a megosztottság és a harag oda vezetett, hogy akár a szomszédjaink ellen fordultunk. Ennek most vége. Új korszak kezdődik mind a VNTV, mind a VNTV nézőinek életében, mert fényből a fény felé fogunk haladni.
Egyetlen olyan műsor, illetve megnyilatkozás sem lehet a VNTV további adásaiban, ahol is az emberek bármilyen módon reagálnak az eseményekre. Erre akkor döbbentem rá, amikor egy előadás kapcsán megismerhettem Buddha gondolatait, amelyet a későbbiekben Ti is olvashattok. Csak azzal tudunk együttműködni, aki nem reagál se a fájdalomra, se a sóvárgásra, illetve azzal, aki már tudja, hogy nem a körülményei rabja, aki nem hullámlovas – aki egyik héten fent van, a másik héten pedig az életének áldozata. Az egyetlen túlélő ember típus az, aki megéli a tiszta szeretetet, és nem reagál, semleges a világ dolgaival szemben, viszont teszi a dolgát, hogy a világ eseményei változzanak.
A műsorban ígért könyv bemutatója Dunkan Shelley – A félelem íze hamarosana VNTV adásában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…