2014. szeptember 4., csütörtök

Fényből a fény felé



Tágra meredt szemekkel figyeljük az utcákat, tereket, a közéletet, hogy mikor jelennek meg az aranykor tisztalelkű emberei. Az ember jó, és Krisztusi természetű. Mi az oka annak, hogy mégis ennyire kilátástalan helyzetbe került az emberiség.

Először is a helyzet nem kilátástalan, csak vegyük észre a manipuláció két hatalmas fegyverét, amellyel eltérítik az embert az eredeti önvalójától. Naponta ötmilliárd ember agyát programozzák a mátrixon keresztül a tömegkommunikáció segítségével. Vagy haragot és gyűlöletet keltenek bennünk, félelemmel ötvözve, vagy a sóvárgás, vágyakozás hamis cseppjeit csöpögtetik a szánkba. Mindkét dologra reagálunk. A sóvárgás kapcsán ez idáig mindent hajlandóak voltunk megtenni. A félelem, a megosztottság és a harag oda vezetett, hogy akár a szomszédjaink ellen fordultunk. Ennek most vége. Új korszak kezdődik mind a VNTV, mind a VNTV nézőinek életében, mert fényből a fény felé fogunk haladni.
Egyetlen olyan műsor, illetve megnyilatkozás sem lehet a VNTV további adásaiban, ahol is az emberek bármilyen módon reagálnak az eseményekre. Erre akkor döbbentem rá, amikor egy előadás kapcsán megismerhettem Buddha gondolatait, amelyet a későbbiekben Ti is olvashattok. Csak azzal tudunk együttműködni, aki nem reagál se a fájdalomra, se a sóvárgásra, illetve azzal, aki már tudja, hogy nem a körülményei rabja, aki nem hullámlovas – aki egyik héten fent van, a másik héten pedig az életének áldozata. Az egyetlen túlélő ember típus az, aki megéli a tiszta szeretetet, és nem reagál, semleges a világ dolgaival szemben, viszont teszi a dolgát, hogy a világ eseményei változzanak.
A műsorban ígért könyv bemutatója Dunkan Shelley – A félelem íze hamarosana VNTV adásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése