2014. augusztus 30., szombat

2014. augusztus 20. utáni zóna változásai - Uriel Arkangyal üzenete





"Bizonyára többen is érzitek az erősödő energiaáramlásokat, melyek az augusztus 20. körüli időzónában indultak meg: ahogyan emelkedik a kollektív rezgés, úgy egyre erősödő energia – kapuk tudnak megnyílni…
Többen is érezhettek a mellkasotoknál szorító, feszítő érzést, némi fuldokló érzettel kísérve. Csakra - hangolások vannak jelen: nagyon sokan oly példaértékűen dolgoznak maguk fényesítésén!
Minél több a tisztulás és az emelkedés, annál érzékenyebbé váltok a frekvencia – hangolások során és eme hangolási - jelenségekre. Amikor oldódik a fájdalom és a félelem a szívből és a csakrákból, ezt a folyamatot utána lekövetik a meridián pontok, majd a sejtek, és a molekulák is. Ilyenkor olyan érzés, mintha testetek minden porcikája feszülne, húzódna, izomlázhoz hasonlóan fájna vagy görcsölne.
Nagyon fontos a testmozgás (sport, kirándulás, séták) a testnek az ápolása és gondozása: változnak az étkezési szokások, mozgáshoz való hozzáállás – egyre növekszik az igény a testi egészségre is! Vannak, akik megfeledkeznek a test hangolási folyamatairól, és figyelmüket csak a szellemen vagy csak a lelken tartják. Pedig mindháromnak egyszerre szükséges emelkednie a valós és tényleges eredményhez. A szellemi emelkedés a tudás magotokba szívásával történik, a lélek emelkedése a fájdalmak és a félelmek oldásával, a szeretetsérülések gyógyításával történik, így növekszik a szeretet bennetek. Azonban, ha a testre nem figyeltek, akkor megrekedhetnek a szellemi és lelki folyamatok. A testnek is szükséges lekövetnie az oldási és gyógyulási áramlásokat. Hiába pakolja össze valaki azt, amire már nincsen szüksége, ha utána még raktározza… a biztonság kedvéért… 
(Mint amikor törölsz egy dokumentumot egy mappából a számítógépeden, és az a lomtárba kerül, de a lomtárat nem üríted ki, akkor a törölt anyag még ott van a számítógépeden – visszaállítható: a biztonság kedvéért bármikor újra elővehető…) 
Túllépve a számítógépes munkák biztonsági mentésein…
Értitek – e a példa mögöttes mondanivalóját? 
Hiába üríti ki valaki belülről a régi gondolat-, érzelmi-, és viselkedésmintákat, ha közben az életmódján nem változtat - Vagyis nem történik meg a belső változásnak a külvilágban történő lekövetése… Olyankor valóban megtörtént – e a belső átalakulás, emelkedés? - : Amikor valóban megtörténik egy minta kioldása és meggyógyítása, és ennek következtében a tényleges rezgésemelkedés, akkor te magad, a szokásaid, a viselkedésed, a szókészleted, a gondolataid is megváltoznak. Hogyan is történhetne változás, ha valaki benne ragad a régi életmódjában? 
A változás maga a fejlődés lehetősége. Nem kötelező, vannak, akik nem akarnak változni, és nem szeretik azt, hogy a világ változik. Hol ott oly régóta mondogatjátok már: „A változás az, ami állandó.” 
A fejlődés, az emelkedés lehetőség, nem kötelezettség. Opcionális. Önmaga változásáról, minden egyes lény önmaga határozhat, és ezt a szabad döntés jogát a Kozmosz teljességében tiszteletben tartja…
Ahogyan emelkedik bennetek a szeretetrezgés, úgy leomlanak az elme körüli falak, melyeket a fájdalom és a fájdalomtól való félelem épített. 
Mindig három szinten és egyenlő arányban dolgozzatok: szellem, lélek, test…"

Szeretettel: Uriel Arkangyal
Közvetítette: Kristályfény33 - dr. Vaktor Orsolya










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése