2013. november 1., péntek

Új Föld születik - Drunvalo Melchizedek



Forrás:http://szepjovot.blogspot.hu/2013/10/uj-fold-szuletik-drunvalo-melchizedek.html

Az Új Föld videót fordította Piroska. Ritkán szoktam megosztani Drunvalo Melchidezektől, mert valahogy a reménytelenséget sugallja nekem. De tudom, hogy sokan szeretik olvasni, és ebben az írásban sok olyan információ is van, amik fontosak lehetnek. /Dombi Katalin
   Új Föld születik 
Üzenet Drunvalo Melchizedektől 

2013.10.3.




Az "Élet Virága" című könyv szerzője, Drunvalo Melchizedek, két héttel ezelőtt felvett video üzenete látható ebben a levélben, s mivel még nagyon friss, nem készült még el a magyar felirat, az üzenete viszont fontos lehet, ezért a lényeget lefordítottam és ezúton adom közre. 


Két honlapon is megtalálható a video, mindkettőt mellékeltem:
http://wiredforsuccess.tv/episodes/episode-91-birthing-a-new-earth-with-drunvalo-melchizedek

Mielőtt tovább olvasnátok, szeretném a figyelmeteket felhívni arra, hogy Drunvalo meglátásai és valóság érzékelése csak EGY a számtalan közül, ami miatt viszont úgy döntöttem, hogy nyilvánossá teszem, az az, hogy jómagam is ugyanezeket érzékelem, az információkat igaznak találtam, nem utolsósorban pedig ellensúlyozni szeretném egy ici-picit a tömegmédia félelemre hipnotizáló hatását...
Témakörök: Melchizedek tudatosság, dimenzióváltás, kozmikus ciklusok, (sejt)emlékezés, segítő és hátráltató energiák, földmágnesesség gyengülése, szabad energia, környezeti problémák megoldása, karma, mai technikai "fejlettség" hatása/határa, tudatosság: út az agyból a szívbe.

1. Melchizedek-tudatosság
Drunvalo családi neve, a Melchizedek, felvett név, amely Drunvalo lelkét, 4 másik társával együtt a Melchizedek-tudatosság égisze alatt vezette ide egy távoli helyről sok-sok évvel ezelőtt. Társai közül páran az idők kezdete óta itt vannak a földön (kb. 200 ezer éve) és segítenek bennünket. 13 ezer évvel ezelőtt elvesztettük azon képességünket, amely segít bennünket végigvezetni a jelenben szükséges változások láncolatán, amely alapvetően megkívánná azt, hogy emlékezzünk arra kik is vagyunk, honnan jöttünk, mi dolgunk itt a Földön, stb. Ő és mások azért érkeztek közénk, hogy szellemi kapcsolataik révén folyamatosan ellássanak bennünket információkkal, ezzel segítve az átalakulás folyamatát.


2. Dimenzióváltás
Ez egy tudati, tudatossági váltást, "ugrást" jelent, valahogy úgy képzeljük el, mintha létező és működő Tv csatornák között váltanánk. Egyszerre csak egy csatornát fogunk, amire éppen rá vagyunk hangolódva, de közben van még 144 másik csatorna, dimenzió-sáv, amire csak akkor tudunk fókuszálni, amikor már ott vagyunk. Nagyon sok tudatossági sáv, dimenzió létezik, mi most alulról a második szinten állunk a tudatosságban. Ezt változtatnunk kell, mert a világ is változik, problémák vannak, mi meg olyanok vagyunk, mint a kisbabák az anyjuk hasában, akik kifelé bámulnak, tudják, hogy nem maradhatnak ott, hogy mozdulni kellene valamerre... de még várnak, gondolkodnak.

Több ország, mint pl. az oroszok is, arra jöttek rá, hogy gyorsan meg kell lépnünk ezt, mert másképp nem létezhetünk itt a bolygón, de a baj az, hogy a legtöbb ember nem emlékszik, hogyan kell tudatossági dimenziót váltani... Jó hír, hogy rengeteg segítségünk van. Sokan megjelentek már, akik tudják, mit kell csinálni, vezetik a többieket és persze vannak sarlatánok is bőven, mivel poláris világban élünk, akik inkább a pénzt, hírnevet, üzleti célokat látnak az információ átadásban. Ezt el kell fogadnunk, ilyen az élet. Nincs rossz vagy jó, egyszerűen ez a helyzet, tovább kell lépnünk ebből.
Lesznek nehézségek, változások, amik időnként nagy terhet rónak ránk, de utána megnyugszunk, mert emlékeink visszatérnek, hiszen nem először csináltuk már. Szerencsére a Melchizedek-tudatosság ismeri a lépéseket előre és a vezetése alatt mindenki végig tud menni a folyamaton. A végén minden rendben lesz.
Nem hagyjuk el a Földet, itt maradunk, csak épp a tudatosságunk változik meg, a Föld rezgésével együtt, a külső környezetünket változtatjuk meg. Amikor belépünk a változásba, hirtelen feltörnek az emlékek, s ettől kezdve vezetve vagyunk. A mostani közhiedelemmel ellentétben nem csak
egyszer élünk, minden lélek már a kezdetektől fogva létezik, ugyan nem ebben a formában, hanem lelki struktúraként, mert testünk örökké változik és változott már sokszor, a lélek ugyanaz maradt.


3. A kozmikus ciklusok
Mindent magában foglal, semmi más nincs rajta kívül. A nyugati szemlélet szerint túlnépesedés, a föld ásványi anyagának hiánya és még sok más probléma van az előtérben, a keleti szemlélet szerint viszont már 10 ezer évvel ezelőtt is pontosan tudták mi fog történni, mert a ciklusokat ismerték. Sok-sok ciklus van, ilyen a 2012. december 21-dikén befejeződött legutóbbi 25625 éves ciklus is, amik már fizikai változásokat is hoztak.

Valójában az történik, hogy a bolygónk fokozatosan hagyta el a galaxis közepét, elmozdult onnan, ennek az elmozdulásnak a végét érzékeltük tavaly. A távolodás a "sötét oldal" felé, a hím szakasznak is nevezhető, amelyet majd követ a női szakasz, amikor megindul a visszafelé mozdulás, visszarendeződés a központ felé. A hím szakaszra jellemző, hogy egyre jobban irányítás alá von mindent, és védi a nőket és gyermekeket is, viszont a periódus vége felé "elszalad velük a ló", túlzásba esnek, háborúznak, hiszen egyensúlyvesztésben vannak. Ezt a ciklus végén az ellenkező pólus átvesz és változások indulnak be. Tavaly december 21-dikén a női oldal vette át a "vezetést", a férfi struktúra nem kap több energiát, ezért elhalványodik, lebomlik, szépen, lassan.

A női szakasz szív-vezérelt, meggyógyítja a problematikus helyzeteket, a keletiek ezt jugának hívják. Aztán majd ahogy ennek a ciklusnak is vége lesz, a nők kezdenek el egyre inkább furcsák lenni, túlságosan mindent meg akarnak oldani, amivel nincs is semmi baj, csak eljutunk a kali-jugába, a lebomlás állapotába, ahol eleinte senki nem akarja feladni, amije van, nem hisz benne, hogy kell. Itt tartunk most, ennek a férfi szakaszában. De Drunvalo megígéri, hogy amit el kell engednünk, az semmi ahhoz képest, amit majd kapunk cserébe. :-)

Most még fátyol van a szemünkön, és még nem tudjuk, hogy minden amit látunk, azt magunk teremtjük, teremtettük minden lélegzetünkkel. Azért nem látjuk, mert van még egy kis időeltolódás, de mindent mi teremtünk, akár a legmesszebb lévő csillagokig. Nem arról van szó, hogy a végtelenségig ismétlünk mindent ugyanúgy a ciklusokon belül, mert mindig van egy kis eltérés, fejlődési spirálon haladunk, mindig egy kicsit másképp reagálunk.

Az ősi keleti kultúrák azt mondják, hogy ez most egész másfajta változás, mint az eddigiek voltak és nem is nagyon beszélnek róla, mert ez majdnem meghaladja az ő értelmüket is. A maják 5-ször 5125 éves ciklusokról beszélnek, de ez lényegében ugyanaz, mert pontosan 25625 évre jön ki ez a szám is.

Van egy átmeneti 7-8 év, amit az idők végezeteként határoztak meg, ez 2007. okt. 24-dikén kezdődött és valamikor 2015. november vagy december táját lesz vége. Tehát ha 2016. január elsejéig semmi sem történik, akkora maják tévedtek. Addig viszont nem tudunk semmit, mert a jelenlegi tudatosságunk nem érti, hogy mi történik és hogy túl vagyunk-e már a váltáson.


4. Fontos megértenünk, hogy ez nem egy tanuló helyzet, hanem egyEMLÉKEZŐ FOLYAMAT. NEM KELL TANULNUNK SEMMI ÚJAT, mindenre emlékezünk, az élet forrására is, rájövünk, hogy nem vagyunk jelentéktelen porszemek, hanem halhatatlan lények, nem egyénként, családként, népként vagy országként vagy bolygóként kezdünk el működni, hanem egyetlen nagy egységként, és ez csak a kezdet. A maják szerint ez kiterjed nagyon gyorsan a mi szabadságunkra is, mert most karantén alatt vagyunk a Földön, nem hagyhatjuk el, de utána elmehetünk akár a Holdra, Marsra, és onnan vissza is tudunk utazni, de csak akkor, amikor emlékszünk, hogy kik vagyunk, mire való a szívünk valójában. Megértjük, hogy az nem csak egy vért pumpáló szerkezet, hanem van benne egy olyan kis hely, ahol a létezés minden szintje ott van, felismerjük valódi kapcsolatunkat vele, s nem lesz már szükségünk semmire, végre mindenünk meglesz.

Jelenlegi tudásunk szerint a második szintről átlépünk a 4-dik dimenzióba, ahol csak rövid időt töltünk, kb. 2 évet, pedig alapban millió éveket töltenénk ott, de most nem. Ez nagy újdonság a múlthoz képest. A testünk olyan hihetetlen változásokon megy át, ami most még elképzelhetetlen, sokkal magasabbak leszünk, több méteresek, nagy fejünk lesz nagy aggyal és ez csak a kezdet. Amikor az az agy beérik, beaktiválódik, olyan dolgokat megértünk, amit azelőtt soha, és onnan teszünk egy lépést, amit a humanoidok még sosem tettek, sőt, az egész univerzumban senki még soha. Ez egy vadonatúj lépés, ami az univerzumban ritka, mindenki készül rá és mindenki tud róla. Az egész univerzum figyel minket és segít abban, amiben kell.

5. Segítséget kapunk is meg nem is
Azért csak részben, mert tettünk néhány "illegális dolgot", vétettünk az univerzum törvényei ellen.  13 ezer éve az Atlantiszon megcsináltunk egy mer-ka-ba mezőt, amit aztán elrontottunk, mert nem tudtunk, hogy mit is csinálunk tulajdonképpen, és ez a harmadik dimenzióban törést okozott.

Ugyanakkor 1945-ben felrobbantottunk egy atombombát, ami nem magfúzió volt, hanem maghasadás, nem a dolgok összeállítása, hanem szétszakítása, ami azért illegális, mert ha itt széthasad valami, akkor "ami fent, úgy lent, ami lent, úgy fent" törvénye alapján az univerzum más területén is ugyanez történik, mert minden mindennel össze van kapcsolva. Ez a töréspont hozott be aztán egy olyan fajt a bolygónkra, amely később kereszteződött a Földi emberfajjal. Ezentúl létrejött a különböző dimenzióbeli oktánsávok között egy üres terület, amely megakadályozza, hogy bármilyen fizikai átmenjen a harmadik dimenzióból a negyedikbe, sehogy sem lehet technikailag megoldani az átjutást, csak spirituálisan, a mer-ka-bán keresztül. Nem vihetjük át a testünk, a felsőbb énünkkel tudjuk megtenni az utat spirituálisan. Ami szintén nem nagy gond, mert a kozmikus DNS folyamatosan aktiválja az átlépéshez szükséges DNS változásainkat.


6. A Föld mágneses mezejének gyengülése
Az korábbi előrejelzések szerint februárig, vagy a körül egy erős napkitörés fogja kiütni az elektromos berendezéseket, de ez nem történt meg, mert Földanyánk és "Nap apánk" úgy döntött, hogy NEM. Nem volt akkora szoláris maximum, mint amit vártunk. Ha ez megtörtént volna, vagy megtörténik, minden memóriát letöröl, bankokét, műholdakét, a miénket is, kivéve a Faraday kalitkában levőket, nagy fájdalmakat okozva az emberiségnek. Drunvalo szerint ez nem fog megtörténni, úgy fogalmazott, hogy ki vagyunk ebből zárva.

A geomágneses mezővel kapcsolatban: 2003 novemberében volt egy mágneses vihar, s mi egy pólusváltás kellős közepén vagyunk, ami nagyon ritkán történik, kb. 780 ezer évvel ezelőtt történt utoljára. Semmilyen most létező lélek nem tapasztalta még meg, nem vehetjük ezt félvállról.

Amit tudunk, hogy mi történt az oroszoknál a MIR űrállomáson, amikor elhagyták a földet és nagyon meggyengült geomágneses mezőbe kerültek 2 hétre. Ez a két hét elég volt arra, hogy az űrben tartózkodó űrhajós memóriáját kitörölje, egyszerűen nem volt kapcsolata a valósággal, és aztán elnémult a közvetítése is. Felment utána egy másik asztronauta, akivel egy idő után ugyanez történt. Senki más nem volt ott, próbáltak rájönni mi történt. Ekkor jöttek rá az oroszok, hogy az emberi testnek szüksége van a geomágneses mező jelenlétére, testünkön való átfolyására, mert sok mindenhez kell ez az energia, pl. a szívünknek is, mert másképp nem tudja a ritmust mihez tartani. Az agyunk működése is elszáll, kitörlődik az emlékezetünk, ahogyan a mágnesre helyezett adathordozó is elveszíti az információt. 35 betegséget határoztak meg a mai napig, ami ehhez az elgyengült mágneses mezőhöz kötődik. Technikailag megoldható, hogy generáljunk egy hasonló mezőt, amit az emberi a test elfogad. Tulajdonképpen ez most a legnagyobb félelem, hogy mi lesz, ha megszűnik ez a mező.

Az oroszok értik a legjobban mer-ka-bát, ez egy emberi energia mező, ami nincs mindenkinek, de a csíra megvan bennünk és tudunk mágneses mezőt generálni magunk körül. Nekünk kell rájönnünk, hogyan csináljuk ezt, állami segítséget biztosan nem kapunk hozzá. Az állam nem meri elismerni, hogy a pólusváltás meg fog történni, mert akkor senki sem azt tenné, amit eddig, például nem dolgozna, hanem abbahagyná azt, amit csinál. Valójában nem tudjuk mikor és hogy milyen hosszú lesz, próbáljuk kikövetkeztetni a geofizikai mérések által, köveket vizsgálva de több a kérdés mint válasz.

7. Szabad energia 
Gondosan el van titkolva előlünk, de most már nem az a kérdés, hogy létezik-e vagy sem, mert tudomása van arról, hogy többféle szerkezetet is építettek ebben a témában, amelyek különböző hatásfokokkal működnek. Drunvalonak is van ilyen, ő maga is segített fejleszteni azokat. DE!!! A jelenlegi hatalom birtokosai, az olajcégek és nagy konzorciumok még akár háborúba is mennek, csak hogy megtartsák erőfölényüket és piaci hatalmukat.

A vákum, ami látszólag a SEMMI, olyan tele van energiával, hogy fel sem foghatjuk. A "nagy bumm" elmélet szerint az univerzum egy kis gombostűfejből jött létre. Egy köbcentiben több energia van, mint ami egy egész univerzumot ellát, hátha még egy golf-labda nagyságú teret nézünk vagy egy egész bolygót...

Az ENSZ hozott egy olyan törvényt, mely szerint illegális minden olyan kezdeményezés, ami szabadenergia előállítását célozza meg. Egy bizonyos Bird (nem tudom hogy írják le a nevét) nevű ember létrehozott egy olyan kis mágneses szerkezetet, ami egy egész otthont ellát elektromos energiával. Ezt 700 dollárért árulta, s amikor elkezdték volna gyártani sorozatban, akkor hirtelen letartóztatták és bíróság elé vitték a feltalálót. Ekkor mutatta meg Drunvalonak a törvényt, mely szerint lehet róla beszélni, lehet kutatni és egyebek, de ha gyártani akarod, az életfogytiglan börtönt jelent, azonnal lekapcsolják az illetőt. Ez a törvény mindenhol a világon érvényes.
Japánban, ahol vízzel működő autót gyártottak (sőt, tudnak sós vízzel működőt is), ezt nem akadályozta meg senki, mert a hagyományos technika szerint jött létre és nem szegi meg a szabályt. Ha engednék a megújuló energia felhasználásokat széles körben, akár egy év alatt paradicsommá változhat Földünk, amit a hatalom letartóztatással, bebörtönzéssel "jutalmaz". Sajnos Drunvalo szerint már túl késő, nem tehetünk semmit, elmúlt az a pont, ahonnan még vissza lehetett volna fordítani. Erre 70 évvel ezelőtt volt lehetőségünk. 

8. Új projekt
Jövő év vége felé indul Drunvalo új projektje, dokumentum jellegű "dráma". Egészségügyi információkat kezd el adni az embereknek, segítségül, hogy megfejthessék a bennük lévő titkokat és hogy rávezesse őket arra, hogy csak belül lehet fejlődni s hogy immunissá váljunk arra, ami  kívülről mutatkozik. Nem szabad leállnunk problémázni semmin sem, amit a világban látunk, mert az már nem segít, hanem meg kell értenünk a VALÓSÁGOT, továbblépni az életünkben, emlékezni a tudásra, ami a miénk.
Embereket arra oktat, hogy ne az agyukkal lássák a dolgokat, hanem a szívből vagy a tobozmirigyből, segít másképp ránézni a helyzetekre, a régi hagyományokból kiindulva, hogy vissza kapcsolódjunk önmagunkhoz. A külső világot megváltoztatni fizikailag, a harmadik dimenzióból, már nem tudjuk, csak mentálisan és a Föld vissza fog változni az eredeti felállásba.

Meg kell értenünk és tanulnunk bizonyos jógákat, meditációs technikákat, mint például a kundalini jóga, meg kell értenünk a mer-ka-bát és lehetőségét, a fókusz belülre kell kerüljön.

9. Környezeti problémákMostanára az óceánok már befogadták a szén-dioxidot, ami az élőlények kipusztulását eredményezi, esetleg olyan állatok maradhatnak életben, amelyek már régóta itt vannak és tudják, hogy élték túl az évezredekkel előtti időkben ugyanezt. Ilyenek a delfinek vagy bálnák, viszont a "finomabb" struktúrák elpusztulnak. Már tudjuk, hogyan kell kivonni a szén-dioxidot a vízből, de nem tesszük meg, mert nem lehet. A folyók és tavak is ugyanebben a helyzetben vannak, nemcsak a tengerek.
Ha a szabad energiát tudnánk használni és elkezdenénk megszabadulni az összes nukleáris energiától most, akkor sincs már annyi időnk, hogy ennek a hatása jelentkezzen. A legtöbb ember nem érti és nem is hiszi el, hogy jelentős környezeti problémák vannak, a globális felmelegedés csak egy kis része ennek.
Két lehetőségünk van: vagy nagyon hideg lesz, vagy nagy forróság. A jégkorszakkal több esélyünk lenne, mert kevesebben halnának meg.
Aztán ott van a metánkoncentráció, ami azért is annyira veszélyes, mert mérgező és lobbanékony, tűzveszélyes gáz, például ha egy repülőgép felszáll, az egész égboltot felgyújthatja. Másik probléma az vele, hogy a megolvadt jégtakaróból is szabadul fel metán, egyre nagyobb mértékben, régebbi hasonló korokból származóan, amit mi nem bírunk el, s tulajdonképpen ez a vég kezdete. Visszatér a millió évekkel ezelőtti metánnal telített atmoszféra...

De ne ijedjünk meg, nem szabad foglalkoznunk vele fizikailag!!! Ehelyett meg kell értenünk a dolgokat, kik vagyunk, mit teszünk, fontos a mer-ka-bát működtetni, s így ez egy könnyű átmenet lesz. Arra kell gondolnunk, hogy az egésznek jó vége lesz, hiszen gondolatainkkal teremtünk.

10. Karma kérdése - tényleg eltörlődött?
Aki megértette magasabb szintekről, hogy át kell mennie a változáson, s ezt tényleg meg is teszi, akkor törlődik a karmája, mert már többé nem ugyanaz a személy. Ez energiamintázatunkon veszik észre, hogy már nem ugyanaz, mint azelőtt. Tényleg át kell váltani, hogy biztonságban legyünk. El kell tudni engedni mindent, amit akarattal valósítunk meg, mert minden változás is akarat alapján nyilvánul meg, csak nem a saját akaratunkkal, hanem az isteni/univerzális vezérlés mentén.
Az élet nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, van mentális, érzelmi mezőnk és még sok  más réteg is a háttérben.
Most csak kevés információt kapunk, épp csak annyit, amennyit látnunk érdemes, a következő lépést, a többi menet közben alakul. Ne 
komplikáljuk a dolgainkat. A jobb agyféltekés gondolkodásra kell átváltanunk, például a szabad energia megoldása bal agyféltekés... nem kell gondolnunk rá és agyalnunk rajta, mert nem ez fog megmenteni, inkább  pont ez az agyalás a probléma. Mert a bonyolultabb megoldásokat kezdtük el létrehozni (a technika is ilyen) és hamarosan rájövünk, hogy lehet sokkal egyszerűbben is, méghozzá a szívből. Rengeteg segítségünk van hozzá, mindenféle lények, kb. 300 ezer különböző faj van a világon.

Megközelítőleg 8000 felemelkedett mester van közöttünk, de ők sem tudnak tovább haladni a fejlődésben, amíg az emberiség fel nem emelkedik. Itt vannak közöttünk, de nem testben. Segítségük a tudatosodás révén nem engedi, hogy a sötétben bolyongjunk.


11. Műszaki fejlődés 
Rá fogunk jönni, hogy nem kell a technikai fejlődés, valójában ez inkább akadályoz bennünket. Az Indiából származó védikus tudás, 5-6 ezer évvel ezelőttről, leírja, hogy majd egyszer megértjük az elektromosság és mágnesesség valóságos voltát, és hogy fém dobozokban utazunk az égen,  aztán pedig jön egy nap, egyetlen nap, amikor az egészet eldobjuk, elengedjük, amit most használunk, mert rájövünk, hogy az agy és a szív kapcsolatán keresztül mindent meg tudunk tenni, amit a technika segítségével tettünk eddig, s tesszük ezt majd a saját sejtjeinkkel, belülről kiindulva.

Drunvaló saját elmondása szerint ő már régóta megteremt magának mindent meditációban. Mindenki megteheti ezt, a szívében egy kis terület megnyitása által, s amikor elkezdjük megnyitni ezt a részt, nem rögtön nyit ki az egész, hanem kisebb állomásokon keresztül, fokozatosan. Menet közben rájövünk, hogy már csináltuk ezt korábban, lépésről lépésre. Ettől megnyugszunk, azt érezzük, hogy minden rendben, és elkezdjük segíteni a többi embert, mert már nem állhatunk meg. Az univerzum törvénye az is, hogy amikor valamilyen tudáshoz jutsz, valamit megfejtesz, akkor az morális kérdés, hogy elrejted, magadban tartod, vagy továbbadod. Ha elrejted, azzal ezzel elszeparálod magad, majd rájössz, hogy mindannyian egyek vagyunk és már nem akarod elrejteni.

Nem tudjuk mikor jön el ez a fajta minőségi váltás, amikor már szívből élünk, Drunvalo úgy hitte korábban, hogy ebben az évben eljön, ahogy a dolgok az év elején megindultak. De most, hogy október van és a napkitörések is csillapodtak, nem lehet tudni semmit.
12. Az egyetlen dolog, amit mi tehetünkVissza kell vonulnunk, belülre, megérteni, ami történik, nem kell magyarázatokat keresni, mert az információ mindenkihez eljut a tisztasági fokának megfelelően akkor, amikor képes lesz megérteni, befogadni azt.
Ha megtanuljuk belülről nézni az eseményeket, azt találjuk, hogy semmi sem érint meg, nem problémázunk, csak szemlélődünk, ami kicsit szomorú is egyben, mert nem tehetünk semmit. Segíthetjük a többieket, de nem kell megmondani nekik mit csináljanak, csak azt, hogy nézzenek magukba, találják meg az utat a szívükbe, és hogy a káosz odakint csak illúzió, és hogy meg tudjuk változtatni. Vissza kell állítanunk kapcsolatunkat az univerzummal, és akkor minden elkezd gyógyulni. Mi is.

2010 óta sokat változtatott Drunvalo a saját oktatási anyagán, leszűkítette az alapvető mozzanatokra, a mer-ka-ba mező aktiválásának elsajátítására. Akit érdekel a tanfolyam, bővebben olvashat róla a www.drunvalo.net honlapon és ott rá kell kattintani a "School of Remembering.com" ra, ahol 60 ország tanárai vannak felsorolva, náluk lehet beiratkozni egy-egy képzésre. (Sajnos Magyarországon nem találtam senkit :-( )

Végül arra kérnek bennünket Drunvaloék, hogy mindenki terjessze ezt a videot ahol csak tudja...

Remélem sikerült pár nyitott kérdésre választ kapnotok.
Köszönöm, ha elolvassátok és továbbítjátok. Animated Bowing Emoticon for Skype

Szeretettel:
Piroska 
 Hozzátenném saját véleményemet is (Ella):

Magyarországon is van tanítója a MER-Ka-BA meditációnak, mégpedig Nagy László Zoltán, aki a MANDALA-VÉDA könyvkiadó  egyik alapítója.(tudni lehet, hogy itt adták ki magyarul az összes Drunvalo Melchizedek könyvet: Az Élet virága, Élet a szívben, A Fény kígyója stb.)
Zoltán e-mail: namastewerlove@yahoo.com

De azt is fontosnak tartom elmondani, hogy nem ez az egyetlen út a Mer-ka-ba aktíválására. Saját tapasztalatból tudom. Ez a meditáció egy technika, inkább férfiaknak való, mert ők nehezebben élik meg a szívhangjuk sugallatait.
De a nők azáltal, hogy másképpen vannak kódolva (hiszen anyák, életet hoznak világra), általában szívből élik életüket és szívből való élet ugyanúgy aktíválja a Mer-ka-bát mint a meditációs technika amit Drunvalo tanít.
Örömömre szolgált amikor az "Élet a szívben" című könyvében ő maga is leírta ugyanezt. Olvassátok el.

Tehát, nehogy valaki azt gondolja, hogy lemarad bármiről is, ha nem gyakorolja be a Mer-ka-ba meditálás tchnikáját, mert Isten nem egyetlen lehetőséget  biztosított az embernek a felemelkedésre. Ez csak az egyik a sok közül.
Egy másik az amit én is tanítok amióta megtapasztaltam, az Isten-tudatosságban való létezés.
Egyszerűbben fogalmazva, a nagy parancsolat betartása, vagyis a feltétel nélküli szeretet megélése mindennel és mindenkivel, minden körülmények között, a mindenkori jelenben.

De köszönjük Piroskának a fordítást, mert Drunvalo Melchizedek a Föld egyik nagy megvilágosodott tanítója és már elég régen nem fordított senki az ő tanításaiból.
Isten áldjon érte Piroska.

Szerető szívvel
Lehner Ella (EL-LA) festőművész
 

Karma kérdése - tényleg eltörlődött?






Aki megértette magasabb szintekről, hogy át kell mennie a változáson, s ezt tényleg meg is teszi, akkor törlődik a karmája, mert már többé nem ugyanaz a személy. Ez energiamintázatunkon veszik észre, hogy már nem ugyanaz, mint azelőtt. Tényleg át kell váltani, hogy biztonságban legyünk. El kell tudni engedni mindent, amit akarattal valósítunk meg, mert minden változás is akarat alapján nyilvánul meg, csak nem a saját akaratunkkal, hanem az isteni/univerzális vezérlés mentén.
Az élet nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, van mentális, érzelmi mezőnk és még sok más réteg is a háttérben.
Most csak kevés információt kapunk, épp csak annyit, amennyit látnunk érdemes, a következő lépést, a többi menet közben alakul. Ne komplikáljuk a dolgainkat. A jobb agyféltekés gondolkodásra kell átváltanunk, például a szabad energia megoldása bal agyféltekés... nem kell gondolnunk rá és agyalnunk rajta, mert nem ez fog megmenteni, inkább pont ez az agyalás a probléma. Mert a bonyolultabb megoldásokat kezdtük el létrehozni (a technika is ilyen) és hamarosan rájövünk, hogy lehet sokkal egyszerűbben is, méghozzá a szívből. Rengeteg segítségünk van hozzá, mindenféle lények, kb. 300 ezer különböző faj van a világon.

Megközelítőleg 8000 felemelkedett mester van közöttünk, de ők sem tudnak tovább haladni a fejlődésben, amíg az emberiség fel nem emelkedik. Itt vannak közöttünk, de nem testben. Segítségük a tudatosodás révén nem engedi, hogy a sötétben bolyongjunk.