2013. május 26., vasárnap

Rafael Arkangyal bukásának megcáfolása





Isten gyógyító Fénye nem szűnt meglétezni.
Rafael Arkangyal ugyanazt a pozíciót tölti be mint eddig.
Rafael maga a a gyógyító erő, a teljes gyógyulást hordozza magában.
Rafael isteni Ereje ott van ahol szükség van rá, de nem mindenki érheti el, mert nem mindenki képes azt az energiát megjeleníteni, és magán átengedni.
Ez egy nagyon lágy energia, olyan mint egy gyengéd fuvallat,- a lelket emeli, a test a fájdalmát elfeledi.


A napokban az egyik honlapon Rafael Arkangyal bukásáról adnak hírt.

Elképesztő, hogy az emberek szép számmal ezt el is hiszik.
Ez az információ a legjobb módja annak, hogy a negatív erők elhitessék, elvették Rafael erejét, hogy az emberek a belé fektetett bizalmat elveszítsék, és magukban is zavarodottságot érezzenek.
Rafael Arkangyal nem bukott meg, ezt kérem ne higgyétek el!
Az energiák folyamatosan változnak és Ő egy az eddiginél lágyabb minőséget jelenít meg, de ez nem azt jelenti, hogy elvesztette az erejét és megbukott.
A fent leírt sorokban ( a vastagon szedett zöld rész) kaptam útmutatást ennek a hírnek a megcáfolásáról. Szeretném megkérni minden kedves Fénytestvéremet, hogy a szív szűrőjén engedje át a különböző üzenetek sokaságát, mert ha nem vagyunk elég figyelmesek, igazi tévutakra terelődhetünk.
Áldás! Áldás! Áldás!
Feketéné Lendvai Katalin



Új uniós szabályozás miatt betilthatnák a kerti veteményest

Új uniós szabályozás miatt betilthatnák a kerti veteményest -
Az új európai vetõmag-szabályozás veszélyeztetheti a tájfajtákat és a mezõgazdasági sokféleséget! Jelenleg egy új vetõmag-szabályozást készítenek elõ Brüsszelben. Ha megvalósulnak az Európai Unió Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Fõigazgatóságának tervei, akkor több régi és ritka gyümölcs-, zöldség- és gabonafajta fog eltûnni a piacról. Ezen változatos, illetve biotermesztéshez alkalmazkodott fajták használatát a bürokrácia megnehezítené, miközben a mezõgazdasági nagyvállalatok befolyása tovább erõsödne.
Petíció aláírása itt:
https://www.openpetition.de/petition/online/az-j-eurpai-vetmag-szablyozs-veszlyeztetheti-a-tjfajtkat-s-a-mezgazdasgi-sokflesget#googtrans%28de|hu%29
Teljes cikk itt található:
http://www.maszol.ro/index.php/gazdasag/12403-uj-unios-szabalyozas-miatt-betilthatnak-a-kerti-vetemenyest